This version of the page http://www.jaivir.com/about (185.68.16.202) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-23. The original page over time could change.
Про компанію "Шполянський завод продтоварів" — Інформація про підприємство та продукції
Для тих, хто цінує
якість
укр рус eng
+380 (4741) 5-20-03 +380 (4741) 5-51-72

Про компанію

Шполянський завод продтоварів

- підприємство спеціалізується на виробництві різних продуктів харчування і переробці сільськогосподарської продукції. Зацікавлені в розширенні географії реалізації продукції та в якісній побудові дистрибуції.

Про підприємство

 Знаходимося ми в самому центрі України - Шпола, Черкаської обл. Підприємство утворилося в 1944 році. Спеціалізуємося на виробництві кондитерських виробів - козинаки, Грильяжі, іриси, халва соняшникова та солоних снеків - чіпси картопляні, фігурні снеки, ін. В Україні ТМ "Жайвір" присутній у переважній більшості торгових мереж: АТБ-Маркет, Метро, ​​Ашан, Велика Кишеня, Сільпо, Фуршет, Фора, Край, Екомаркет, Фреш-маркет і багатьох інших, в тому числі і в більш дрібних регіональних мережах. Співпрацюємо і з інтернет- магазинами: Rozetka - це найбільший в Україні інтернет-магазин. Зовнішньоекономічною діяльністю займаємося більше 17 років. Наша продукція присутня на всій території України і активно експортується в США, Канаду, Німеччину, Грецію, Ізраїль, Румунію, Чехію, Польщу, Латвію, Молдову, Грузію та інші країни.

Про продукцію:
 
 1. Стабільно висока якість товарів.
 2. Досить широкий, оптимальний для бізнесу асортимент продукції.
 3. Збалансована лінійка SKU по групах товарів і за смаками.
 4. Стабільний товарообіг протягом року, відсутність великих сезонних коливань продажів.
 5. Унікальні смаки і ексклюзивні рецептури, розроблені фахівцями нашого підприємства.
 6. Порівняно з шоколадними виробами, наші солодощі стійкі до тепла, дозволяють вести бізнес і влітку.
 7. Зручний для бізнесу і для кінцевого споживача формат
- укрупнена сімейна упаковка для регулярної полки торгової точки
- дрібна упаковка для імпульсних покупок (прикасові зони, навісне торгове обладнання, невеликі торгові точки)
8. Якісна яскрава упаковка, сучасний привабливий дизайн.
9. Маркування українською, російською та англійською мовами, при потребі наносимо додаткову інформацію за допомогою стікерів на мові країни-імпортера.
10. Ціноутворення дозволяє формувати ціну продажу з націнкою 100% і більше до ціни поставки.
11. Регулярне оновлення асортименту, розробка і поява новинок.
12. Допомога в організації логістики.
Продукція ТМ «Жайвір» має багато нагород і перемог в різного роду дегустаціях, конкурсах і виставках. Не раз перемагала в програмі "Знак Якості" на телеканалі «Інтер», присуджена оцінка «відмінно» в «Центрі незалежних споживчих експертиз», перемогли в номінації «Тріумф якості» в рамках XII дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» та ін. На підприємстві функціонує система контролю якості ISO 22000. Є своя сертифікована виробнича лабораторія. Все це говорить про свого роду унікальності продукції та підтверджує її високу якість. 

 

Про компанію