Інвестиції в нерухомість

Dragon Capital має успішну історію інвестицій в український ринок нерухомості: понад 19 років досвіду будівництва та управління великомасштабними житловими, офісними, торговими та складськими проектами.

КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ

З 2015 року Dragon Capital є активним інвестором у секторі комерційної нерухомості, демонструючи особливу зацікавленість до якісних введених в експлуатацію об’єктів.

Сьогодні під управлінням Dragon Capital знаходяться 300,000 квадратних метрів складських площ та понад 300,000 квадратних метрів офісних та торгових площ як в Києві, так і в регіонах, що робить Dragon Capital одним з найбільших інвесторів на ринку нерухомості України з диверсифікованим за сектором та розташуванням портфелем активів.

   
   
   
   

 

 

 

Житлова нерухомість

RIVIERA VILLAS

Riviera Villas - єдине ексклюзивне клубне селище в Україні, яке пропонує розкішні резиденції в колоніальному стилі і унікальну інфраструктуру, яку можна зустріти лише на кращих курортах світу. Дві пляжних зони протяжністю 135 метрів, романтичні місця для прогулянок на набережній, відкритий бар на березі, міні-причал для яхт - це лише мала частина з численних елементів багатої інфраструктури селища. Riviera Villas розташована на березі каналу Дніпра - в місці, яке славиться своєю природною красою, свіжим повітрям і пляжами з білим піском. Тут Ви відкриєте для себе світ найкращого сервісу, індивідуального підходу, захищеного особистого простору і багатого вибору активностей для проведення дозвілля. Всього 20 км від Києва, і Ви відчуваєте себе в зовсім іншому світі. До Riviera Villas веде відмінна асфальтована дорога, а на швидкісному катері з Києва в свій будинок в Riviera Villas можна потрапити всього за 15-25 хвилин в залежності від маршруту. Riviera Villas - ідеальне місце для життя людей, які цінують естетику, стиль і незалежність.

Дізнайтеся більше на http://r-v.com.ua/ru.

 

GREEN HILLS

Котеджне містечко Green Hills - це унікальний північноамериканський стиль заміського життя, вперше реалізований в Україні міжнародним девелопером Dragon-Ukrainian Properties & Development plc. Green Hills розташований біля села Віта-Поштова, всього в 10 км від Києва в напрямку Одеси, в оточенні лісу і трьох озер. Одеський напрямок стає все більш популярним завдяки зручному транспортному сполученню з центром Києва, близькості до станції метро Теремки та капітальній реконструкції Одеської траси, яка розвантажила автомобільні потоки.

Жителі містечка гідно оцінили атмосферу відкритості та добросусідства, професіоналізм сервісної компанії і високорозвинену інфраструктуру, що включає в себе: власну загальноосвітню школу Britannica School з 1 по 12 клас, 2 дитячих садочка, магазин і кафе, 4 спортмайданчики і дитячі ігрові майданчики, облаштовану BBQ-зону. На території містечка ведеться будівництво сучасного фітнес-центру зі spa-зоною і двома басейнами загальною площею близько 2400 кв.м.

Дізнайтеся більше на http://green-hills.ua/.

 

OBOLON PLAZA

Obolon Plaza – закритий мультифункціональний комплекс бізнес-класу, розташований за кілька кроків від станції метро «Оболонь», на перетині Оболонського проспекту та вулиці Маршала Малиновського, поблизу озера Йорданське.

Комплекс являє собою 16-типоверхову будівлю, на перших двох поверхах якої розмістяться кафе, салони краси та магазини, на 3-4 поверхах – сучасний офісний центр з окремою вхідною групою, а з 5-го по 15-тий поверхи – 67 квартир та 4 дворівневі пентхауси з панорамними вікнами та відкритими терасами. На висоті 20 метрів над землею на п’ятому поверсі комплексу для його жителів будуть облаштовані: спортзал, дитяча кімната і простора відкрита тераса площею 400 кв.м з сучасним дитячим майданчиком, зонами відпочинку та вишуканим ландшафтним дизайном. Для резидентів комплексу передбачений власний підземний паркінг і гостьова наземна парковка на 50 та 21 авто відповідно.

Екстер'єри та інтер'єри комплексу продумані до дрібниць, максимально функціональні та елегантні: сучасні лобі, вітражні фасадні вікна, дизайнерські меблі та аксесуари в зонах відпочинку. Холи житлових поверхів будуть, традиційно для забудовника, витримані у готельному стилі із вишуканим дизайном та затишним освітленням.

Головною особливістю Obolon Plaza буде обслуговування та безпека на рівні преміум-класу. Власна сервісна компанія, яка вже має значний досвід в обслуговуванні комплексу преміум-класу, забезпечить комфорт жителів та висококласний консьєрж-сервіс.

Завершення будівництва Obolon Plaza заплановане на початок 2022 року.

Дізнайтесь більше на www.obolon-plaza.com.ua

Прямі інвестиції

Власні інвестиції