This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/ (51.137.31.218) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-26. The original page over time could change.
Укртелеком: оператор зв’язку, інтернет-провайдер, послуги якісного телебачення.
область
район
населенний пункт
  • Інше місто
Ви знаходитесь у м. Київ
м. Київ
Змінити місто
м. Київ
Cannot find 'main.form' template with page ''

Заявка на підключення

 

Заявка на підключення

Оберіть послуги

Ми підберемо для Вас найпривабливіші тарифи для підключення послуг від Укртелеком. Оберіть послугу/послуги та заповніть заявку на підключення.
Для нас дуже важливо бути в цей час підтримкою для всієї країни. Наші техніки наразі працюють щоб якнайшвидше під‘єднати до мережі всіх бажаючих. Можливо час на підключення може відрізнятись від звичайного. Дякуємо за розуміння!

Адреса підключення

м. Київ
Змінити місто
м. Київ

Відправляючи Заявку, Ви даєте згоду ПАТ «Укртелеком» на обробку Ваших персональних даних відповідно до умов Закону України «Про захист персональних даних».

Акції


Переваги

  • Покриття у більшості населених пунктів

    Укртелеком – це стабільний зв'язок навіть у найвіддаленіших куточках країни. Відтепер Інтернет, домашній телефонний зв'язок та Інтерактивне ТV* завжди в Вами.

  • Економія

    Спробуйте доступний Інтернет та телефонію за привабливими цінами. Економте за рахунок акцій від Укртелеком та цікавих пропозицій від наших партнерів.

  • Всі послуги в одному рахунку

    Сплачуйте єдиним рахунком за Інтернет, домашній телефонний зв'язок та Інтерактивне TV*. Відтепер це легко зробити онлайн, не виходячи з дому.

  • Легке підключення

    Скористайтеся зручним для вас способом: зателефонуйте до контакт – центру 0 800 506 800, зверніться до центру обслуговування абонентів або залиште заявку на сайті.

  • Підтримка 24/7

    Для зручності користувачів працює цілодобова сервісна підтримка. Наші спеціалісти допоможуть вирішити будь-яке технічне питання!

  • Всі послуги від одного провайдера

    Укртелеком пропонує всі телекомунікаційні та інші послуги з одних рук: Інтернет, сучасне Інтерактивне TV* у HD-якості, домашній телефонний зв'язок. Єдиний провайдер, надзвичайні можливості, найкращий вибір!

    * Послуга надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (OLL.TV) за підтримки ПАТ Укртелеком

Well done. All working correct