This version of the page http://www.budexpert.ua/ru (193.42.111.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-21. The original page over time could change.
BUDEXPERT.UA - портал о строительстве дома и ремонте квартиры
Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнеры
Важливі рубрики
Важливі рубрики
  • Будівельні матеріали і технології
  • З чого будувати
    • Фундамент
    • Стіни
    • Підлога
    • Покрівля
  • Ізоляція
    • Гідроізоляція
    • Теплоізоляція
    • Звукоізоляція
  • Опалення
  • Вентиляція
  • Водопостачання
  • Каналізація
  • Сантехніка
  • Вікна двері
  • Деревина, Засоби захисту
  • Будівельний інструмент
  • Ландшафтний дизайн
  • Нерухомість
    • Квартири
    • Котеджі
    • Земельні ділянки




Опитування
Опитування

Полезен ли для Вас портал БудЭксперт?






Статьи
Как выбрать комплект раздвижной системы дверей
15.03.2021р.

На какие типы делятся раздвижные системы? Особенности раздвижных систем для межкомнатных дверей. Как правильно выбрать домашние раздвижные системы?

Украинский производитель алюминиевых систем для стекла EffectProf
12.03.2021р.

Зеркальные стелы, распашные системы и прозрачные балюстрады – составляющие оформления интерьера и экстерьера, становятся все более популярными в отечественном жилищном строительстве.

Евроремонт квартир
10.03.2021р.

В этой статье мы хотим раскрыть тему ремонта квартир. Возникает много вопросов, ответы на многие из них, вы найдёте на нашем сайте https://kornest.com.ua. Статья будет интересна людям, которые сами хотят больше разобраться в тонкостях ремонт квартир в Киеве.

Оздоблення маленької кухні
25.01.2021р.

Маленька кухня, на жаль, не рідкість у багатьох помешканнях, але кожен її власник хоче, щоб це найбільш потрібне та відвідуване приміщення у помешканні було дуже зручним і комфортним. Відтак навіть на мінімальних квадратних метрах можна облаштувати ідеальне місце для сімейних обідів та дружніх посиденьок. І маленьку кухню можна зробити затишною і навіть дуже функціональною.

Электростанции в интернет-магазине Vinur
22.01.2021р.

Нестабильное напряжение, перебои с энергоснабжением, отсутствие электропитания – все это реалии, которые создают препятствия в жизни и работе. Чтобы получить автономность и не зависеть от системной подачи электропитания, достаточно купить электростанцию автономного типа. Такая покупка избавит от проблем, связанных с аварийным или постоянным отсутствием электроэнергии.

Защитные очки – критерии правильного выбора
22.01.2021р.

Классификация защитных очков и их популярные разновидности. Основные показатели высокого качества защитных очков. Яркий свет, отскакивающие твердые частицы и радиоактивное излучение — опасные явления, сопровождающие производственный процесс разных отраслей. Если вовремя не прикрыть лицо, вполне можно ухудшить зрение, не говоря уже о вероятности его полной потери. Чтобы не допустить нежелательных последствий, помимо респиратора или маски стоит купить очки для защиты глаз, заранее определившись с максимально подходящей моделью.

Какие материалы используют для прочных и надежных кроватей,...
22.01.2021р.

Огромное разнообразие кроватей позволяет каждому человеку выбирать подходящий вариант, который впишется в семейный бюджет, будет обладать всеми желаемыми качествами. Кровать не обязательно должна быть идеальной формы, но 100% с качественной основой и крепким матрасом.

15.01.2021р.

Утеплення тирсою: технології, за і проти

Спорудження приватного будинку і його подальша експлуатація супроводжуються необхідністю використовувати теплоізоляційні матеріали. Незважаючи на те, що ринок перенасичений, люди не перестають утеплювати тирсою. Обумовлено це помірною вартістю матеріалу, а також його високими теплоізоляційними характеристиками.

13.01.2021р.

6 советов по выбору мебели в прихожую

Небольшому пространству возле входной двери нередко уделяют мало внимания. Совершенно напрасно, ведь прихожая – визитная карточка дома или квартиры. Она должна быть обустроена так, чтобы можно было быстро повесить верхнюю одежду, спрятать обувь и положить сумку или пакеты из магазина. В этой статье вы найдете несколько рекомендаций, которые помогут подобрать мебель, позволяющую прихожей стать функциональной, удобной и стильной.

22.12.2020р.

1Готуємо вітальню до новорічно-різдвяних свят

З першим подихом зими в повітрі починає витати передчуття свята, дива й казки. Немов навздогін йому не забарився й перший сніг. І ось не встиг ти змигнути оком, а навколо вже панує передсвяткова метушня.

17.12.2020р.

Кухонный кран из нержавейки – надежный вариант на долгие годы

Нержавеющая сталь – один из самых популярных материалов для изготовления металлических изделий, предназначенных для использования в условиях высокой влажности. Такие смесители отличаются износостойкостью и устойчивостью к ржавчине. Чтобы изделие было функциональным, гармонично смотрелось в интерьере кухни, при выборе нужно обращать внимание не только на его материал, но и на другие параметры.

Більше статей за тегами
  • пол61
  • монтаж42
  • бетон43
  • створ31
  • фасад19
Новини компаній
Піно-клей для гіпсокартону Tytan Professional GUN GK
19.08.2020р.

У червні цього року компанія «Селена-Україна» вперше представила на вітчизняному ринку новий продукт – піно-клей для монтажу листів гіпсокартону та цементних, магнезитових, деревних плит.

Оздоблюємо орендоване помешкання
27.08.2020р.

Перед переїздом у нову власну оселю зазвичай першорядним питанням є, як оформити інтер’єр кімнат так, щоб він вийшов і довговічним, і функціональним, і красивим, і недорого обійшовся. Перед переїздом в орендоване помешкання зазвичай питання стоять ті самі, але з в іншому порядку і з акцентом на питанні ціни. Адже ніхто не хоче особливо вкладатися фінансово в орендоване помешкання і «викладатися» самому по максимуму для його ремонту й оздоблення, якщо не має наміру найближчим часом його викупити.

09.12.2020р.

Компанію «Снєжка-Україна» відзначено як «Сумлінного платника...

Сумлінний й відповідальний бізнес сприяє економічному розвитку держави й формує її економічний потенціал. Тому аби заохотити суб’єктів підприємництва дотримуватися культури сплати податків, упродовж 20 років в Україні відбувається нагородження тих підприємств, які продемонстрували високі показники податкової дисципліни, й відповідно їх включено до рейтингу «Сумлінних платників податків». Знаний виробник фарб і шпаклівок в Україні, один із лідерів на ринку лакофарбових матеріалів – «Снєжка-Україна» знову підтвердила свій переможний статус як «Сумлінний платник податків – 2019».

27.08.2020р.

Осінній Будівельний Форум у Львові

Щороку Будівельний Форум служить платформою для зустрічей виробників і дилерів технологій та будівельних матеріалів в західному регіоні країни. Проте, цьогоріч світова коронакриза внесла певні корективи в час та масштаб проведення події. Побутує думка, що довколишній світ змінюється і ми починаємо жити у новому цифровому світі.

14.07.2020р.

ТМ Śnieżka завоювала любов і довіру споживачів та журі рейтингу...

Підбито підсумки усеукраїнського відкритого рейтингу громадських уподобань «Фаворити Успіху - 2019» і визначені найкращі бренди товарів і послуг на українському ринку. Серед переможців народного інтернет-голосування – ТМ Śnieżka, яка вже кілька років поспіль підтверджує статус «Абсолютного Фаворита Успіху» у категорії «Фарба».


Новости отрасли
Про аспекти покращення змісту професійної освіти говорили на...
18.06.2020р.

У нинішніх реаліях життя, які змінилися під впливом епідеміологічної ситуації у світі й Україні, усі установи, організації й підприємства призвичаїлися до організації роботи і важливих зустрічей й переговорів в онлайн-форматі, застосовуючи найрізноманітніші онлайн-ресурси. Успішно застосовують у своїй практиці такі інтернет-платформи й заклади професійної освіти України, з якими впродовж шести років співпрацює як соціальний партнер компанія «Снєжка-Україна».

08.03.2021р.

Німецькі інвестори побудують на Полтавщині біогазову станцію

У селі Пасічники Полтавської області мають намір побудувати біогазову станцію для переробки біологічних відходів в електроенергію. «Перший сміттєпереробний завод на Полтавщині хочуть звести в Решетилівській громаді. Ініціатива належить німецьким інвесторам. Представники німецької компанії Braun Industrial Technology провели відповідну зустріч, на якій презентували проєкт співпраці».

23.02.2021р.

Новітні ВІМ-технології у будівництві

Такі технології підвищать безпеку та надійність будівель і споруд, зменшать вартість будівництва. Кабінет Міністрів України затвердив розроблену Мінрегіоном Концепцію впровадження технологій будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технологій) в Україні, а також план заходів з її реалізації. Відповідне розпорядження було прийнято 17 лютого.

10.02.2021р.

В Україні відкрито нову ТЕС, що використовує місцеве паливо

Заступник Голови Держенергоефективності Юрій Шафаренко взяв участь в офіційному відкритті Поліської теплоелектростанціїу у м. Овруч на Житомирщині. Захід ініційовано компанією, що встановила ТЕС, – «Укртепло».

09.02.2021р.

Тарифи на гарячу воду й тепло до кінця опалювального сезону не...

Уряд, місцева влада та НКРЕКП уклали меморандум, що діятиме до завершення опалювального сезону. В Україні до кінця опалювального сезону не збільшуватимуть тарифів на тепло і гарячу воду. Відповідний меморандум підписали Кабінет міністрів, «Нафтогаз», представники Асоціації міст України та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у галузях енергетики та комунальних послуг.

Предложения та матеріали
 20/03/2021
11045
круглая опалубка MONOTUB
АТТІК
 20/03/2021
10164
Icopal Graviflex 4,2мм/5,2мм Битумная мембрана (Рубироид) под зеленую кровлю.
АТТІК
 20/03/2021
13470
Минеральна вата на базальтовой основе под торговой маркой “IZOVAT”
АТТІК
 19/03/2021
565
радиодатчик Somfy Eolis 3D WireFree RTS для защиты МАРКИЗ
Зомфі
 19/03/2021
537
електрпривод Somfy ROLL UP 28 WT для малих рулонних штор до 6 кг.
Зомфі
 19/03/2021
699
безпровідний двигун SOMFY Roll Up 24 WF RTS для жалюзі та штор до 4 кг
Зомфі
 19/03/2021
1110
Электропривод Somfy SONESSE 30 ULTRA WF RTS 2/20 LI-ION со встроенным аккумулятором
Зомфі

 

 
 
 



  

  

Новости портала
У Львові діють кілька програм, які дозволяють зекономити на ремонті і утепленні багатоквартирних будинків 10.11.2020р.
У Львові діють кілька програм, які дозволяють зекономити на ремонті і утепленні багатоквартирних будинків
Апеляційний суд остаточно дозволив знести незаконну 6-поверхівку у Львові 09.02.2021р.

Будинок звели без дозволів і продали у ньому квартири. Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова не задовольнив скаргу ГО «Наше ідеальне місто», що збудувала незаконну 6-поверхівку...

17.12.2020р. «Зелений» тариф для своїх Чому встановлення сонячних панелей стало невигідним для звичайних українців

Компании
  West Artbud Украина, Тернопольская обл.
Пол, напольные покрытия
  Промсоюз Украина, Киевская обл.
Строительная техника и оборудование
  Гелиотроп Украина, Киевская обл.
Пол, напольные покрытия
  КАН Украина, Киевская обл.
Отопление, газоснабжение
  Артис Украина, Львовская обл.
Сантехника, водоснабжение, канализация
Теги портала
Теги портала
Вы еще не пробовали искать информацию по тегам?
У нас это удобно
Элитный пакет портала Реклама на портале Коммерческие новости и статьи на портале Карта сайта
При использовании материалов ссылка на www.budexpert.ua (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.
О нас
Каталог участников
TV-программа
Новости
Торговая площадка
Реклама на портале
Статьи
Теги
Подписка
Мастер-классы


© 2010-2014 BUDEXPERT.UA. Все права защищены.
Контактная информация
Реклама на портале


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Создание сайта - Веб-студия “Бренд-А”