Відбулись чергові Загальні збори членів РТПП Миколаївської області

01 лютого 2021 року відбулись чергові Загальні збори членів РТПП Миколаївської області

До уваги членів Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області

Шановні члени РТПП Миколаївської області! Рада РТПП Миколаївської області повідомляє, що чергові загальні збори  членів РТПП Миколаївської області відбудуться 01 лютого 2021 року

Вітаємо працівників ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» зі 100-річним ювілеєм!

Шановні друзі! Колектив РТПП Миколаївської області щиро вітає вас зі 100-річчям

До уваги членів РТПП Миколаївської області та інших підприємств регіону

  До РТПП надійшло звернення від ТПП України щодо можливих пропозицій та коментарів до проекту закону України «Про внесення змін до Закону України «Про митний тариф України» (щодо оптимізації ставок ввізного мита)».

Компанія «Простір» – приклад соціально відповідального бізнесу

  На підставі соціальної відповідальності компанії «Простір» в розвиток інфраструктури міста, керівником компанії Коваленко Сергієм Вікторовичем та колективом було прийнято рішення про благоустрій скверу та подальшому шефству над ним.

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати

РТПП Миколаївської області з глибоким сумом сповіщає, що 29 жовтня 2020 року, на 51 році життя, пішов з життя Володимир Іванович Тригуб, начальник департаменту з питань юридичного забезпечення та організаційної роботи.

Засідання Громадської ради

18 червня 2020 року заплановано проведення засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

РТПП Миколаївської області працює у штатному режимі!

Ми продовжуємо надавати усі послуги!

Вебінар – Зовнішньоекономічна діяльність в аспекті проблем, пов’язаних із поширенням коронавірусу COVID-19

Торгово-промислова палата України інформує, що у зв'язку з поширенням Коронавірусу 18 березня 2020 року планується провести безкоштовний вебінар для вітчизняних експортерів і імпортерів