This version of the page http://job.modnakasta.ua/pro-kompaniyu/ (104.21.42.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-04. The original page over time could change.
Про компанію - job.modnakasta
Заповніть анкету Надіслати резюме

Відправка резюме на вакансію

Ваше імʼя:
E-mail:
Додати резюме:

Дозволяється завантаження файлів формату doc, docx, pdf, rtf не більше 10МБ


Посада:
ПІБ:
Телефон:
E-mail:

Особистісні навички

Володіння компʼютером:
Додаткова інформація:

Історія

Компанія Kasta – одна з провідних компаній на ринку e-commerce в Україні.

Наша компанія була заснована в 2010 році. В 2018 році Kasta – це понад 6 000 000 клієнтів, 900 талановитих співробітників, 400 000 онлайн-відвідувачів, біля 20 000 замовлень кожного дня, більше 75 регіональних центрів обслуговування клієнтів. І це тільки початок.

Ми IT компанія, яка розвиває новий бізнес на e-commerce ринку, втілюючи свої ідеї та застосовуючи найкращі світові практики.

Наша конкурентна перевага – це наша команда. Це професіонали з маркетингу, IT, управління категоріями товарів та асортиментом, фінансів, системної аналітики, клієнтського сервісу, логістики, виробництва власного фото та відео-контенту.

Наша Місія: Захоплювати клієнтів, впроваджуючи інновації, роблячи online - шопінг дешевшим, зручнішим і швидшим.

Кожен з нас відчуває важливість своїх рішень та свій внесок у розвиток компанії.

У 2015 році компанія отримала рекордну кількість нагород від Ukrainian E-Commerce Awards: «Прорив року», «Вибір споживачів», «Драйв року» (спеціальна нагорода від Нова Пошта).

У 2018 році ми розпочали новий етап розвитку – кардинальну зміну бізнес-моделі з Flash sales на модель каталогу з постійним асортиментом. Відтепер платформа Kasta.ua – це товари lifestyle, все, що сприяє комфортному стилю життя.

 

Інновації та технології

У 2012 modnaKasta підірвала інтернет простір України. Ми робимо реальністю думки про те, що онлайн-шопінг - це перспективно, онлайн-шопінг - це майбутнє. 

Ми робимо наші процеси високотехнологічними. Завдяки цьому наші клієнти можуть здійснювати покупки максимально зручно і швидко!

Зараз ми розробляємо найреволюційнішу e-commerce платформу в Україні. Кожен день внутрішній відділ розробки стикається з цікавими завданнями по створенню нового функціоналу і поліпшенню роботи нашого головного продукту - kasta.ua. Команда розробників забезпечує безперервність роботи нашого високонавантаженого сайту (400 000 відвідувань в день), на якому щодня в продажу з'являється до 10 000 нових артикулів.

Як продуктова IT-компанія, наш продукт ми розробляємо "своїми руками" і робимо все для того, щоб він був якісним і надійним.

Тому наші двері відкриті для веб-розробників, яким цікава складна бізнес-логіка і розробка високотехнологічного e-commerce продукту.

Якщо у Вас є досвід веб-розробки, знання та ідеї, які Ви хочете застосувати і реалізувати - пишіть нам прямо зараз!

 

 

Те, що нас надихає

Люди. Надихаючі приклади - в світі і поруч з нами. Майбутнє - за індивідуальністю і харизмою, як у бізнесі, так і в житті. 

У нас відмінна команда! Кожен з нас може стати прикладом для іншого і поділитися натхненням з колегою.

Складнощі. Тести на міцність: одного разу відчувши перемогу, ми вже не змогли від них відмовитися! Складнощі - це не перешкода для нас, в складнощах ми бачимо можливості і нові горизонти!

Бачити результат. До чого лукавити? Кращий стимул йти далі - це бачити, що твої зусилля гідно оцінені та приносять реальну користь.

Ми цінуємо

ПОВАГА

Повага до клієнтів, працівників, постачальників, акціонерів, суспільства та держави. Ми визнаємо та приймаємо індивідуальність кожного, ми не забуваємо про інтереси іншої сторони, ми цінуємо потенціал. Кожен має право на гіпотезу .

ДОВІРА

Довіра - це основа, яка тримає разом нашу велику команду. Для нас важливо дати можливість проявити себе кожному, кращий спосіб продемонструвати довіру – дати в роботу важливий проект або завдання.

ЧЕСНІСТЬ

Мы будуємо чесні та відкриті відносини. Щоквартально ми зустрічаємося з CEO та ТОП менеджерами компанії, де обговорюються наші досягнення, помилки, майбутні проекти. Чесність дає нам свободу називати речі своїми іменами - в команді, перед клієнтами і акціонерами.

ДИСЦИПЛІНА

Гарна ідея - ніщо без правильних дій. Дисципліна - це те, що допомагає перейти від  гарної  ідеї до дій, злагодженої роботи та бажаного результату. 

НЕПЕРЕРВНИЙ РОЗВИТОК І НАВЧАННЯ

Виконуючи свою роботу, кожен наш співробітник не просто досягає результат, але і росте над самим собою. Ми переконані, що розвиток відбувається головним чином завдяки виходу із зони комфорту, пошуку рішень, бажання робити більше.

Історія Інновації та технології Те, що нас надихає Ми цінуємо