Vega Telecommunications Group

Національний телеком-оператор України, один з лідерів на ринку телекомунікацій

 

Vega сьогодні

Компанія пропонує своїм клієнтам комплексні рішення в області широкосмугового доступу до мережі інтернет, телефонного зв'язку, інтернет телефонії, передачі і зберігання даних на віддалених серверах, як в Україні, так і за кордоном.

Vega постійно розширює перелік своїх послуг. У першу чергу, завдяки інноваційним рішенням, що дозволяють отримати максимальні переваги від використання мережі Інтернет – комплекс послуг IP телефонії: SIP транк і Віртуальна АТС, інтерактивне телебачення тощо.

Завдяки розвитку і модернізації власної мережі, компанія пропонує своїм клієнтам високу якість зв'язку, а також підключення до мережі інтернет на швидкості до 1 Гбіт/сек.

Компанія надає вигідні умови співпраці фізичним особам і бізнес-сегменту (від малого бізнесу до найбільших українських корпорацій), а також українським та міжнародним телеком-операторам.

Управління телекомунікаційною групою Vega здійснює ПрАТ "Фарлеп-Інвест", генеральний директор - Мурат Чинар. Компанія входить до складу SCM.

 

Понад

420 000

абонентів

Близько

150 000

користувачів інтернет

Присутність у

22

областях України

Близько

12 000 км

оптичних ліній

 

Телеком-рішення

Vega робить ставку на комплексні телеком-рішення, які можуть задовольнити найвибагливішого клієнта. Основа нашого бізнесу - надання широкосмугового доступу до мережі інтернет і фіксована телефонія. При цьому компанія постійно розширює перелік послуг, пропонуючи своїм клієнтам різні формати IP-телефонії, підключення до інтерактивного телебачення, послуги з передачі та зберігання даних.

Також за запитом наших клієнтів ми розробляємо унікальні телекомунікаційні рішення. Наприклад, будівництво системи посилення сигналу мобільного зв'язку (Indoor Broadcast System) в київському ЦУМі, заміна телекомунікаційного обладнання (Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча), будівництво виділених ліній.

 

ПРИВАТНИМ ОСОБАМ

Підключення до інтернету, як у багатоквартирних будинках, так і приватному секторі, IP-телефонія і інтерактивне ТБ, Vega Wi-Fi (Open Internet) – далеко не повний перелік послуг, які може запропонувати Vega. Нове унікальне рішення – технологія GPON, що дозволяє розвивати швидкість доступу до інтернету до 1 Гбіт/сек.

Детальніше

БІЗНЕСУ

Універсальні комплексні рішення - інтернет, IP-телефонія, цифрове ТБ, продукти Microsoft, зберігання і обробка даних в хмарних дата-центрах, аутсорсинг дозволяють максимально зручно працювати з одним оператором. А серед широкого спектру тарифів можна вибрати оптимальний.

Детальніше

ОПЕРАТОРАМ

Щоб ваш операторський бізнес був успішним, Vega реалізує технічні рішення будь-якої складності, використовуючи найсучасніші телеком-технології: IP-транзит, VPN / Передача даних, Colocation і ін. В результаті клієнт гарантовано отримує послуги високої якості за найбільш вигідною ціною.

Детальніше

Принципи роботи

МІСІЯ

МІСІЯ Бути стабільним провідником у мінливому світі телекомунікацій, тим самим роблячи життя людей і суспільства цікавішим, ефективнішим, комфортнішим, різноманітнішим.

БАЧЕННЯ

Ніколи не зупинятися на досягнутому, щоб стати еталоном у наданні широкого спектру телекомунікаційних послуг.

ЦІННОСТІ

Values – бути уважними, цінними і корисними
Emotions – будувати емоційні відносини, а не тільки продажі
Global – думати глобально, діяти локально
Ambitious – сприяти досягненню мрії та реалізації амбіцій

 

Корпоративна етика

Робота телеком-оператора Vega базується на прозорості та довірі. Довірі суспільства і ринку, клієнтів і компанії, співробітників один до одного та компанії як роботодавця. Щоб завоювати довіру і авторитет, а також залишатися лідером галузі телеком-послуг, компанія забезпечує високу якість послуг та обслуговування, прагне при цьому вести свій бізнес відкрито і чесно. Ці цінності поділяють наші працівники.

Ми підтримуємо право будь-якого співробітника і контрагента висловити свою стурбованість щодо результатів спільної справи і повідомити про неналежну поведінку. Для цього була створена Лінія довіри SCM, а також Комітет з етики в компанії Vega, які забезпечують незалежне і об'єктивне розслідування заявлених порушень, зберігаючи при цьому анонімність звернень.

КООРДИНАТИ ЛІНІЇ ДОВІРИ SCM

0-800-60-0777 (всі дзвінки безкоштовні в межах України)

+380-44-224-7232 (платні дзвінки за тарифами вашого оператора)

Надіслати лист на електронну адресу: trustline@scm.com.ua