• Сталий розвиток
  • Цінності компанії
  • Захист довкілля
  • Енергетична політика
  • Програма поставок
  • Послуги

Портрет компанії

Група компаній Viessmann – один з провідних міжнародних виробників опалювальних, промислових і холодильних систем. Сімейне підприємство, засноване 1917 року забезпечує зайнятістю 12 100 співробітників, а річний оборот компанії складає 2,37 млрд. євро.

Компанія володіє 22 заводами у 11 країнах. Діє розгалужена мережа великих центрів збуту та представництв у 74 країнах, у світі працюють 120 торговельних філій компанії. Частка експорту становить 55 відсотків загального обороту компанії.

 

Відповідальність, втілена в життя

Як сімейна компанія у третьому поколінні Viessmann і міжнародний провідний виробник опалювальної техніки ми усвідомлюємо не лише суспільну відповідальність, а також відповідальність за безпеку майбутніх поколінь. Відповідальність, втілена в життя - це поєднання економічної, екологічної і соціальної відповідальності на підприємстві в цілому, що задовольняє сучасні потреби, а також зберігає природні ресурси для майбутніх поколінь.

Прагнучи бути піонером у питаннях охорони довкілля компанія Viessmann протягом десятиліть постачає найефективніші та найекологічніші системи опалення, що працюють на рідкому та на газоподібному паливі, а також сонячні системи, системи опалення на біомасі та теплові насоси. Більшість розробок Viessmann стали визначними етапами в розвитку опалювальної техніки.

Цінності компанії

дізнатись більше

Нагороди

дізнатись більше

Нормативні документи

дізнатись більше

Галузеві виставки

дізнатись більше

Програма поставок Viessmann

Комплексна програма поставок Viessmann пропонує індивідуальні рішення ефективних систем потужністю від 1,5 до 120 000 кВт для всіх енергоносіїв та областей застосування. Вона включає конденсаційні котли настінного типу потужністю від 1,9 до 150 кВт та підлогового типу від 1,9 до 6 000 кВт, а також когенераційні установки від 1,0 до 530 кВт(ел) або від 5,3 до 660 кВт (тепл). Когенераційні установки працюють на природному газі або на біогазі, а також можуть поставлятися в комбінації з біогазовою установкою, яка забезпечить їх газом.

Поставки енергетичних систем з використанням відновлюваних джерел енергії включають сонячні колектори плаского і вакуумного типу для підігріву питної води, підтримка опалення і охолодження будівлі, котли спеціального виконання 4 кВт до 50 MВт, що працюють на дровах, щепі і деревних полінах, теплові насоси від 1,7 до 2 000 кВт для використання енергії ґрунту, води і повітря, а також фотогальванічні системи.

Також компанія Viessmann пропонує весь спектр від одного виробника для локальних мереж опалення біоенергетичних сіл – від перших техніко-економічних обґрунтувань і проектування для постачання таких необхідних компонентів як біогазові установки, генератори тепла, когенераційні установки, геотермальні труби і станції передачі тепла починаючи з будівництва до введення в експлуатацію.

Група компаній Viessmann пропонує своїм партнерам широку програму поставок приміщень з контролем температури, потужних холодильні елементів і агрегатів, холодильні рішення для роздрібної торгівлі харчової промисловості, а також комплектуючі і послуги у сфері холодильного обладнання.

Програма продукції

для житлових будинків

до інформації по продуктах

для невеликих підприємств

до інформації по продуктах

для промисловості

до інформації по продуктах

для комунальних господарств

до інформації по продуктах

Повний асортимент послуг

Компанія Viessmann пропонує широкий спектр додаткових послуг. Академія Viessmann пропонує широку програму навчання та перепідготовки для фахівців у галузі теплопостачання, проектувальників, архітекторів, комунальних господарств, інженерів, викладачів технічних навчальних закладів, а також для своїх співробітників. Таким чином компанія задовольняє зростаючі вимоги до кваліфікації партнерів на ринку в результаті структурних змін на ринку теплопостачання до енергоефективних систем і відновлюваних джерел енергії, і пов'язаного з цим розширення технологічного спектру. В усьому світі 92000 фахівців щороку беруть участь у заходах підвищення кваліфікації Академії Viessmann.

Спектр послуг Viessmann включає підтримку технічної служби, забезпечення рекламними матеріалами і інструментами стимулювання збуту, а також зручна та надійна система інформації і замовлень, доступна в будь-який час через мережу Інтернет.

Спеціалізовані форуми з питань енергетики

Висококваліфіковані експерти з питань енергетики і клімату регулярно проводять спеціалізовані форуми з питань енергетики в Академії Viessmann для дискусій та обміну досвідом. Перший такий захід був організований в 2008 році, з того часу близько 2500 партнерів, проектувальників, архітекторів і інженерів пройшли навчання, що вказує великий попит на об'єктивну інформацію і пояснення політичних і технологічних зв'язків.

У заходах беруть участь відомі експерти з галузей політики, економіки і теплопостачання, висловлюють свої думки, пропонують рішення, беруть учать у дискусіях і дають відповіді на запитання.

Фонд Viessmann Allendorf Stiftung: усвідомлення відповідальності

Viessmann усвідомлює свою суспільну і соціальну відповідальність. Базуючись на цих принципах підприємство робить внески у науку, мистецтво, культуру і соціальну сферу. Для реалізації проектів в Німеччині і на міжнародному рівні щорічно робляться внески у шестизначному розмірі.

Для того щоб наша різноманітна діяльність мала єдину основу та стабільно розвивалась у майбутньому, було засновано Фонд Viessmann Allendorf Stiftung. У серпні 2010 року голова регіонального уряду д-р Вальтер Любке вручив д-ру Мартіну Віссманну свідоцтво про заснування фонду.


Аеродром в Аллендорфі (Едер)

Аеродром Аллендорф (Едер) був побудований у 1966 році. В 2005 році він був модернізований і на сьогоднішній день відповідає всім вимогам до сучасних аеропортів бізнес-класу. Він слугує базою для Федерації авіаційного спорту Едерберґланд, яку він використовує для роботи молоді.

Для активації відео натисніть кнопку відтворення. Зауважте, що, відкривши відео, ваші дані передаються на YouTube. Для детальної інформації дивіться нашу політику конфіденційності.

Фільм про компанію Viessmann

Інформація

Кар'єра

перейти
Інформація

Соціальні мережі

далі
Інформація

Підтримка спорту

читати