This version of the page http://www.pronet.ua/ (193.0.61.43) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-15. The original page over time could change.
Провідний системний інтегратор України - ProNET
Зв’язатися з нами
УКР

Автоматизація бізнес-процесів. Платформа SkyNet

Ключ до успіху Вашого бізнесу!

Подробиці

3D проектування інженерної та ІТ інфраструктури

ЭФЕКТИВНО, ШВИДКО, ТОЧНО!

Подробиці

Моніторинг ІТ інфраструктури та сервісів

Подробиці

Системи зберігання та обробки даних

Компанія ProNET розробляє та впроваджує рішення СЗД

Подробиці

Радіопланування WiFi

Побудуємо надійну та ефективну WiFi мережу

Подробиці

Професійний підхід до управління ІТ послугами

Кращі практики ITIL

Подробиці

м. Київ, вул. Марка Вовчка, 18А

+38 (044) 390-0-911, +38 (044) 390-0-919

Про компанію

Компанія ProNET є провідним інтегратором ІТ та інженерних систем на ринку України, створена в листопаді 1997 року. З початку своєї діяльності компанія спеціалізується на створенні і підтримці інформаційних обчислювальних комплексів різного рівня і своєю місією вважає максимально ефективне задоволення потреб Замовника у створенні і розвитку інформаційного середовища для ефективної роботи.

 

23+
Років компанії
130+
Працівників в штаті компанії
60+
Інженерів та сертифікованих спеціалістів
400+
Клієнтів
20+
Вендорів партнерів
3
Регіональних підрозділи
Подробиці

Бізнес - додатки

Без використання бізнес-додатків діяльність будь-якої організації не може бути ефективною, впорядкованою та практичною. Спеціалізовані системи дозволяють автоматизувати практично всі сфери діяльності бізнесу: документообіг, ІТ-сервіси, обмін даними, технологічні, виробничі та логістичні процеси. Фахівці компанії ProNET мають багаторічний досвід розробки, кастомізації, впровадження та підтримки спеціалізованих бізнес-додатків, спрямованих на автоматизацію процесів діяльності бізнесу.
Подробиці

ІТ інфраструктура

Основним фундаментом для діяльності будь-якої сучасної компанії є ІТ інфраструктура - стратегічний актив компанії. Правильно організована ІТ інфраструктура забезпечить оптимізацію витрат компанії і підвищення продуктивності використовуваних IT-сервісів. Наші фахівці мають багатий досвід побудови надійної, масштабованої, високопродуктивної ІТ інфраструктури, забезпечення її відмовостійкості, збереження даних і безпеки від зовнішніх та внутрішніх загроз.
Подробиці

Інженерні системи

Інженерні системи - основа інфраструктури будь-якої споруди. Вони являють собою комплекс технічних рішень, спрямованих на створення комфортних умов перебування персоналу в приміщенні, забезпечення роботи обладнання та на забезпечення життєдіяльності організації в цілому. Компанія ProNET надає кваліфіковану консультацію, проектування, монтаж і реалізацію комплексних проектів під завдання замовника. При цьому враховується оптимальне співвідношення ціна-якість при розгляді завдання будь-якої складності. У проектах застосовуються компоненти тільки високої якості від провідних світових компаній виробників.
Подробиці

Системи безпеки

Надійна безпека людини, житла, будівлі, підприємства, бізнесу - це один з головних показників успішності його діяльності і розвитку. Без забезпечення безпеки будь-який об'єкт рано чи пізно приречений на НС, будь то крадіжка, пожежа або будь-яка інша подія, чого цілком можна було б уникнути або звести до мінімальних наслідків, вчасно подбавши про превентивні заходи. Ми вітаємо комплексний підхід до забезпечення безпеки, що складається з комплексу заходів, спрямованих на протидію ризикам та загрозам, які передбачаються на конкретному об'єкті.
Подробиці

Послуги

Розробка будь-якого проекту по впровадженню нового продукту, модернізації наявної ІТ або інженерної інфраструктури, автоматизації бізнес-процесів починається з попереднього консалтингу / аудиту, планування, проектування і закінчується технічною підтримкою певного рішення та навчанням персоналу. Дані компетенції мають співробітники компанії ProNET, кваліфікована експертна оцінка основа подальшого розвитку і виправданих фінансових вкладень компанії.
Подробиці

Новини та події

Компанія ПРОНЕТ святкує 23 День Народження!

13 листопада 1997 року була створена компанія ПРОНЕТ! 23 роки та сотні успішно реалізованих проектів по всій Україні.

Подробиці

РІШЕННЯ З КОНТРОЛЮ ТЕМПЕРАТУРИ І МАСКИ НА ОБЛИЧЧІ ВІД Commend

РІШЕННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ Австрійський виробник Commend пропонує актуальне для часів всесвітньої пандемії рішення щодо забезпечення виконання правил гігієни та захисту працівників від можливого зараження. Комплект обладнання ThermoScan надає можливість автоматичної перевірки відповідності вимогам щодо наявності маски на обличчі та перевірки температури тіла.

Подробиці

ЗВ'ЯЗОК У СТЕРИЛЬНИХ ЗОНАХ від COMMEND

У теперішні важкі часи, особливо коли небезпека вірусу пандемії потребує спеціальних гігієнічних заходів, інтерком термінали COMMEND з передньою панеллю, що покрита спеціальною захисною плівкою пропонують чудову можливість залишатися на зв’язку.

Подробиці

З Днем Захисника України!

Компанія ПРОНЕТ святкує День Захисника України! Жіночий колектив підготовив для наших чоловіків вітання, розважальну програму та святковий настрій в такий день!

Подробиці

Компанія ПРОНЕТ прийме участь у Ювілейній Конференції Advantech + ПРОКСИС™

Конференція буде проходити 8 жовтня 2019 року у Києві, у якій візьмуть участь запрошені технічні спеціалісти Advantech та понад 100 провідних українських фахівців. На конференції від компанії ПРОНЕТ спікером буде технічний директор Гришанков Андрій Львович.

Подробиці

Спеціалісти компанії ПРОНЕТ розробили модуль резервного копіювання конфігурацій обладнання для системи моніторингу ІТ інфраструктури

Компанія ПРОНЕТ розробила систему резервного копіювання конфігурацій мережевого обладнання (Z-Backup), як додатковий модуль до системи моніторингу Zabbix.

Подробиці

Компанія ProNET розробила новий модуль в SkyNET – Електронний кабінет контрагента

Проаналізувавши потреби ринку, в компанії ПРОНЕТ було ініційовано розробку прикладного рішення на базі власної платформи SkyNET, яке отримало назву «Електронний кабінет контрагента».

Подробиці

Компанія ProNET розробила новий модуль в SkyNET - CRM з коннектором для інтеграції з 1С

У травні 2019 стартував проект по реалізації прикладного рішення «CRM» на базі платформи власної розробки SkyNET. У липні 2019 року модуль прийнято у промислову експлуатацію.

Подробиці

Компанія ProNET пройшла сертифікацію у вендора Microfocus

Фахівці компанії ProNET підтвердили свою високу кваліфікацію і сертифікувалися за напрямом "Security risk & governance" вендора "Microfocus". В даний момент завершена процедура авторизації і компанія ProNET отримала статус Gold за спеціалізацією "Security", а також статус "Portfolio Expert" за спеціалізацією "Security Operations".

Подробиці

Компанія ProNET приступила до розробки нового модуля SkyNET-RPA - Роботизація бізнес-процесів

У червні 2019 стартував проект по реалізації модуля на базі платформи власної розробки SkyNET-RPA. Роботизація бізнес-процесів (Robotic Process Automation) - це використання передових інформаційних технологій для роботизації Ваших бізнес-процесів.

Подробиці

Пройдено акредитацію по проектуванню та впровадженню SATEL Integra

Спеціалісти компанії пройшли курс навчання і є акредитованими спеціалістами по проектуванню і впровадженню системи охоронної сигналізації SATEL Integra.

Подробиці

Пройдено навчання Panasonic i - PRO Academy

Спеціалісти компанії ProNET пройшли курс навчання Panasonic i-PRO Academy, чим в черговий раз підтвердили свій статус авторизованого інсталятора систем безпеки Panasonic.

Подробиці

ProNET взяла участь у семінарі компанії Dell EMC

Наші фахівці взяли участь у семінарі компанії Dell EMC «Dell Training Reboot Kyiv». Даний семінар був присвячений огляду сучасного стану та перспектив розвитку клієнтських продуктів і рішень компанії Dell EMC.

Подробиці

Пройдено сертифікацію у Grandstream Academy

Один и фундаментальних напрямків злагодженої роботи бізнесу та його розвитку є надійне та швидке здійснення комунікацій. Вчасність прийняття рішень впливає на стосунки с клієнтом та успішність бізнесу. В рамках розвитку напрямку уніфікованих

Подробиці

Ми відвідали семінари компанії Hewlett Packard Enterprise

Фахівці компанії ProNET прийняли участь у декількох семінарах компанії Hewlett Packard Enterprise. Наші спеціалісти з відділу Систем обробки, збереження та захисту даних відвідали серію семінарів, які були присвячені

Подробиці
Всі новини

Наші клієнти

Всі клієнти

Наші партнери

Всі партнери
© 2014-2021 ProNET, Всі права захищені
Правила користування сайтом