This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-03-13. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Автоновини тижня (08.03-14.03)

Щоп`ятниці у рубриці «Головні автоновини тижня» ми знайомимо вас з найважливішими та найцікавішими подіями в автомобільній індустрії, які відбулися за останні 7 днів.

Директор регіону Євразія компанії Stellantis відвідав Україну

Новий директор регіону Євразія компанії Stellantis Ксав'є Дюшман (Xavier Duchemin) днями з робочим візитом відвідав Україну. Важливо відзначити, що візит відбувся відразу після його вступу на нову посаду, що підкреслює важливість нашої країни для компанії Stellantis в даному регіоні.

Chevrolet Silverado від Callaway

Хочете зробити Chevrolet Silverado справжнім звіром на дорозі і на додачу трохи прикрасити його зовні? Один з варіантів – звернутися в тюнінг-ательє Callaway, де ваш автомобіль перетворять в Signature Edition.

Mitsubishi отримає від Renault 2 моделі

Альянс Renault-Nissan-Mitsubishi оголосив, що Renault надасть Mitsubishi дві нові моделі, які японці будуть продавати на «деяких ринках» в Європі. Автомобілі Mitsubishi на базі Renault з'являться в Старому Світі в 2023 році.

Toyota X Prologue: дебют 17 березня

Toyota опублікувала перший тизер прототипу X Prologue, який дебютує 17 березня. X Prologue стане передвісником нового сімейства електрокарів на платформі E-TGNA, і компанія вже оголосила, що ця машина в серійному вигляді буде продаватися в Європі.

Hyundai Staria – перші зображення

На ринку як і раніше домінують SUV, але Hyundai все ще вірить в мінівени. Новий MPV Staria обіцяє запропонувати «футуристичні дизайнерські рішення та космічні інновації, що забезпечують комфорт в автомобілі преміум-класу».

Ferrari 308 GTS від Liberty Walk

Японські тюнера з Liberty Walk найбільш відомі роботами над потужними автомобілями Lexus і Lamborghini, але тепер компанія ризикнула зануритися в світ класичних Ferrari. «Жертвою» став 308 GTS.

2022 Volvo XC60, S90 і V90

Компанія Volvo до 2022 модельного року оновила XC60, S90 і V90. Головне нововведення для всіх цих автомобілів – більш просунута мультимедійна система на базі Android з підключеними сервісами Google.

Skoda Octavia в версії Pro

Напевно ви знаєте, що в Китаї люблять великі і просторі авто, які спеціально для цієї країни випускають багато компаній. Тепер це відноситься і до Skoda з її Octavia, яка отримала подовжену версію для Піднебесної. У продаж новинка піде в квітні.

Hyundai Kona N: розкрита зовнішність

Показавши на початку року закамуфльований Kona N на дорозі, Hyundai йде далі. На цей раз корейці опублікували кілька затемнених зображень, за якими можна зрозуміти, як буде виглядати «заряджений» кросовер.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-
-

Додатково:

-
- скинути налаштування
  • всього вживаних авто — 324006
  • додано сьогодні — 1370

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Пежо Сітроен Україна»: Новий Peugeot 5008 вже в Україні

Новий кросовер Peugeot 5008 приїхав в Україну. Авто відрізняється свіжим характерним стилем Peugeot, просторим салоном, наявністю потужних моторів, пропозицією максимальних комплектацій GT і GT Pack. Автомобіль вже доступний для замовлення у дилерів бренду.

«Ем Ем Сі Україна»: Вигода до 20 000 грн на Mitsubishi 2020 р.в.
«Пежо Сітроен Україна»: 2021 Opel Crossland вже в Україні
«АвтоКапітал»: Лізингова програма на гібриди та електрокари Mercedes

Каталог автосалонів

всі автосалони України