This version of the page http://aiesec.ua/worldslargestlesson (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-07. The original page over time could change.
Волонтерство в проєкті "Найбільший урок в світі"!
Взяти участь у ініціативі
Взяти участь у ініціативі

Ставай частиноювсесвітньої ініціативи "Найбільший урок у світі"!

Рятуй планету через поширення знаньпро зміни клімату!

Дізнатись більшеЗареєструватись

Що таке "Найбільший урок у світі"?

"Найбільший урок у світі" - це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) реалізовує цю ініціативу з в Україні з 2015 року, у партнерстві з іншими громадськими та молодіжними організаціями.
У 2021 році до реалізації проєкту долучиться AIESEC в Україні. Проект сприяє підвищенню обізнаності про глобальні проблеми, мотивує бути активними, брати на себе відповідальність та розвивати лідерські якості.

Хочу долучитися

Хто такий амбасадор?

А чи розказували тобі у школі про те:●  який вплив мають дії кожного на кліматичні зміни світу?●  як звичайний школяр може перероблювати сміття?● як можна долучатися до глобальних змін ще у шкільному віці?Тепер настав твій час стати "досвідченим дорослим" та поділитися з дітьми своїми знаннями.
У рамках ініціативи ми проведемо уроки на тему 13 Цілі сталого розвитку від ООН - пом‘якшення наслідків кліматичних змін.
Амбасадори «Найбільшого уроку в світі» - це молоді люди від 16 до 30 років, яких турбують глобальні проблеми, та які проведуть урок в школах, де розкажуть школярам про Цілі сталого розвитку, та як навіть маленькі побутові дії можуть покращити довкілля.

Хочу стати амбасадором!

Реєстрація амбасадорів завершується через:

0днів
0Годин
Взяти участь в проєкті!

Чому варто стати амбасадором?

Бути амбасадором "Найбільшого уроку у світ" - це можливість стати 1 із 2000 амбасадорів з усієї України та долучитися до активної молодіжної спільноти.

Зареєструватися

Незабутній досвід волонтерства

Кинь виклик собі та спробуй себе у ролі спікера! А також ставай частиною мережі однодумців, які хочу робити позитивні зміни на світ.

Участь в Всеукраїнській вступній конференції

Спікери з громадського та бізнес секторів допоможуть тобі дізнатися більше по кліматичні зміни та екологічний спосіб життя, а також як краще підготуватися до уроків!

Сертифікат учасника міжнародної ініціативи сертифікат від AIESEC та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)


Подарунки від партнерів

Отримуй футболку або еко-сумку, стікери , солодощі та інші подарунки від партнерів.

Як стати амбасадором?

Крок 1: Реєстрація на сайті

Заповнюй форму за посиланням, після чого тебе сконтактує регіональний менеджер.

Крок 2: Відбір

Пройди відбір, записавши мотиваційне відео або ж розказавши під час інтерв'ю, чому ти хочеш стати амбасадором.

Крок 3: Підготовча онлайн-конференція

Долучайся до національної вступної онлайн-конференції 17 квітня 2021 року, на якій ми підготуємо тебе до проведення уроку на тему кліматичних змін. Також ти зможеш розвинути свої soft skills, познайомитися з цікавими людьми та знайти однодумців.

Крок 4: Уроки в школах!

Протягом 19-23 квітня ти проведеш урок для школярів, де поділишся знаннями та отримаєш незабутній досвід волонтерства.

Зареєстуватись


"Найбільший урок в світі" реалізовуються за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF, який надасть освітні матеріали для уроку та сувенірну продукції для амбасадорів.

Національний партнер проєкту

У Henkel чудово розуміють, що захист довкілля від діяльності людини — це спільне завдання кожного, хто мешкає на Землі. Саме тому компанія охоче приєдналися до ініціативи "Найбільший урок у світі", адже нести знання про відповідальне виробництво й споживання, захист клімату і збереження ресурсів планети — це також частина стратегії сталого розвитку Henkel.

Партнери

Компанії, які підтримали ініціативу та Всеукраїнську вступну конференцію.

FAQ

  • У якому форматі буде реалізовано ініціативу?

    Всеукраїнську вступну конференцію буде проведено онлайн.У зв'язку з карантинними обмеженнями уроки відбудуться онлайн: амбасадор приєднується онлайн, діти перебуватимуть або офлайн у класі, або також онлайн.

  • Чи будуть надані матеріали для проведення уроку?

    Так. Усім амбасадорам буде надіслано презентацію, яку можна буде використати для проведення уроків. На Всеукраїнській вступній конференції спікери розкажуть додаткову інформацію на екологічну тематику та тему кліматичних змін.Якщо ж згідно з карантинними обмеженнями амбасадор буде онлайн, то ми також пояснимо, як використовувати Zoom для проведення уроку. 

  • Чи потрібно бути вчителем, аби долучитись до ініціативи?

    Ні. Амбасадором може стати будь-яка молода людина від 16 до 30 років, що вільно володіє української або російською мовою. Також слід володіти базовими знанням на тему екології та кліматичних змін, мати бажання спробувати себе у ролі спікера та робити зміни!

  • Чи потрібно платити за участь у ініціативі?

    Ні. Участь в проєкті є безкоштовною для амбасадорів та шкіл.

  • Чи можу я провести урок у своїй школі?

    Так. Напишіть нам про це на нашу електронну адресу ten.ceseia%40znosk.arabrab і ми узгодимо деталі.

Зареєструватись