This version of the page http://onu.edu.ua/uk/administratyvni-novyny (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-01. The original page over time could change.
Адміністративні новини

Наказ про організацію освітнього процесу в умовах карантину "Червона зона"

Наказ №38-02 про організацію освітнього процесу у другому семестрі 2020-21 навчального року у звязку з погіршенням епідемічного стану у березні 2021 року

Детальніше...

Нагороди НАН України науковцям ОНУ імені І.І. Мечникова

Вiдзнакою НАН України за наукові досягнення та Вiдзнакою за професiйнi здобутки в ОНУ на Вченій раді 22 березня нагороджени:

  • Топчієв Олександр Григорович - доктор географічних наук, професор, зав. кафедри економічної та соціальної географії
  • Кузнецов Едуард Анатолійович - доктор економічних наук, професор, зав. кафедри менеджменту та інновацій
Детальніше...

Підготовка наукової зміни

Вiдзнакою НАН України за пiдготовку наукової змiни в ОНУ на Вченій раді 22 березня нагороджено доктора політичних наук, професора кафедри міжнародних відносин, Коваля Ігоря Миколайовича, ректора ОНУ ім. Мечникова (2010-2020 рр.). Почесну нагороду професору Ігорю Ковалю вручив ректор ОНУ професор Вячеслав Труба.

Детальніше...

В ОНУ 22 березня нагородили кращих

22 березня на Вченій раді ректор ОНУ професор Вячеслав Iванович Труба нагородив грамотами переможців конкурсу «Кращi викладачі очима студентів в умовах дистанційного навчання 2020».

Нагадаємо, що конкурс організовано профкомом студентів та аспірантів ОНУ, за підтримки адміністрації університету. У онлайн-голосуванні взяли участь 3 тисячі студентів денної форми навчання, представники всіх 11 факультетів та коледжу ОНУ імені І.І. Мечникова. Вітаємо переможців!

В ході засідання Вченої ради були вручені також нагороди професорам від Національної академії наук. В цей же день ректор вручив грамоти активістам профкому студентів і аспірантів, які організували онлайн-конкурс.

Детальніше...

З понеділка, 22 березня всі навчальні підрозділи ОНУ Мечникова переходять на ON-LINE навчання

Детальніше...

З 8 березня! - привітання ректора ОНУ імені І.І. Мечникова

Все, що дорого нам у житті, і саме життя - подаровано жінками. Мами, бабусі, улюблені, колеги - зі Святом!
Весняне свято, 8 березня, дає старт настрою року. Будьте здорові, щасливі, благополучні!

Аlma mater, ОНУ імені І.І. Мечникова, зобов'язана вам багатьма досягненнями й успіхами. Університет пишається своїми жінками: студентками, випускницями, співробітницями.
Нехай завжди в радість буде шлях на роботу і повернення додому! Нехай все ладиться і вдається!
Від щирого серця вітаю вас!

Ректор ОНУ імені І.І. Мечникова Вячеслав ТРУБА

 

Детальніше...

Ректор ОНУ iмені І.І.Мечникова Вячеслав Труба своїми наказами призначив проректорiв

Згiдно з наказами ректора, проректорами призначени:

  • Ніколаєва Майя Іванівна – проректором з науково-педагогічної роботи;
  • Смітюх Андрій Володимирович – проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва.
  • Ніколаєва М.І. – випускниця ОНУ Мечникова 1996 р., спеціальність «політологія», кандидат політичних наук, доцент кафедри історії та світової політики; у 2012-2021 роках – заступник директора Інституту соціальних наук, заступник декана факультету міжнародних відносин, політології та соціології, у 2011-2021 роках - відповідальний секретар приймальної комісії.
  • Смітюх А.В. – випускник ОНУ Мечникова 1998 р., спеціальність «правознавство», доктор юридичних наук, професор кафедри адміністративного та господарського права; у 2017-2021 роках – заступник декана економіко-правового факультету з наукової роботи

Вітаємо!

Детальніше...

У Великій фізичній аудиторії відбулося засiдання Вченої Ради Унiверситету

23 лютого у Великій фізичній аудиторії відбулося засiдання Вченої Ради Унiверситету.

Згiдно порядку денного, заслушан звіт про фінансову діяльність ОНУ імені І.І. Мечникова у 2020 році головного бухгалтеру Калініної Л.О.

Вiдбулось обрання за конкурсом на вакантні посади науково-педагогічних працівників, чергове присвоєння вчених звань.

На початку засiдання ректор ОНУ iмені І.І Мечникова професор Вячеслав Труба подякував присутнім за довіру, надану йому в ході виборчої кампанії, і висловив упевненість у подальшій плідній роботі.

Професору кафедри iноземних мов Кононенко О.О. був вручений диплом професора, а в. о. декана філологічного факультету Кондратенко Н.В. - подяка МОН України «За вагомий особистий внесок у розвиток освіти України».
----------
фото: прес-служба ОНУ

Детальніше...

Розширене засідання Науково-методичної ради 18 лютого 2021 року

18 лютого відбулося розширене онлайн-засідання Науково-методичної ради на тему: «Досвід перших акредитацій» за участю гарантів освітніх програм С.П. Гвоздій, О.Ю. Зінченко, Ю.О. Гунченко, В.В. Яворської. Це перші програми Університету, які успішно пройшли процедуру акредитації восени 2020 року. У засіданні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи О.В. Запорожченко, співробітники Центру забезпечення якості освіти, близько 80 науково-педагогічних працівників ОНУ, більшість з яких є гарантами освітніх програм ОНУ імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Ректор Одеського національного університету імені І.І. Мечникова - професор Вячеслав Труба

Наказом МОН від 17.02.21 професора Трубу Вячеслава Івановича призначено ректором Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.

«Призначити Трубу Вячеслава Івановича, кандидата юридичних наук, професора, ректором Одеського національного університету імені І.І. Мечникова строком на п'ять років, з 18 лютого 2021 року», - йдеться у наказі, підписаному міністром С.М. Шкарлетом.

Нагадуємо, у грудні в ОНУ імені І.І. Мечникова у два тури пройшли вибори ректора. Більшістю голосів виборців було обрано Вячеслава Івановича Трубу.

Довідка: Труба Вячеслав Іванович народився 23 січня 1967 року у м. Одесі. Поступив, після служби в армії, до університету, закінчив його з відзнакою у 1992 році. Пройшов шлях від студента до декана економіко-правового факультету. Працював деканом зазначеного факультету 14 років. Кандидат юридичних наук, Заслужений юрист України, професор кафедри цивільно-правових дисциплін. Читає лекції з навчальних дисциплін:

  • «Цивільне право України»;
  • «Сімейне право України».

Вся професійна діяльність В.І. Труби пов’язана з Одеським національним університетом імені І. І. Мечникова

Детальніше...

Сердечно вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим!» - вiтання в.о. ректора ОНУ Володимира Іваниці

Дорогі викладачі, науковці, співробітники, студенти та аспіранти!
Сердечно вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Ці передсвяткові дні – кращий час для підсумків минулого і складання планів на майбутнє. Рік, що минає, був непростим як для Університету, так і для кожного з нас. Водночас, попри виклики сьогодення, наша велика родина досягала значних успіхів у навчанні, науці, реалізації міжнародних проєктів, особистих досягненнях. Особливо цінним є ставлення до життя Університету. 2020 рік збагатив нас новим досвідом, згуртував на шляху подолання викликів та випробувань, реалізації амбітних планів, дав можливість створити нові підходи для подальшого розвитку нашого славетного Університету.

Переконаний, що ми зразково, прозоро та демократично проведемо обрання ректора, яким стане людина зі щирими намірами, здатна впоратися з усіма труднощами у житті нашої Аlma mater.

Упевнений, що нашу країну, ваші родини очікує стабільний розвиток, а Університет зміцнить свій освітній, науковий, інноваційний потенціал, продовжить академічні традиції та гармонійний розвиток молоді та суспільства.

Бажаю, щоб наступний рік був щедрим на креативні ідеї, нові досягнення та професійні перемоги! Нехай 2021 рік принесе нам мир, здоров’я, гарний настрій, творчу наснагу та радість відкритого спілкування.

Щасливого Нового року та веселого Різдва!

Зі щирою повагою
в.о. ректора Володимир Іваниця

Детальніше...

Виконуючим обов'язки ректора ОНУ ім. Мечникова з 8 грудня призначений професор В.О. Іваниця, проректор університету з наукової роботи

Згiдно з наказом Мiнiстерства освiти i науки N 464-к виконання обов'язкiв ректора ОНУ імені І.І. Мечникова покладено на проректора з наукової роботи Iваницю Володимира Олексiйовича, доктора бiологічних наук, професора, з 8 грудня 2020р. Вiдповiдний наказ по університету, з оголошеням наказу Мiнiстерства освiти i науки, видано сьогоднi, 8 грудня, за номером 2340-18.

Детальніше...

Конференція трудового колективу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова

Чергова конференція трудового колективу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова відбулася в Актовій залі (Французький бульвар 24/26).

У порядок денний Конференціi увiйшли такi питання:

  1. Звіт професора І.М. Коваля про роботу на посаді ректора університету за період листопад 2019 р. – листопад 2020 р.
  2. Звіт про виконання Колективного договору.( голова профкому співробітників В.В. Пєнов)
  3. Звіт голови Комісії з трудових спорів.(голова комісії А.М.Комаренко)
  4. Обрання нового складу Комісії з трудових спорів.
Детальніше...

Оголошення - 27 жовтня 2020

«27» ЖОВТНЯ 2020 року о 14ºº ГОДИНІ
у Великій фізичній аудиторії (вул. Пастера 27)
відбудеться
ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Періодичні видання університету як складова іміджу ЗВО та публікаційна активність вчених на основі даних Scopus та Web of Science.
    Доповідає директор Наукової бібліотеки Подрезова М.О.
  2. Обрання за конкурсом на вакантні посади науково-педагогічних працівників.
  3. Присвоєння вчених звань.
  4. Про підготовку докторів філософії та докторів наук в ОНУ імені І.І. Мечникова.
    Доповідає зав. відділом аспірантури та докторантури Ружицька О.М.
  5. Різне.

Вчений секретар Курандо С.В.

СПИСОК ОСІБ, ЯКІ БАЛОТУЮТЬСЯ НА ПОСАДИ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДОДАТОК 1.

Вакантна посада Прізвище, ім’я та по батькові Науковий ступінь, вчене звання
завідувач кафедри математичного забезпечення комп’ютерних систем Малахов Євгеній Валерійович доктор технічних наук, професор кафедри економічної кібернетики та інформаційних технологій
завідувач кафедри французької філології Марінашвілі Мальвіна Джангізівна кандидат філологічних наук, доцент кафедри французької філології
завідувач кафедри маркетингу та бізнес-адміністрування Садченко Олена Василівна доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту та математичного моделювання ринкових процесів
завідувач кафедри зарубіжної літератури Силантьєва Валентина Іванівна доктор філологічних наук, професор кафедри зарубіжної літератури
Завідувач кафедри археології та етнології України Сминтина Олена Валентинівна доктор історичних наук, професор кафедри археології та етнології України
завідувач кафедри конституційного права та правосуддя Степанова Тетяна Валеріївна доктор юридичних наук, професор кафедри адміністративного та господарського права
завідувач кафедри загальноправових дисциплін та міжнародного права Стрельцова Євдокія Джонівна доктор юридичних наук, доцент кафедри загальноправових дисциплін та міжнародного права
професор кафедри економічної та соціальної географії туризму Яворська Вікторія Володимирівна доктор географічних наук, професор кафедри економічної та соціальної географії

СПИСОК ОСІБ, ЯКІ БАЛОТУЮТЬСЯ НА ПРИСВОЄННЯ ВЧЕНИХ ЗВАНЬ ДОДАТОК 2.

Прізвище, ім’я та по батькові Посада, яку займає здобувач Науковий ступінь, вчене звання Стаж пед. роботи Яке вчене звання здобуває по якій кафедрі
Коваль Ганна Шаміліївна доцент кафедри соціальної і прикладної психології кандидатпсихологічних наук понад 16 років доцент по кафедрі соціальної і прикладної психології
Труба Ганна Миколаївна доцент кафедри прикладної лінгвістики

доктор

 філологічних наук

понад

9 років

доцент

по кафедрі прикладної лінгвістики

Детальніше...

Ректор професор Ігор Коваль: студенти залишаються в гуртожитках

Ректор професор Ігор Коваль: заняття в ОНУ імені І.І. Мечникова переходять в онлайн режим з 15 жовтня, студенти продовжують проживати в гуртожитках. Просимо співробітників, і студентів максимально забезпечити дотримання протиепідемічних заходів.

Детальніше...

Наказ про індексацію вартості навчання студентів ОНУ імені І.І. Мечникова в 2020 році

На підставі частини 7 статті 73 Закону України "Про вищу освіту" та з врахуванням офіційного визначеного коефіцієнту інфляції за 2019 рік

Детальніше...

З Днем незалежності України! - привітання ректора

Щиро вітаю із визначною подією — Днем незалежності України!
Нехай це свято додасть наснаги, успіхів і творчих здобутків! Щастя і благополуччя нашій країні і всім нам, її громадянам!

Ректор Ігор Коваль

Детальніше...

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників: Травень 2020 р.

Детальніше...

Позачергове засідання Науково-методичної ради ОНУ імені І.І. Мечникова

9 квітня відбулося позачергове засідання Науково-методичної ради університету, що проводилось дистанційно у режимі он-лайн за допомогою платформи Zoom. У вступному слові голова НМР професор В.М. Хмарський зазначив, що дистанційна форма продовження освітнього процесу поставила багато запитань організаційного і методичного характеру, що і слугувало чинником скликання позачергового засідання.

Детальніше...

Карантин: виклики і рішення — ректор ОНУ Ігор Коваль

Карантинний відлік змінив звичний хід подій. Університет ім. Мечникова, вперше за свою майже 155-річну історію, переведений в режим онлайн. Про роботу в перші тижні карантину розповідає ректор ОНУ ім. Мечникова, доктор політичних наук Ігор Коваль.

Детальніше...

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова , які відповідають за табелювання співробітників: 

Детальніше...

Про особливості оплати за навчання, оренду, проживання та пеню під час оголошеного карантину

На виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 р. № 533- IX, виданий наказ по університету, яким передбачено:

Детальніше...

Термін карантину продовжений до 24 квітня 2020 року!

На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року виданий наказ по університету від 26.03.2020 р. № 42-02, яким передбачено:

Детальніше...

Зарплата у квітні 2020 року

До уваги працівників ОНУ імені І. І. Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників. Табелі обліку робочого часу та рапорти на викладачів за квітень 2020 року надсилати до бухгалтерії на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Просимо обов’язково вказувати:

  • П.І.Б., мобільний телефон і електронну адресу відправника;
  • Найменування підрозділу (кафедри, факультету, лабораторії, інституту тощо), П.І.Б. керівника;
  • Місяць і рік табеля (рапорта).

З повагою, працівники бухгалтерії!

ЗДОРОВ’Я ВАМ!

 

Детальніше...

Круглий стіл з питань акредитації освітніх програм

15 січня 2020 року відбувся Круглий стіл з питань акредитації освітніх програм з метою обміну досвідом і обговорення проблемних питань реалізації освітніх програм в університеті. Організаторами його проведення виступили Центр забезпечення якості освіти, відділ аспірантури і докторантури, Науково-методична рада ОНУ імені І.І. Мечникова (програма Круглого столу додається).

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Кінець
Сторінка 1 із 4

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top