This version of the page http://nvek.com.ua/joga-ranok/ (185.104.45.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-03. The original page over time could change.
Йога ранок – Ведичний центр «Нове століття»
info@nvek.com.ua (050) 452-70-70

Йога ранок

Розклад:
вівторок, четвер та субота з 08:30 до 10:00

Місце проведення:
Центр «Нове століття»

Вартість:
разове заняття -200 грн.,

абонемент на 4 заняття – 600 грн.,

абонемент на 8 занять – 1000 грн.,

абонемент на 12 занять – 1400 грн.

Проводят:
Юлия Мельникова

Телефон для реєстрації та довідок:

(050) 452-70-70 (viber, telegram)

Йога ранок

Про заняття:

– тренування – це цілісна динамічна медитація, де важливі не тільки асани та їх послідовність, а й переходи між ними. Мінімум зайвих слів, рухів тіла, для того, щоб навчитися відчувати Потік.

– головний фокус – на внутрішній стан. Первинна увага – на фізичний стан: дихання, відчуття тіла, розслаблення, напруга, щоб не допустити травм, та тренування було ефективним. Другий рівень уваги, ще більш важливий – стан свідомості. Ефективна робота з тілом тільки тоді, коли внутрішній ментальний та емоційний стан розслаблений і спокійний. Саме тоді йога стає не тільки оздоровчою фізкультурою, але інструментом для трансформації свідомості.

– кожен працює на своєму рівні! Немає сенсу прагнути повторити все, що робить інструктор, є більш прості форми, тільки освоївши які можна переходити до більш складних.

– принцип особистої відповідальності кожного за свою практику. Це стосується як травмобезпеки, так і прогресу в заняттях. Успіх в практиці повністю залежить від власних зусиль. Навіть самий великий Вчитель не зможе зробити за практикуючого його роботу. Точно так само як відчуття власного тіла доступні тільки практикуючому. І тільки шляхом розвитку власної усвідомленості він може знати, що для нього є найкращим.