This version of the page http://onu.edu.ua/uk/mizhnarodne-spivrobitnytstvo (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-24. The original page over time could change.
Міжнародне співробітництво

Зустріч Генерального консула Грецької Республіки в Одесі пана Дімітріоса ДОХТСІСА

21 жовтня 2020 року новопризначений Генеральний консул Грецької Республіки в м. Одеса пан Дімітріос ДОХТСІС здійснив візит до факультету міжнародних відносин, політології та соціології ОНУ імені І.І. Мечникова. Пана Д. ДОХТСІСА зустрічали декан факультету МВПС доцент В.В. ГЛЄБОВ, викладачі новогрецької мови доцент О.В. СНІГОВСЬКА та старший викладач А.В. МАЛАХІТІ, мовні асистенти Т. КУКУВІНОС та М, КОСТОПУЛУ, а також їх студенти.

Детальніше...

ОНУ імені І.І. Мечникова відвідав новопризначений Генеральний консул Республіки Болгарія в Одесі пан Светослав Ніколов ІВАНОВ

20 жовтня 2020 року відбувся офіційний візит новопризначеного Генерального консула Республіки Болгарія у м. Одесі пана Светослава Ніколова ІВАНОВА до Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. Поважного гостя зустрів у своєму офісі ректор університету професор І.М. КОВАЛЬ.

Дружня, добросусідська атмосфера, що існує у відносинах двох наших народів – українського та болгарського – не обходить стороною й академічні стосунки. Так, під час змістовної бесіди сторони проявили щирий інтерес до особливостей університетського життя в обох країнах, привернувши особливу увагу до спільних викликів, що стоять сьогодні перед закладами вищої освіти України та Болгарії.

Ректор професор І.М. КОВАЛЬ ознайомив гостей із історією та структурою університету, а також із задоволенням обговорив разом із паном Генеральним консулом С.Н. ІВАНОВИМ особливості вступних кампаній в Україні та Болгарії.

Детальніше...

Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Італійської Республіки в Україні пана Давіде Ла Чечіліа до ОНУ імені І.І. Мечникова

25 вересня 2020 року ОНУ імені І.І. Мечникова відвідав Посол Італійської Республіки пан Давіде ЛА ЧЕЧІЛІА. З боку університету пана Посла Італії зустрічали Ректор ОНУ професор І.М. КОВАЛЬ та начальник Відділу міжнародного співробітництва В.С. ГРІНЕВИЧ. Прийом відбувся у приміщенні освітньо-культурного центру Наукової бібліотеки ОНУ.

Пан Посол Італійської Республіки виявив великий інтерес до історії міста Одеси. Під час зустрічі Ректор ОНУ І.М. КОВАЛЬ та пан Д. ЛА ЧЕЧІЛІА обговорили історію міста Одеси, наявну бібліографію з цієї теми.

Детальніше...

Візит новопризначеного Генерального консула Грецької Республіки пана Дімітріоса Дохтсіса до ОНУ імені І.І. Мечникова

24 вересня 2020 року відбувся візит новопризначеного Генерального консула Грецької Республіки пана Дімітріоса Х. ДОХТСІСА до Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. З боку університету пана Генерального консула Греції зустрічали Ректор ОНУ професор І.М. КОВАЛЬ, проректор з міжнародного співробітництва С.Ф. СКОРОХОД, начальник Відділу міжнародного співробітництва В.С. ГРІНЕВИЧ.

Детальніше...

пройшла XX Гамовська міжнародна астрономічна конференція-школа

9-16 серпня 2020 року в ОНУ імені І.І. Мечникова пройшла XX Гамовська міжнародна астрономічна конференція-школа: «Астрономія і не тільки: астрофізика, космологія і гравітація, фізика високих енергій, фізика астрономічних частинок, радіоастрономія і астробіологія». Біологічна сесія «Значення ідей Г. Гамова для біології 21 століття» відбулася у Zoom. Програму сесії  можна переглянути тут.

Детальніше...

Святкування Дня слов’янської писемності та культури

24 травня 2020 року традиційно був відзначений на території Одеського національного університету імені І.І.Мечникова (Французький бульвар, 24/26) День Святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, православних ченців, які створили слов’янську абетку та відіграли визначну роль у розвитку та становленні слов’янської писемності.

Детальніше...

28 січня 2020 року: Візит делегації Галацького університету «Нижній Дунай» (Румунія) на чолі з ректором Юліаном Габріелем БІРСАНОМ в ОНУ імені І.І. Мечникова

28 січня 2020 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідала делегація Галацького університету «Нижній Дунай» на чолі з ректором, професором Юліаном Габріелем БІРСАНОМ для участі в урочистому відзначенні тривалого міжуніверситетського співробітництва. На зустрічі також був присутній Генеральний Консул Румунії в Одесі пан Еміл РАПЧА.

Детальніше...

20 січня 2020 року: Візит делегації Стамбульського університету на чолі з ректором Махмутом АК в ОНУ імені І.І. Мечникова

20 січня 2020 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідала делегація Стамбульського університету на чолі з ректором, професором Махмутом АК з метою обговорення перспектив подальшого міжуніверситетського співробітництва. На зустрічі з турецького боку були присутні: співробітник Стамбульського університету, відповідальний за проведення конференції Мелін ЮНВЕР, І.М. КАЗМАЛИ (Молдова, м.Комрат), а також викладач Стамбульського університету Олександр СЕРЕДА (Україна). На зустрічі також був присутній Генеральний Консул Туреччини в Одесі пан Садін АЙЙЛДИЗ.

Детальніше...

Економісти-міжнародники ОНУ нагороджені сертифікатами Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні

Студенти 4 курсу Одеського національного університету імені І.І.Мечникова спеціальності «Міжнародні економічні відносини» успішно прослухали модуль про співробітництво України з ЄС, який викладали фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) (http://eubam.org/). А саме, експерти з Румуніі, Естонії та Германії розповіли студентам про роль та повноваження EUBAM, роль митних служб у заходах щодо сприяння торгівлі, а також про ефективний контроль кордонів. У рамках модулю студенти також відвідали новий пункт перетину кордону «Паланка», який було введено в експлуатацію за підтримки EUBAM, керування яким здійснюється спільно прикордонними та митними службами Республіки Молдова та України.

Детальніше...

9 грудня 2019 року: Форум "Співробітництво з китайськими університетами провінції Цзянси"(КНР)

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова прийняв участь у Форумі "Співробітництво з китайськими університетами провінції Цзянси" (КНР). Під час роботи Форуму був підписаний Меморандум про співробітництво між ОНУ імені І.І. Мечникова та Університетом науки і техніки провінції Цзянси.  
Детальніше...

6 грудня: Підсумки успішної співпраці в 2019 році між EUBAM та Одеським національним університетом імені І.І.Мечникова

6 грудня EUBAM завершила успішну співпрацю в 2019 році з Одеським національним університетом імені І.І.Мечникова. Під час офіційної церемонії Глава Місії привітав всіх студентів, які пройшли модуль EUBAM в рамках навчального курсу університету «Співпраця ЄС - Україна».

Детальніше...

6 грудня 2019 року: Проведення виставки, присвяченій 70-річчю створення Китайської Народної Республіки

В Одеському національному університету імені І.І. Мечникова була проведена виставка присвячена 70-річчю створення Китайської Народної Республіки.

Детальніше...

20 листопада 2019 року: Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Аргентинської Республіки в Україні пані Елени Летісії МІКУСІНСКІ в ОНУ імені І.І. Мечникова

20 листопада 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідала Посол Аргентинської Республіки в Україні пані Елена Летісія МІКУСІНСКІ з нагоди читання лекції відомого аргентинського вченого, професора Пабло ГОЛЬШМІДТА на тему: «Застосування молекулярної біології до інфекційних захворювань (виявлення бактерій, вірусів та вільноживучих амеб)» на біологічному факультеті.

Детальніше...

Виставка-інсталяція "30 років падіння Берлінського муру"

Сьогодні, Першого листопада 2019 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (Французький бульвар 24/26) пройшов черговий міжнародний захід з участю представників іноземних дипломатичних місій, Уповноваженого Міністерства іноземних справ України в Одесі, п. ОРЛОВА С.В., керівника Департаменту міжнародного співробітництва і маркетингу Одеської Міськради , п. ОЛІЙНИКОВОЇ О.А., проректора ОНУ , професора ХМАРСЬКОГО В.М., студентів Факультету міжнародних відносин, політології і соціології, разом з деканом ГЛЄБОВИМ В.В., заступником декана ХОРОШИЛОВИМ О.Ю, студентів Факультету романо-германської філології разом з заступником декана, ВЕСНОЮ Т.В., численними запрошеними на захід.

Детальніше...

3 жовтня 2019 року: візит Надзвичайного та Повноважного Посла Франції в Україні пана Етьєна Де Понсена в ОНУ імені І.І. Мечникова

 Французька делегаця на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні паном Етьєном де ПАНСЕНОМ відвідала Одеський Національний Університет імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Зустріч в ОНУ імені І.І.Мечникова Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора

08.07.19 за ініціативою Посольства США в ОНУ відбулась зустріч Тимчасово Повіреного в справах США в Україні пана Уільяма Тейлора. Почесний гість був прийнятий в офісі ректора Одеського національного університету імені І.І.Мечникова. На зустрічі були присутні з американської сторони - представники Посольства США, з боку ОНУ - Ректор І.М. КОВАЛЬ, доцент кафедри міжнародних відносин факультету міжнародних відносин, політології та соціології - В.А. ДУБОВИК, Начальник відділу міжнародного співробітництва – В.С. ГРІНЕВИЧ.

Детальніше...

20 червня 2019 року: Візит делегації Шанхайської Академії соціальних наук (КНР) в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

Міжнародна співпраця кафедри педагогіки ОНУ ім. І.І. Мечникова з вченими Грузії

4 травня 2019 року був проведений науковий семінар за темою: Сім-метод Олександра Русецького як засіб формування успішної професійної кар'єри сучасного викладача закладу вищої освіти. У роботі семінара прийнияли участь викладачи, магістри та аспіранти універсітету.

Детальніше...

Відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти»

Проект «Нові горизонти інтернаціоналізації - партнерство між університетами  Вірменії, Грузії, Молдови, Швеції та України» Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Запрошення на відкритий семінар «Інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) та інтернаціоналізація вищої освіти» Четвер 23 травня 2019 р.

Детальніше...

15 квітня 2019 року: Візит делегації румунського університету «Штефан Чел Маре» в ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальніше...

Візит Посла Королівства Бельгії в Україні пана Алекса ЛЕНАРТСА в ОНУ імені І.І. Мечникова

5 квітня 2019 року Одеський національний університет імені І.І. Мечникова відвідав Посол Королівства Бельгії в Україні пан Алекс ЛЕНАРТС за його ініціативою.

Детальніше...

3 квітня 2019 року: Візит Посла Держави Ізраїль в Україні пана Джоеля ЛІОНА в ОНУ імені І.І. Мечникова

Ректор ОНУ професор Ігор КОВАЛЬ зустрівся з Послом Держави Ізраїль паном Джоелем ЛІОНОМ у своєму офісі. У ході зустрічі ректор ознайомив почесного гостя з історією становлення ОНУ імені І.І. Мечникова та сучасним етапом його розвитку. Сторони обговорили стан співробітництва ОНУ з науково-освітянськими установами Ізраїлю та визначили майбутні перспективи щодо розвитку співробітництва з ще одним університетом Ізраїлю.

Детальніше...

15 березня 2019 року: Візит румунської делегації в ОНУ імені І.І. Мечникова

Ректор ОНУ професор І.М. КОВАЛЬ зустрівся з румунською делегацією на чолі з Генеральним Консулом Румунії в Одесі паном Емілем РАПЧЕЮ у складі: Ректор Університету «Нижній Дунай» (м. Галац, Румунія) професор Юліан Габріель БИРСАН, проректор з міжнародних зв’язків Чезар БІКЄКСУ, Консул Тіберіу ШАРПЄ, Віце-Консул Андрєй СИРБУЛЄСКУ.

Детальніше...

28 лютого 2019 року: Візит заступника помічника державного секретаря США Джорджа КЕНТА в ОНУ імені І.І. Мечникова

Заступник помічника державного секретаря США Джордж КЕНТ провів зустріч з викладачами та студентами факультету міжнародних відносин, політології та соціології, на якій був присутній ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М.

Детальніше...

Візит делегації Університету Китайської академії суспільних наук (КНР)

19 грудня 2018 року делегація Університету Китайської академії суспільних наук на чолі з ректором, членом Постійного комітету Народної політично-консультативної Ради Китаю, паном Ван ВЕЙГУАНОМ відвідала Одеський національний університет імені І.І. Мечникова і мала зустріч з ректором ОНУ імені І.І. Мечникова професором І.М. КОВАЛЕМ та з представниками ОНУ імені І.І. Мечникова.

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Кінець
Сторінка 1 із 4

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top