This version of the page http://www.budexpert.ua/ (193.42.111.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-25. The original page over time could change.
BUDEXPERT.UA - портал про будівництво будинку та ремонт квартири
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
Важливі рубрики
Важливі рубрики
  • Будівельні матеріали і технології
  • З чого будувати
    • Фундамент
    • Стіни
    • Підлога
    • Покрівля
  • Ізоляція
    • Гідроізоляція
    • Теплоізоляція
    • Звукоізоляція
  • Опалення
  • Енергетика
  • Електрика
  • Вентиляція
  • Водопостачання
  • Каналізація
  • Сантехніка
  • Вікна двері
  • Підлоги і сходи
  • Деревина, Засоби захисту
  • Будівельний інструмент
  • Ландшафтний дизайн
  • Нерухомість
    • Квартири
    • Котеджі
    • Земельні ділянки
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

 
  
 


 
 


 
Статті
Какие лампы помогут сэкономить на электричестве
23.04.2021р.

Когда возникает необходимость в покупке ламп, далеко не каждый вникает в расход электричества с ними связанный. Однако, обращая внимание на характеристики, вы однозначно сможете сэкономить. Конечно же речь в этой статье пойдет о светодиодных лампах и приборах. Помимо своей экономичности, такие лампы еще и экологичны: не содержат вредных веществ, а ресурс работы не менее 30 000 часов.

Керамограніт для фасаду - особливості вибору та монтажу
21.04.2021р.

Керамограніт відноситься до керамічних облицювальних матеріалів. Проте має вагомі відмінності від звичайної керамічної плитки. Керамограніт абсолютно екологічний матеріал. Сировиною для його виготовлення є тугоплавка глина, кварцовий пісок, польовий шпат та мінеральні пігменти, які служать для забарвлення матеріалу.

Особенности аренды квартиры в столице
29.03.2021р.

Обосноваться в столице Украины – задача амбициозная и требующая серьезного подхода, поскольку в огромном мегаполисе при огромном выборе есть большие риски и некоторые особенности, о которых стоит знать даже коренному киевлянину. Поэтому, если вас интересует долгосрочная аренда квартир Киев, лучше обратиться к проверенным сервисам (например, OLX) или хорошим риелторам.

Как выбрать зимнюю спецодежду в 2021 году?
25.03.2021р.

Заправщики на АЗС, строители, монтажники, дорожные работники, продавцы выездной торговли весь день трудятся на открытом воздухе даже в морозную погоду. Повысить их эффективность труда в экстремальных условиях и сократить количество больничных может качественная утепленная спецодежда.

Важность технического обслуживания систем кондиционирования
23.03.2021р.

Кондиционер – это помощник, от эффективности работы которого зависит приятный микроклимат в помещении и здоровье человека. Длительная и продуктивная его работа – это результат не только монтажа, но и специализированного обслуживания.

Як неподалік Львова ветерани АТО будують еко-будинки
23.03.2021р.

Як жити і чим займатися надалі, після ротації? Про це думає кожний атовець ще під час військової служби. Так і учаснику бойових дій Роману Савруку схотілося організувати справу, яка б могла приносити не лише засоби для існування, а й користь і допомогу військовим побратимам.

Как выбрать комплект раздвижной системы дверей
15.03.2021р.

На какие типы делятся раздвижные системы? Особенности раздвижных систем для межкомнатных дверей. Как правильно выбрать домашние раздвижные системы?

12.03.2021р.

Украинский производитель алюминиевых систем для стекла EffectProf

Зеркальные стелы, распашные системы и прозрачные балюстрады – составляющие оформления интерьера и экстерьера, становятся все более популярными в отечественном жилищном строительстве.

10.03.2021р.

Евроремонт квартир

В этой статье мы хотим раскрыть тему ремонта квартир. Возникает много вопросов, ответы на многие из них, вы найдёте на нашем сайте https://kornest.com.ua. Статья будет интересна людям, которые сами хотят больше разобраться в тонкостях ремонт квартир в Киеве.

25.01.2021р.

Оздоблення маленької кухні

Маленька кухня, на жаль, не рідкість у багатьох помешканнях, але кожен її власник хоче, щоб це найбільш потрібне та відвідуване приміщення у помешканні було дуже зручним і комфортним. Відтак навіть на мінімальних квадратних метрах можна облаштувати ідеальне місце для сімейних обідів та дружніх посиденьок. І маленьку кухню можна зробити затишною і навіть дуже функціональною.

22.01.2021р.

Электростанции в интернет-магазине Vinur

Нестабильное напряжение, перебои с энергоснабжением, отсутствие электропитания – все это реалии, которые создают препятствия в жизни и работе. Чтобы получить автономность и не зависеть от системной подачи электропитания, достаточно купить электростанцию автономного типа. Такая покупка избавит от проблем, связанных с аварийным или постоянным отсутствием электроэнергии.

Більше статей за тегами
  • підлога61
  • монтаж42
  • бетон43
  • створ31
  • фасад20
Новини компаній
Піно-клей для гіпсокартону Tytan Professional GUN GK
19.08.2020р.

У червні цього року компанія «Селена-Україна» вперше представила на вітчизняному ринку новий продукт – піно-клей для монтажу листів гіпсокартону та цементних, магнезитових, деревних плит.

Оздоблюємо орендоване помешкання
27.08.2020р.

Перед переїздом у нову власну оселю зазвичай першорядним питанням є, як оформити інтер’єр кімнат так, щоб він вийшов і довговічним, і функціональним, і красивим, і недорого обійшовся. Перед переїздом в орендоване помешкання зазвичай питання стоять ті самі, але з в іншому порядку і з акцентом на питанні ціни. Адже ніхто не хоче особливо вкладатися фінансово в орендоване помешкання і «викладатися» самому по максимуму для його ремонту й оздоблення, якщо не має наміру найближчим часом його викупити.

09.12.2020р.

Компанію «Снєжка-Україна» відзначено як «Сумлінного платника...

Сумлінний й відповідальний бізнес сприяє економічному розвитку держави й формує її економічний потенціал. Тому аби заохотити суб’єктів підприємництва дотримуватися культури сплати податків, упродовж 20 років в Україні відбувається нагородження тих підприємств, які продемонстрували високі показники податкової дисципліни, й відповідно їх включено до рейтингу «Сумлінних платників податків». Знаний виробник фарб і шпаклівок в Україні, один із лідерів на ринку лакофарбових матеріалів – «Снєжка-Україна» знову підтвердила свій переможний статус як «Сумлінний платник податків – 2019».

27.08.2020р.

Осінній Будівельний Форум у Львові

Щороку Будівельний Форум служить платформою для зустрічей виробників і дилерів технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Проте, цьогоріч світова коронакриза внесла певні корективи в час та масштаб проведення події. Побутує думка, що довколишній світ змінюється і ми починаємо жити у новому цифровому світі.

14.07.2020р.

ТМ Śnieżka завоювала любов і довіру споживачів та журі рейтингу...

Підбито підсумки усеукраїнського відкритого рейтингу громадських уподобань «Фаворити Успіху - 2019» і визначені найкращі бренди товарів і послуг на українському ринку. Серед переможців народного інтернет-голосування – ТМ Śnieżka, яка вже кілька років поспіль підтверджує статус «Абсолютного Фаворита Успіху» у категорії «Фарба».


Новини галузі
Про аспекти покращення змісту професійної освіти говорили на...
18.06.2020р.

У нинішніх реаліях життя, які змінилися під впливом епідеміологічної ситуації у світі й Україні, усі установи, організації й підприємства призвичаїлися до організації роботи і важливих зустрічей й переговорів в онлайн-форматі, застосовуючи найрізноманітніші онлайн-ресурси. Успішно застосовують у своїй практиці такі інтернет-платформи й заклади професійної освіти України, з якими впродовж шести років співпрацює як соціальний партнер компанія «Снєжка-Україна».

21.04.2021р.

Переможці будівельної премії-2021

Названо перших Лауреатів премії «Український Будівельний Олімп» цього року. Професійною нагородою відзначені столичні й регіональні будівельні компанії та новобудови.

14.04.2021р.

У Швеції планують перенести в інше місце ціле місто

У Швеції задля безпеки мешканців планують транспортувати в інше місце місто Кіруна, в якому розташований найбільший у світі рудник з видобутку залізної руди. Увесь процес має тривати 20 років.

14.04.2021р.

В Австрії показали прототип робота-будівельника

Австрійський стартап Printstones представив прототип робота Baubot, який може допомагати людям у будівельній галузі. Максимальна швидкість пересування робота становить 3,2 км за годину. Ним можна управляти через смартфон або заздалегідь програмувати.

24.03.2021р.

Почався відбір кращих будівельників 2021 року

У березні визначені перші Лауреати премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Професійною нагородою відзначені наступні компанії та новобудови.

Пропозиції та матеріали
 25/04/2021
2304
без посредников песок, щебень, шлак, асфальт, отсев, чернозём, глина, бетон, кирпич, экскаватор, гидромолот.
Ломаем, Роем,Строим от 0 до ключа.
 24/04/2021
11101
кругла опалубка MONOTUB
АТТІК
 24/04/2021
10239
Icopal Graviflex 4,2мм/5,2мм Бітумна мембрана (РУБЕРОЙД) під зелений дах.
АТТІК
 24/04/2021
13516
Мінеральна вата на базальтовій основі під торговою маркою
АТТІК
 24/04/2021
5366
Термоблоки
Wealth
 24/04/2021
6072
Пенопласт
Wealth
 24/04/2021
5621
Пенопластовая крошка
Wealth

 

 
 
 
 
 
 
Новини порталу
У Львові діють кілька програм, які дозволяють зекономити на ремонті і утепленні багатоквартирних будинків 10.11.2020р.
У Львові діють кілька програм, які дозволяють зекономити на ремонті і утепленні багатоквартирних будинків
Апеляційний суд остаточно дозволив знести незаконну 6-поверхівку у Львові 09.02.2021р.

Будинок звели без дозволів і продали у ньому квартири. Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова не задовольнив скаргу ГО «Наше ідеальне місто», що збудувала незаконну 6-поверхівку...

17.12.2020р. «Зелений» тариф для своїх Чому встановлення сонячних панелей стало невигідним для звичайних українців
 
 

Компанії
  Промсоюз Україна, Київська обл.
Будівельна техніка та обладнання
  Геліотроп Україна, Київська обл.
Підлога, покриття для підлоги
  West Artbud Україна, Тернопільська обл.
Підлога, покриття для підлоги
  Строймонтаж (Альянс-Украина) Україна, Київська обл.
Опалення, газопостачання
  Артіс Україна, Львівська обл.
Сантехніка, водопостачання, каналізація
Теги порталу
Теги порталу
Ви ще не пробували шукати інформацію за тегами?
У нас це зручно
вулкан казино Украина . премиум детейлинг центр Happy-Car в Киеве https://happy-car.kiev.ua, детейлинг услуги цены
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.
Про нас
Каталог учасників
TV-програма
Новини
Торговий майданчик
Реклама на порталі
Статті
Теги
Передплата
Майстер-класи


© 2010-2014 BUDEXPERT.UA. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”