This version of the page http://publichealth.com.ua/uk-UA/press/postrelise.aspx (52.232.19.237) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-15. The original page over time could change.
PH - Пост-реліз
English
Russian
Ukrainian
Днів
Годин
Хвилин
Секунд

30-а Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2021

6-8 жовтня 2021 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Пост-реліз

«PUBLIC HEALTH   2020» - найбільша медична подія осені,
що об’єднала науку та бізнес на одному майданчику
 
З 7 по 9 жовтня  у Міжнародному виставковому центрі відбулася  29-а Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH, що включає супутні спеціалізовані виставки  MTEK.Kyiv та   International Dental Forum.
Цього року виставка відбулась в незвичних умовах «коронавірусної пандемії» і обмежень для традиційних заходів виставкової індустрії. Однак, широкий спектр сучасного медичного обладнання та продукції на стендах учасників, надзвичайна зацікавленість з боку відвідувачів до медичної події, міжнародний  та професійний рівень спеціалізованих заходів -  переконливо продемонстрували унікальність та затребуваність Public Health для розвитку медичного бізнесу та становлення  системи охорони здоров’я в цілому.  
З року в рік виставка впевнено тримає руку на пульсі вітчизняної медичної системи, і  слугує найбільш авторитетною платформою  для ділових зустрічей, ознайомлення, тестування та  просування сучасного медичного обладнання, обміну досвідом фахівців медицини,  спільного знаходження рішень на  актуальні  виклики  часу. 
 
В Public Health 2020 прийняли участь  106  виробників та дистрибуторів обладнання, матеріалів та інструментів. Провідні компанії представили новітнє діагностичне,  реабілітаційне, офтальмологічне, кардіологічне, перинатальне, лабораторне обладнання; обладнання для екстреної  медицини; пропозиції комплексного оснащення операційних та відділень екстреної допомоги, лікувальних  закладів. Сучасні машини «швидкої», з інноваційним оснащенням для екстреної допомоги, а також унікальна мобільна медична  лабораторія Збройних сил України та професійний тренінг на її базі, викликали велику зацікавленість серед медичних фахівців.
На стендах учасників було представлено понад 350  відомих брендів сучасного медичного обладнання, інструментів та виробів медичного призначення  від  міжнародних та українських виробників. 
Вперше до  Public Health долучились  18 компаній, та ознайомили відвідувачів з новими пропозиціями  медичного ринку.
Окрема  експозиція стоматологічного обладнання та матеріалів International Dental Forum  представила продукцію  представників 260 торгових марок та 50 провідних компаній. Найбільший вибір робочого  інструментарію для фахівців стоматології вдало поєднувався з нон-стоп семінарами  та презентаціями на стендах.  Цього року стоматологічна подія нового рівня - IDF, де головна ідея «не продай, а презентуй та навчи»,  впевнено наблизилась  до світового стандарту виставок.
Обмеження для в’їзду іноземців не дозволило відвідувачам провести ділові зустрічі з представниками колективних експозицій з Чехії, Угорщини, Кореї та  Нідерландів. Їх участь було перенесено на Public Health 2021, тому міжнародний бізнес відкритий до комунікацій вже наступного року.
Невід’ємною і вагомою   частиною Public Health 2020 стала науково-практична програма -  Public Health:Congress & Events. Програма включала  32  івенти, серед яких конгреси, профільні конференції, семінари, майстер-класи, фахові школи, тренінги для медичного менеджменту, спеціалістів та молодшого медичного персоналу. Всі заходи охоплювали найбільш актуальні питання сучасної  медицини та мали практичну спрямованість.
У створенні програми залучено 46 медичних наукових, державних, громадських установ та організацій, серед яких Міністерство охорони здоров’я, Національна служба здоров’я України,   Національна академія медичних наук України: НАМН України, Українська військово-медична академія,  НМУ імені О.О. Богомольця, Української асоціації медичного туризму та інші. В якості спікерів запрошено понад 300 провідних експертів медицини та профільних асоціацій.
Серед заходів  Public Health:Congress & Events відбулись:
  • Конференція «Трансплантація в Україні: інструкція із застосування» - пріоритетний напрямок розвитку медицини, де обговорювалось чинне законодавство, досвід та покрокова інструкція для медичних установ, а також «міфи та реальність»;
  • Форум керівників «Лідери управління медичними закладами» - представлено успішні кейси лідерства та командної роботи керівників закладів охорони здоров'я;
  • VII Міжнародний конгрес медичного туризму, що включав Global Healthcare Travel Congress в online форматі - платформа для встановлення ділових контактів у сфері медичного туризму;
  • DIGITAL MED – унікальний майданчик інноваційних рішень для медицини, де три дні поспіль проходили презентації, панельні дискусії, обмін досвідом з цифрової трансформації системи охорони здоров’я;
  • «Ophthalmic Light. Під прицілом практики» – щорічна конференція, що відбулась в форматі питання та відповіді на актуальні запити практикуючих лікарів;
  • «Public Health: Emergency Department School» – симуляційне навчання командної роботи фахівців відділень ЕМД на ранньому госпітальному етапі;
  • Фахові школи з УЗД,  нейрохірургії, лабораторної діагностики та інші.
 
В рамках Public Health відбулась фінальна частина Першого конкурсу біомедичних стартапів -  BioMedTech «Джерело Інновацій». Серед п’яти фіналістів перше місце присуджено  українському стартапу зі створення роботизованої руки-протез.
 
Унікальний сервіс Public Health  – Байерська програма – дозволила відвідувачам наочно познайомитися з медичними інноваціями світового рівня та знаходити потрібних для бізнесу партнерів, завдяки високому потенціалу професійних експонентів і представлених ними брендів.
 
Виставку відвідало понад 6000 фахівців медицини, серед яких головні лікарі, директори приватних та комунальних лікувальних установ, практикуючі лікарі, медсестри, представники департаментів охорони здоров’я, представники медичного бізнесу та дистрибуторських компаній,  урядовці Міністерства охорони здоров’я.
 
Поєднання традицій і інновацій, медичного бізнесу та  технологій,  полярних експертних  думок -  все це вдало і професійно об’єднано  Організаторами на одному  просторі  Public Health 2020,  що  сприяло результативному проведенню медичної події попри «ковідні виклики часу».
Сподіваємось, що вже восени наступного року світлини з виставки в  медичних масках стануть історичними.
 
30-а Ювілейна Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2021, Міжнародна виставка та конференція медичного туризму MTEC.Kyiv, Міжнародна виставка лабораторного обладнання й інноваційних технологій LabExpo, Виставка стоматологічного обладнання та матеріалів International Dental Forum, а також комплекс навчальних і бізнес-заходів Public Health Congress & Events відбудуться  з 6 по  8 жовтня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві.
 
Контакти Організаторів Public Health:
 
ДП «Прем'єр Експо» (ITE Group Plc).
 www.publichealth.com.ua
 
Директорка виставки - Інна Задорожня,  mail to:i.zadorozhnya@pe.com.ua
Маркетолог, робота зі ЗМІ – Богдана Маєвська, mail to: B.Maevskaya@pe.com.ua


 

 
Отримати
електронний квиток
Забронювати
стенд