This version of the page http://www.concert.ua/event/tri-kota-odesa-03-01 (104.22.31.171) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-08. The original page over time could change.
Три кота зустрічають Новий рік Одеса >> Купити квитки на 03 січня 2021, 13:30 | Концерт.юа
24-pay-mark Created with Sketch.
сьогодні
завтра
на цьому тижні
в ці вихідні
у цьому місяці
Увійти
Казка Дітям

Три кота зустрічають Новий рік

3 січня 2021, нд. 13:30
Одеська обласна філармонія Одеса, вул. Буніна, 15
Frederick agency
від 90 грн.
від 90 грн.

Про подiю



Увага! Діти до 3-х років у супроводі дорослих можуть подивитися шоу безкоштовно (без надання окремого місця).

Чому варто піти на Шоу «ТРИ КОТА»?

1. Унікальна інтерактивна ліцензійна вистава з улюбленими героями мультсеріалу «ТРИ КОТА»!
2. Дія вистави відбуватиметься не лише на сцені, а й у залі для глядачів! Ваша дитина стане безпосереднім учасником веселощів!
3. Зустріч з улюбленими героями! Всі троє котенят та їх батьки на одній сцені!

Вперше в Україні! Унікальна інтерактивна ліцензійна вистава з улюбленими героями мультсеріалу «ТРИ КОТА»

В основі сюжету Шоу – одна із найважливіших подій у житті котячої сім'ї – День народження Мами. До цього свята котенята вирішили підготуватися ретельно...

Ранок у сім'ї розпочався незвично – мама вирушила на прогулянку, а котенята разом з татом залишилися вдома, адже до дня народження Мами потрібно встигнути підготувати справжнє свято! А для будь-якого свята потрібні виступи, подарунки та багато гарного настрою. Тому з самого ранку Карамелька, Коржик і Компот почали готуватися до Дня народження!

На виставі котенята разом з маленькими глядачами будуть танцювати, співати, малювати святкові картини, а також влаштують незабутнє та найвеселіше свято для своїх батьків!

Де купити квитки на Три Кота в Одесі?

Ви можете купити квитки на Три Кота на Concert.ua онлайн. А також оформити замовлення з доставкою кур'єром або забрати замовлення на фірмових бланках в нашому найближчому квитковому офісі (напередодні події ці способи стають недоступними).

Інші дати

Схожі події

08 травня 12:00, сб Чарівна лампа Аладдіна Одеса, Театр юного глядача від 100 грн. Вже не хочу 08 травня Чарівна лампа Аладдіна Театр юного глядача Придбати Кожного дня Київський Зоопарк Київ, Київський Зоологічний Парк від 50 грн. Вже не хочу Кожного дня Київський Зоопарк Київський Зоологічний Парк Придбати Кожного дня Виставка-шоу "Планета Роботів" Харків, ТРЦ "Французький Бульвар" від 150 грн. Вже не хочу Кожного дня Виставка-шоу "Планета Роботів" ТРЦ "Французький Бульвар" Придбати ПОДІЮ ПЕРЕНЕСЕНО 09.04 Лебедине озеро Київ, Київський театр опери і балету для дітей та юнацтва 09.04 Лебедине озеро Київський театр опери і балету для дітей та юнацтва Придбати