This version of the page http://www.muravej.ua/ua/apartment-relocation/ (185.104.45.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-29. The original page over time could change.
Квартирный переезд с компанией Муравей - безупречое качество
096500-1111
099500-1111 044500-1111

виконано
переїздів

1
9
0
8
0
8
096500-1111 099500-1111 044500-1111
096500-1111
099500-1111 044500-1111
Передзвоніть мені Замовити переїзд
  • UA
  • RU
  • EN

Бездоганний переїзд у нову квартиру

Почни тут свій успішний переїзд

096 500-1111
099 500-1111 044 500-1111
Передзвоніть мені
Задати питання

Квартирний переїзд

Якщо вас очікує така копітка подія як переїзд квартири, не треба кликати на допомогу всіх родичів і сусідів, окремо шукати автомобіль, а окремо вантажників, просити в найближчому магазині непотрібні картонні коробки і вже точно не потрібно впадати у паніку. Просто зробіть один дзвінок у компанію Мураха та озвучте свої побажання. З цього моменту ваші турботи – повністю наші турботи.

Квартирний переїзд без турбот із компанією Мураха

Квартирний переїзд – це великі витрати часу й сил. А ще це стрес для кожного члена сім'ї у зв'язку з купою організаційних питань та зміною місця проживання. Компанія Мураха створена для того, щоб ви не відчули цього стресу, адже ті питання, які у вас викликають стрес ми вирішуємо кожен день по десять разів на день ось вже 18 років. Більшість клієнтів, скориставшись послугами компанії, рекомендують нас своїм родичам і друзям. І сотні позитивних відгуків ще раз підтверджують це. А тепер найважливіше: у нас не працюють вантажники та водії. Ні-ні, це зовсім не про нас. Колектив компанії – це муверы, фахівці, навчені всім тонкощам переїзду. До нас звертаються ті, кому важливе збереження майна, а також збереження свого часу і нервів.

Хто такі мувери

Компанія Мураха першою познайомила Україну з поняттям «мувер» і показала на своєму прикладі, що це означає. Донині ми в кожному замовленні підтверджуємо високий стандарт якості й бездоганний сервіс, адже саме це, у першу чергу, визначає роботу мувера. Крім того, співробітники мувінгової компанії не обмежуються послугами розвантаження та завантаження. Вони комплексно підходять до організації переїзду, щоб захистити замовника від усіх турбот. Такі фахівці планують усі етапи для максимальної оперативності і заздалегідь озвучують замовнику вартість послуги. Також, на відміну від звичайних вантажників, мувери несуть відповідальність за речі клієнта і стежать за їхнім збереженням. При виконанні замовлення якість послуг суворо контролюється, адже репутація компанії дуже важлива для кожного співробітника.

Переваги компанії Мураха

  • У нас є власний автопарк спеціалізованих авто різних габаритів, тому можливе перевезення речей у будь-якому обсязі, навіть якщо ви назбирали майна на простору чотирикімнатну квартиру.

  • Співробітники компанії перед виходом на роботу проходять курс навчання та стажування. Охайність, ввічливість і професіоналізм муверів завжди під пильною увагою контролю якості.

  • Якщо ви не впевнені, скільки упаковки вам потрібно для переїзду, сміливо замовляйте з запасом. Невикористаний пакувальний матеріал наші співробітники заберуть назад, і повернуть вам його вартість.

  • Є можливість замовити безкоштовну оцінку переїзду квартири. Фахівець компанії оцінює обсяг речей, озвучує необхідну кількість пакувального матеріалу і транспорт, який може вмістити все майно.

  • Якщо ваші речі пошкодяться під час транспортування, ми компенсуємо ці збитки.

Тонкощі успішного переїзду від компанії Мураха

Пропонуємо вам два види квартирного переїзду: класичний і «під ключ». У першому випадку співробітники компанії приїжджають на об'єкт, завантажують усі ваші речі в машину, транспортують за потрібною адресою і вивантажують. Другий вид переїзду може пройти навіть без вашої участі, якщо вам потрібно на роботу або ви просто хочете відпочити. Мувери самі зберуть і упакують ваше майно, завантажать, перевезуть і распакуют. Вам не потрібно думати, де замовляти машину, куди дзвонити щодо вантажників, як відключити посудомийку і як правильно упакувати телевізор або кришталеву вазу. Залиште ці турботи нам.
Після того, як замовник вибрав відповідний йому вид переїзду, ми укладаємо договір. У ньому прописується остаточна вартість усіх послуг, етапи й терміни їх виконання. Такий договір гарантує, що після переїзду вам не потрібно буде нічого доплачувати, а роботи будуть виконані вчасно.

Перевезення квартири «під ключ» проходить у кілька етапів:

  • Наші мувери розбирають меблі й демонтують техніку.

  • Дбайливо пакують речі в міцний пакувальний матеріал, який забезпечує схоронність майна.

  • Завантажують речі в автомобіль, який призначений спеціально для транспортування вантажів, і перевозять їх на потрібну адресу.

  • У новій квартирі наші співробітники підключають побутову техніку, збирають меблі, розпаковують і розставляють по місцях речі згідно з вашим планом. Було б це звичайне перевезення меблів, ви б ще довго намагалися зібрати в купу деталі шафи. А з нами ви навіть не дізнаєтесь, на скільки деталей вона розбирається.

  • Останній етап – мувери викидають пакувальні матеріали і прибирають квартиру від сміття після переїзду. Ну хіба не краса?

Вам залишиться тільки прийти ввечері в нову, чисту квартиру і відсвяткувати новосілля. Без завалів коробок і пакетів, адже кожен предмет уже буде на своєму місці. Послуга переїзду вважається виконаною після того, як ви оглянете всі речі й переконайтеся в їх цілісності.

Квартирний переїзд у Києві з компанією Мураха – це гарантія того, що все пройде гладко, швидко й без стресу.

Ми виконали більш ніж 97 000 успішних переїздів для квартир.
Почніть свій успішний переїзд до нової квартири:

  • Надійний спосіб переїхати з однієї квартири в іншу - замовити послугу “Квартирний переїзд” у першій мувінговій компанії України.

  • Переїзд до нової квартири - це “Мураха”.

  • Комплексне рішення для квартирних переїздів будь-якої складності.

  • Для всіх типів та розмірів квартир.

  • Можливість переїзду в зручний час вдень та вночі.

  • Послуги кваліфікованих спеціалістів - вантажників-муверів, водіїв та менеджерів.

  • Розборка та зборка на місці меблів та техніки.

  • Упаковки та розпаковка побутових речей.

  • Приймаємо замовлення цілодобово.

  • Швидкий розрахунок вартості вашого квартирного переїзду та зручні способи оплати.

Замовити квартирний переїзд, якщо ви:

  • Плануєте переїзд у Львові, Житомирі, Вінниці, Києві, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі або Харкові;

  • Задумали переїзд з одного з цих міст до іншого міста чи області;

  • Шукаєте послуги перевезення меблів, техніки та побутових речей максимально швидко;

  • Не довіряєте перевезення своїх речей будь-кому та обираєте лише перевірені компанії;

  • Шукаєте оптимальну ціну та прагнете зекономити свої нерви більше ніж гроші;

  • Хочете замовити терміновий переїзд;

  • Потребуєте тимчасове чи довгострокове зберігання ваших речей на надійному складі;

  • Вимагаєте додаткові гарантії збереження ваших речей під час переїзду;

  • Радите послуги переїзду своїм партнерам, колегам, друзям або рідним.

Ціна:

  • Розраховується для вас нашим менеджером після отримання заявки.

  • Залежить від складності, терміновості, кількості речей  та додатково обраних послуг.

Розрахуйте вартість вашого успішного переїзду до квартири зараз.

Спасибо Вам огромное,переезд с Вашей помощью -сказка))Все последующие переезды только вместе с Вами))))
Договаривалась заранее,сотрудники приехали в срок без опозданий,созвонившись со мной заранее,я очень довольна всем.(Руководитель переезда Артур)Спасибо всем!!!,через 2 недели опять переезд,я с Вами)))

Ольга

Добрый день! Спасибо огромное за быструю и качественную перевозку вещей! Чувствуется большой опыт работы и профессионализм ребят! С удовольствием воспользуюсь вашими услугами снова! Спасибо вам! :)

Юлия

Переезд с тремя детьми это однозначно стресс. Супруга на нервах, паника, страх. Никто и не рассчитывал вложиться в один день. То, что сделали ребята, повергло нас в восторг. Работала команда Виталия, вежливые, скромные, работали быстро, четко, технику отключили и подключили на новом месте. Все супер! Однозначно переезд только с Муравьем.

Алексей

Спасибо большое ребятам, заказывали машину переезд Днепропетровск-Киев, остались очень довольны всем работали четко и слажено. Рекомендую!!! На самом деле переезд это не так уж и страшно если с Вами МУРАВЬИ!!!

Юлия

Выражаю благодарность Компании за организацию перезда. Ребятам, которые непосредственно разбирали, носили и перевозили большое спасибо. Отмечаю слаженную работу, без лишних вопросов, все аккуратно, быстро и в сохранности.
Практический совет для Компании и для заказчиков - иметь "Пакеты с замком Zip Lock " для скрученной фурнитуры, винтиков и креплений.

SERHII SHUSHEVYCH

Наш блог

15.05.2020Відео звіт квартирного переїзду

14.05.2020ТОП помилок та запитань: як обрати склад для зберігання речей?