Перемагай у конкурсі

Що тут буде?

Наша бібліотека організує та проводить конкурси для молоді, від міських до міжнародних. Також ми поширюємо інформацію про конкурси від наших партнерів, це можуть бути літературні, творчі, наукові конкурси. Для вашої швидкої орієнтації ми створюємо обкладинку-інфографіку з умовами кожного конкурсу, терміни проведення, для якої аудиторії проводиться конкурс, що є конкурсним завданням.

Поради

на сторінці кожного конкурсу кілька інформаційних блоків, які відповідають на питання:

Хто проводить конкурс?

В які терміни?

Для кого він?

Що потрібно зробити?

Яка винагорода?

оглядово ознайомтесь з відповідями на ці запитання, якщо вам цікаво взяти участь і ви відповідаєте умовам щодо учасників, то

Уважно прочитайте Положення конкурсу. Це головний документ, з нього стане зрозуміло, що саме хоче побачити та очікує організатор конкурсу.

Зверніть увагу на вимоги до оформлення роботи та спосіб її подання. Хто хоче отримати перемогу, повинен правильно оформити свою роботу. Не варто щось змінювати та додавати.

Дізнайтеся, що саме хоче побачити організатор конкурсу у вашій роботі. Це ретельно прописано в меті, завданнях конкурсу та критеріях оцінювання робіт. Сам організатор уже зазначив свої очікування. Тож нехай ваша робота відповідає їм.

Терміни. Якщо в умовах зазначено, що реченець спливає 1 вересня, не варто тягнути й відправляти роботу в останній день. Неприпустимим, звісно ж, є подання роботи після зазначеного строку.

 

Зверніться до бібліотекаря по допомогу, якщо ви потребуєте інформаційної чи організаційної підтримки для своєї конкурсної роботи.

 

Новини