Малий розмір і потужний звук

HT-SF200 – це аудіопанель з одного блока з вбудованим сабвуфером. Інженерам Sony вдалося зберегти якісний звук і за рахунок її меншого розміру суттєво зменшити витрати ресурсів на виробництво та транспортування.

Стильний корпус із насиченим звуком у компактнішій упаковці

Компанія Sony прагне забезпечити найкращі характеристики виробів, мінімізуючи шкідливий вплив на довкілля. Дизайнерам вдалося зберегти чудовий звук, зменшивши виріб і його упаковку більше ніж на 50%. Завдяки скороченню витрат ресурсів мета досягти нульового екологічного сліду стала ближчою. 

Малий розмір HT-SF200 – великий крок для захисту довкілля

Екологічний і зручний дизайн

Екологічна ефективність була ключовим завданням під час розробки HT-SF200. Дизайнери прагнули створити універсальну аудіопанель із якісним звуком і максимально компактною конструкцією, що забезпечило б ефективніші процеси логістики й доставки.

Компактний і ефектний дизайн

Аудіопанель з одного блока займає на 80% менше місця завдяки конструкції з внутрішнім сабвуфером. Крім того, її легше налаштувати.

Дизайн без зайвих компонентів

HT-SF200 важить лише 2,3 кг, тобто на 65% менше, ніж аудіопанель із зовнішніми сабвуферами. Завдяки малому розміру ця модель ідеально впишеться в інтер’єр вашої оселі.

Менший розмір, ефективніша логістика

Обсяг готового виробу разом з упаковкою зменшився приблизно на 59%, що відповідає зменшенню обсягів викидів вуглекислого газу на 63% в приблизному розрахунку на один виріб. Крім того, для транспортування продукції потрібна менша кількість палет.

Інноваційна акустична конструкція для потужних басів

Дизайнери Sony створили компактну аудіопанель, що складається з одного блока, і обладнали її внутрішнім сабвуфером і басовими портами з обох сторін. Інноваційна конструкція забезпечує якісне звучання з насиченими й потужними басами.

Ключовий елемент – вбудований сабвуфер

Теппей Ітагакі

Підрозділ домашніх розважальних систем і аудіовиробів Sony

Ринок аудіопанелей іще розвивається, і до переліку потрібних користувачам характеристик додаються вимоги щодо дизайну. Виріб має доповнювати інтер’єр, займати мало місця та вписуватись у будь-який простір. Ми поставили за мету створити аудіопанель із внутрішнім сабвуфером і зменшити розмір виробу вдвічі. Для цього довелося вирішити ряд проблем. Насамперед, ми мали усунути сильну механічну вібрацію, щоб забезпечити плавне відтворення басів і не погіршити звук з інших динаміків. Крім того, було потрібне ефективне рішення для отримання високої потужності з невеликого джерела живлення. Ми працювали над кожним із цих завдань по черзі.

Ми створили мініатюрний сабвуфер і помістили його всередину аудіопанелі. Це позитивно позначилося на екології, оскільки витрати ресурсів на виробництво скоротились і покращилася логістика. Ми плануємо й надалі розробляти та впроваджувати екологічно ефективні пристрої.

Ознайомитися з іншими продуктами Sony з екологічними особливостями

Новий чохол із перероблених матеріалів для aibo

Представляємо революційну упаковку. Робот aibo отримав новий дизайн і захист від пошкоджень із фетровим чохлом, на 50% виготовленим із перероблених PET-пляшок (поліетилентерефталату).

PlayStation®

Пізнавайте дивовижні світи віртуальної реальності з PlayStation®. Дізнайтеся, як компанія Sony знижує шкідливий вплив на довкілля й економить енергію в реальному світі.

Домашній кінотеатр

Аудіопанель нової конструкції, що містить перероблений пластик, забезпечує неперевершену якість звуку, притаманну пристроям Sony.