Когенераційні установки (КГУ) для Індустрії

Viessmann пропонує когенераційні утсановки (КГУ) потужністю до 530 кіловат електричної енергії (кВт) або до 660 кіловат теплової енергії (кВт) для комбінованої генерації тепла та електроенергії в промисловому секторі. На додаток до серії продуктів, компанія Viessmann також пропонує обладнання для КГУ, спеціально розроблене для індивідуальних вимог замовника для промислового використання протягом 25 років.

Для чого КГУ?

Використання КГУ на природному газі є доцільним у промисловості. Постійно високий попит на електроенергію та так зване технологічне тепло. Крім того, через зростання витрат на енергію та зростаючу конкуренцію між компаніями, як правило, потрібна недорога та стійка альтернатива традиційному енергопостачанню.

Як працює КГУ

КГУ поєднує виробництво електроенергії та тепла з використанням безпосередньо на місці. Як результат, вони забезпечують високий коефіцієнт корисної дії порівняно зі звичайним виробництвом електроенергії на електростанції, яке виділяє тепло в навколишнє середовище, не використовуючи його. Двигун внутрішнього згоряння є головним в системі, приводить в дію генератор, точніше синхронний генератор, для виробництва електроенергії. Тепло відбирається з масла, охолоджуючої води та відпрацьованих газів через пластинчасті теплообмінники для подачі його в опалювальний контур.

Генерація і використання енергії

Система виробництва та використання енергії називається когенераційною установкою. Використовується механічна енергія, що генерується двигуном і теплова енергія, що виділяється під час роботи генератора.

Переваги КГУ Viessmann

● Найвища експлуатаційна безпека
● Високе значення ККД
● Досконала технологія
● Мінімальні зусилля під час введення в експлуатацію

Крім того, КГУ оснащена стандартним обладнанням для аварійного живлення. Вимога до реактивної потужності також не збільшується. Адже в модуль вбудовані газопровід, стартерні батареї, мастило для подачі та шафа управління. Це означає економію часу та витрат на планування, монтаж та введення в експлуатацію.


Когенерація

Когенераційні установки (КГУ) до 530 кВт (електрична потужність) і 660 кВт (теплова). Маючи більш як 25 років досвіду, Viessmann пропонує ефективні системи, що використовують газ для одночасного генерування електричної та теплової енергії. Крім серійних продуктів, пропонуються також когенераційні установки, пристосовані до запитів конкретних замовників.

Когенераційні установки

КГУ, що працює на газі, одночасно виробляє теплову та електроенергію. Своєю потужністю вона підходить для житлових будинків та невеликих промислових об'єктів.