This version of the page http://ford.niko.ua/komerciyni-avto/tourneo-courier (178.20.156.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-03. The original page over time could change.
Ford Tourneo Courier.Офіційний дилер НІКО Мегаполіс. Київ ford.niko.ua
  • Замовити тест-драйв
  • Запис на СТО
  • Зворотній зв'язок
  • % Розрахувати кредит
  • Новини
  • Огляд
  • Дизайн
  • Функції
  • Ціни

TOURNEO COURIER

Tourneo Courier – компактний та універсальний водночас, тож ви зможете без жодних проблем чергувати роботу і розваги. До особливостей ретельно продуманого нового салону автомобіля належать сидіння з широкими можливостями для адаптації, які дозволяють зручно розмістити до п’яти пасажирів. При потребі конфігурацію салону можна змінити, щоб отримати додатковий простір для перевезення вантажів.

 І тепер ви зможете користуватися перевагами цілого ряду досконалих технологій: вони настільки практичні, що ви будете здивовані, як раніше обходилися без них. Сюди входять системи, які допоможуть вам залишатися на зв’язку, не відволікаючись від керування автомобілем, та контролювати вашу швидкість.

 Завдяки новому дизайну і покращеній економічності, Tourneo Courier — найкращий засіб для перевезення усієї сім'ї чи транспортування партії вантажу.

Менше втоми в поїздках, економічніші подорожі

 Круїз-контроль дозволяє вам задати швидкість, а тоді підтримує її, аж доки ви не загальмуєте чи не прискоритесь. За допомогою перемикачів на кермі ви можете коригувати свою швидкість під час руху. Крім того, регульований обмежувач швидкості допомагає рухатися в межах обраного вами попередньо заданого ліміту. Ця система не лише допомагає заощадити пальне, але й мінімізує ймовірність перевищення обмеження швидкості. На додачу до суто практичних переваг обидві технології здатні зробити далекі поїздки автомагістралями більш приємними.

Інформаційно-розважальна система SYNC 3. Гучний зв’язок без зайвих зусиль

Ford SYNC 3 – досконала система, що дозволяє залишатися на зв’язку і керувати телефоном та відтворенням музики. Ви можете обрати як голосові команди, так і керування за допомогою 6-дюймового кольорового сенсорного екрана, що підтримує жести змахування та зведення/розведення пальців для простої і зрозумілої навігації.

Комфорт, простір та гнучкість

Tourneo Courier має новий салон із сидіннями, які однаковою мірою зручні, комфортні, практичні та міцні. Конструкція сидінь забезпечує надзвичайно високий рівень гнучкості у використанні. Наприклад, спинка задніх сидінь ділиться у співвідношенні 60/40, при потребі їх можна скласти і перекинути вперед за передніми сидіннями, утворивши додатковий простір для багажу.

6-ступінчаста трансмісія сприяє економії пального 

Tourneo Courier оснащений 6-ступінчастою механічною трансмісією, яка сприяє підвищенню економічності та ефективності. Набравши достатньо високу швидкість, просто увімкніть 6-ту передачу й економте пальне, рухаючись уперед. Ви переконаєтесь, що перемикання передач відбувається плавно і швидко.