This version of the page http://publichealth.com.ua/business-programme/dmd.aspx (52.232.19.237) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-06. The original page over time could change.
PH - День головного лікаря - 2019. Всеукраїнська відзнака "Головний лікар року 2019"
Russian
Ukrainian
Днів
Годин
Хвилин
Секунд

30-а Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2021

6-8 жовтня 2021 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

День головного лікаря - 2019. Всеукраїнська відзнака "Головний лікар року 2019"

ДЕНЬ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ - 2019
Всеукраїнська відзнака «Головний лікар року 2019»
 
Організатори — ДП «Прем’єр Експо», Україна, ITE-Group Inc., Великобританія 

Співорганізатор — Громадська організація «Платформа Здоров’я»

За підтримки — Всеукраїнської асоціації головних лікарів (ВАГЛ).

 
Починаючи з 2017 року, ДП «Прем’єр Експо», Україна, ITE-Group Inc. разом з  партнерами організовує проведення “Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року”.
Це почесна премія, яка відзначає головних лікарів, яким вдалося розвинути та вдосконалити роботу медичного закладу, керівниками якого вони є.
Місією “Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року” є пошана та визнання досягнень головних лікарів, відзнака професіоналізму в менеджменті,  відданості професії та особистого внеску головного лікаря у розвиток медичного закладу і сфери охорони здоров’я.
Традиційно учасники отримують відзнаки в чотирьох номінаціях:
  • Лауреат Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар» в номінації «Народний рейтинг»
  • Лауреат Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар» 3-го ступеня
  • Лауреат Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар» 2-го ступеня
  • Переможець Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар»
Щороку захід проводиться в рамка Міжнародної медичної виставки «Public Health/Охорона здоров’я», яка збирає більше 350 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв'язки компаніям з Германії, Чехії, Латвіі, Італії, Індії, Китаю, Сингапуру, Великобританії, Нідерландів, США, Республіки Білорусь, Польщі, Туреччини, Австрії, Молдови та України.
 
ЗАПРОШУЄМО ГОЛОВНИХ ЛІКАРІВ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ!
Шановні головні лікарі!
Команда організаторів “Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року - 2019” запрошує вас продовжити добру традицію визнавати та відзначати ваші досягнення і професіоналізм.
Закликаємо вас долучитись до участі в конкурсі, адже певні, що окрім вашого попереднього досвіду і досягнень, за останній рік роботи ви також маєте чим пишатись, а ми воліємо, щоб про вас дізналось суспільство ще більше.
Безумовно ми щиро будемо раді бачити кожного з вас під час церемонії нагородження “Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року - 2019”, яка відбудеться 2 жовтня з 12 до 16 години за адресою Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15.
Запрошуємо вас!

З усіх організаційних питань просимо звертатися до представників співорганізатора ГО «Платформа Здоров’я»:
Ірина Стєхіна тел. 063 949 21 26, email: healthplatform.ngo@gmail.com
Олена Бондаренко тел. 050 172 13 84, email: healthplatform.ngo@gmail.com

Найближчим часом на нашому сайті ви зможете побачити програму самої церемонії нагородження “Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року - 2019”, яка точно не залишить вас байдужими до нашого заходу.

Приєднуйтесь!

 
 
Отримати
електронний квиток
Забронювати
стенд