Юрінком Інтер
“Юрiнком Iнтер” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Трудове право України : підручник

400.00

ISBN 978-966-667-647-7
Рік видання 2020
Кількість сторінок 600
Автор за заг. ред. М. I. Іншина В. Л. Костюка
Видавництво Юрінком Інтер
Готується додрук

Артикул: 978-966-667-647-7 Категорії: Інтернет-магазин, Пiдручники та посiбники Теги: законодавство, підручник, трудове право

Опис

У посібнику розкрито зміст Загальної та Особливої частин трудового права.

Розглянуто принципові питання трудового права як самостійної галузі права, його предмет та метод правового регулювання, функції, систему. Також приділено увагу принципам та джерелам трудового права. Розкрито правові особливості суб’єктів трудового права. Визначено ключові питання соціального партнерства та правової організації зайнятості населення.

Висвітлено змістовні особливості таких основних інститутів трудового права як: трудовий договір; робочий час та час відпочинку; оплата праці; трудова дисципліна; матеріальна відповідальність; охорона праці; врегулювання трудових спорів (конфліктів); нагляд та контроль за дотриманням трудового законодавства.

Розраховано на студентів, викладачів, аспірантів та докторантів, роботодавців, працівників, інших читачів, які цікавляться трудовим правом та законодавством.