Послуги митного брокера
Митне оформлення вантажів в найкоротші терміни і в усіх режимах, оформлення автотранспортних засобів, попередні декларації.
Свідоцтво надійного партнера
Внесення до Реєстру надійних партнерів підтверджує стабільний фінансовий стан підприємства і є гарантією надійності і довіри
Засвідчення форс-мажорних обставин
Підтвердження форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)
Центр підтримки експорту
Консультації по всьому спектру питань здійснення експортної діяльності, її юридична, організаційне та документальний супровід
Судово-економічна експертиза
Проведення судових експертиз та експертних досліджень за напрямами: економічна діяльність підприємств і організацій / фінансово-кредитні операції
Більше послуг
Подивитися усі послуги, що надаються Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області

Новини

18.02.2021

Миколаївську область відвідала делегація з Туреччини

З 9 по 11 лютого 2021 року відбувся візит до Миколаївщинива делегації турецької компанії "Sağlamlar Ağır Sanayi A.Ş."   на чолі із генеральним директором паном Ахметом Сагламом.
03.02.2021

Президент РТПП Миколаївської області підписав меморандуми про співпрацю з ТПП Дурбану (ПАР)

Підписання відбулось за участю керівництва ТПП України та Дурбану, Послів України та ПАР, а також президентів Миколаївської, Одеської та Херсонської регіональних ТПП.
03.02.2021

Відбулись чергові Загальні збори членів РТПП Миколаївської області

01 лютого 2021 року відбулись чергові Загальні збори членів РТПП Миколаївської області
12.08.2020

Щодо закупівлі обладнання в рамках міжнародного проекту

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області має намір здійснити закупівлю обладнання/техніки для потреб реалізації міжнародного проекту

Анонси подій

РТПП запрошує на навчання з публічних закупівель (22-26 березня)

Вважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних закупівель та у зв’язку з вступом у дію Закону «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель»

Офіс з Просування Експорту запускає нову БЕЗКОШТОВНУ освітню програму для консультантів в області експорту – Train the Trainers!

З 25 серпня до 27 вересня 2020 року Офіс з Просування Експорту у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії проводять набір на інноваційну освітню програму Train the Trainers.

РТПП запрошує на навчання з публічних закупівель (26-30 жовтня)

Вважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних закупівель та у зв’язку з вступом у дію Закону «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель»

Запрошення до переговорів з провідними закупiвельниками Kpaїн CНД (вересень 2020)

ТПП України разом з міжнародною компанiєю EXIM ЕХРО органiзовують для українських виробникiв цикл заходiв “онлайн В2В iз закупiвельниками Kpaїн CНД”