EN      RU
Головна > Новости

Новости


Вітаємо ТОВ «СП Ширтек» на elcomUkraine 2020!

ТОВ «СП Ширтек» є ексклюзивним дистриб`ютором європейських компаній-виробників SCHIRTEC AG (Австрія), яка виробляє комплекси активного блискавкозахисту та SALTEK (Чехія), яка пропонує професійні рішення захисту від імпульсних перенапруг (ПЗІП).

Якість – наш імідж. Висока якість нашого обладнання досягається за рахунок застосування нових технологій, застосування інтегрованої системи управління та постійного контролю етапів виробництва, які відповідають європейським стандартам систем менеджменту безпеки праці та здоров’я, згідно OHSAS 18001, Директивам ЄС що підтверджено відповідними сертифікатами (ISO 9000:2008).

Безпека, якість та надійність нашого обладнання є для нас першочерговим завданням. Високий рівень довіри до нашого обладнання, за рахунок багаторічного досвіду ефективних інженерних рішень, реалізовано багатьма успішно впроваджених інсталяцій різного ступеня складності.

Обладнання ТОВ «СП Ширтек» активно застосовують виробничі комплекси, комерційні об`єкти різних форм власності у різних галузях промисловості, приватні домогосподарства, які вирішили конкретні проблеми, пов`язані з захистом майна від дії потрапляння блискавки та імпульсних перенапружень, а також діюча ефективна дилерська мережа.

На ринку В2В ТОВ «СП Ширтек» активно працює з розгалуженою дилерською мережею, надаючі зручні умови співпраці, систему знижок на продукти, а також комплексний пакет послуг, якій включає повну інформаційну підтримку, участь в учбових семінарах та курсах підвищення кваліфікації.

Цим самим гарантуємо індивідуальний підхід до кожного Партнеру з врахуванням особливостей бізнесу та, за умов партнерства, готові ділитеся усією потрібною інформацією задля підвищення професіоналізму у сфері систем захисту від блискавок .

Ми знаємо про системи блискавкозахисту ВСЕ!

Запрошуємо Фахівців, Партнерів та Гостей відвідати стенд ТОВ «СП Ширтек» на виставці elcomUkraine 2020!




www.schirtec.com.ua
www.saltek.kiev.ua

26.02.2020

  Новини, статті, анонси

iotji пропонує більше, ніж розумні лічильники. iotji пропонує цілу IoT екосистему

З 00:00 28 вересня іноземним громадянам знову дозволено в`їзд в Україну!

Функції виставок у системі маркетингових комунікацій