This version of the page http://nvek.com.ua/hatha-joga/ (185.104.45.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-02. The original page over time could change.
Хатха йога – Ведичний центр «Нове століття»
info@nvek.com.ua (050) 452-70-70

Хатха йога

Розклад:
вт., чт. з 18:30 до 20:15,
неділя з 11:00 до 12:30

Місце проведення:
Центр «Нове століття»

Вартість:
разове заняття -200 грн.,

абонемент на 4 заняття – 600 грн.,

абонемент на 8 занять – 1000 грн.,

абонемент на 12 занять – 1400 грн.

Проводить:

Катерина Черкашина

Телефон для реєстрації та довідок:

(050) 452-70-70 (viber, telegram)

Хатха йога

Темп життя сучасної людини дуже високий. Багатозадачність і дедлайни призводять до фізичного виснаження і емоційного вигоряння. І навіть тоді, коли настає час відпочинку, людина не встигає і не може відновитися. Згодом починають страждати і інші сфери життя – сім’я, стосунки з чоловіками, здоров’я, саморозвиток і спілкування з друзями.

Вечірні заняття йогою: – це можливість “обнулитися” після стресового дня на роботі-це можливість відновити енергетичний і емоційний баланс- це потужний енергетичний ресурс, який можна потім використовувати для якісного проведення часу з сім’єю, друзями або роботою над своїми завданнями.

Під час занять ми будемо:

– працювати з тілом – в першу чергу на самому базовому фізичному рівні необхідно зняти залишки напруги, тривалого сидіння за комп’ютером, активізувати обмінні процеси

– працювати з свідомістю і увагою – ніщо не допомагає розслабити розум краще, ніж перемикання і концентрація на роботі з тілом

– працювати з енергетикою – гарне, пророблена тіло автоматично означає більш сильну енергетику, великі ресурсні стану і надалі – великі можливості в повсякденному житті.

Йога не забирає час, вона дає його!