This version of the page http://oridu.odessa.ua/ (46.37.194.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-26. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Доступ до публічної інформації Антикорупційна діяльність Міжнародне співробітництво Повідомлення про недоброчесність Контакти Абітурієнту Реквізити Студентське самоврядування інституту Безкоштовні програми інституту Бібліотека



До уваги науково-педагогічних працівників, науковців, здобувачів вищої освіти та інших зацікавлених осіб!

Розпочато набір матеріалів до першого випуску 2021 року наукових періодичних видань ОРІДУ НАДУ при Президентові України

Детальніше


23 лютого 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації під головуванням С.Р. Гриневецького.



Детальніше


19 лютого 2021 року відбулись урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам заочної форми навчання факультету публічного управління та адміністрування.



Фотогалерея Детальніше


В читальній залі бібліотеки 12 лютого відбувся захід, на якому члени ГО «Одеського інституту соціальних технологій» звітували про діяльність інституту за 2020 рік.



Фотогалерея Детальніше


11 лютого 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради інституту.



Фотогалерея Детальніше


9 лютого 2021 року Тетяна Фольгіна отримала Подяку Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів за активну участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» та вагомий внесок у формування екологічного світогляду молоді



Фотогалерея Детальніше


05 лютого 2021 року відбулось вручення дипломів магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» для денної, вечірньої та заочної (з елементами дистанційної) форм навчання.



Фотогалерея Детальніше


Національну академію передано до сфери управління Міністерства освіти і науки України



Детальніше


01 лютого 2021 року директор інституту М.М. Іжа провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів за участю завідувачів кафедр. На нараді було розглянуто питання: "Про початок проведення атестації на факультеті менеджменту та бізнес-технологій", "Про дотримання вимог антикорупційного законодавства України під час проведення атестації на факультеті менеджменту та бізнес-технологій", "Про акредитацію освітніх програм за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»", «Про стан виконавської дисципліни», а також господарські та інші питання.

Фотогалерея Детальніше


27 січня 2021 року співробітники інституту на чолі з директором Миколою Іжею очистили тротуари та прилеглу територію від снігу. Відповідне доручення надійшло від Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації та Приморської районної адміністрації з метою своєчасної та якісної ліквідації наслідків снігопадів та забезпечення руху пішоходів.



26 січня 2021 року директор інституту М.М. Іжа взяв участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації під головуванням С.Р. Гриневецького



Детальніше


25 січня 2021 року 39 студентів 2-го курсу спеціальності публічне управління та адміністрування розпочали проходження навчальної практики за фахом в Департаменті надання адміністративних послуг Одеської міської ради.

Фотогалерея Детальніше


25 січня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Під час засідання керівник закладу привітав освітян з початком нового навчального семестру та окреслив основні напрями розвитку інституту.

Детальніше


До інституту надійшов третій випуск журналу «The Studies of the Borderland Universities Network» Університету м. Бєлосток.



Детальніше


22 січня 2020 року директор інституту М.М. Іжа взяв участь у покладанні квітів до пам'ятника Т.Г. Шевченка спільно з представниками органів влади Одеської області, представниками громадських організацій з нагоди 102-ї річниці Соборності України.



21 січня 2021 року директор інституту М.М. Іжа, головний бухгалтер - начальник відділу планування фінансів, бухгалтерського обліку і звітності І.М. Щасна, завідувач сектору із правових питань О.В. Грішин взяли участь у роботі комісії з питань передачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України до Міністерства освіти і науки Украни.

Детальніше


14 січня 2021 року відбулось позачергове засідання вченої ради Національної академії державного управління при Президентові України, на якому розглядався проект нової редакції Статуту академії у зв’язку з передачею закладу вищої освіти до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Детальніше


13 січня 2021 року відбулась конференція трудового колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України з метою погодження нової редакції Статуту інституту у зв’язку з передачею закладу вищої освіти до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Фотогалерея Детальніше


13 січня 2021 року відбулася зустріч директора інституту М.М. Іжі із головою Одеської обласної державної адміністрації С.Р. Гриневецьким



Детальніше


13 січня 2021 року відбулася зустріч директора інституту М.М. Іжі із головою Одеської обласної ради Г.В. Діденком.



Детальніше


12 січня 2021 року в он-лайн режимі відбулося засідання вченої ради інституту



Детальніше


Привітання з Новим роком від Голови Одеської обласної державної адміністрації



Детальніше





Також шукайте нас у соціальних мережах
ОДЕСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНІ 2014 - 2021 ©