This version of the page http://aiesec.ua/about (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-23. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Що таке AIESEC?
  • 50000 на твій соціальний проект
  • 50000 на твій соціальний проект

AIESEC - це молодіжний лідерський рух 

Наша мета - це мир та реалізація людського потенціалу.

Це AIESEC

Ми розвиваємо молодь 

Ми віримо, що молодь це ключ до кращого майбутньго. Тож за допомогою наших програм ми розвиваємо молодих лідерів з наступними якостями.

FAQ

  • Що таке AIESEC?

    AIESEC - це глобальна платформа для розвитку молоді та розвитку лідерського потенціалу. Ми - неполітична, незалежна, некомерційна організація, якою керують студенти та недавні випускники вищих навчальних закладів. Її члени зацікавлені у світових проблемах, лідерстві та управлінні. AIESEC не проводить дискримінації за ознаками етнічної приналежності, статі, сексуальної орієнтації, релігії чи національного / соціального походження.

  • Що означає "AIESEC"?

    Назва AIESEC (вимовляється "айсек") спочатку було абревіатурою для Association Internationale des Étudiants en Sciences Économiques et Commerciales. AIESEC більше не використовується як абревіатура і нині є просто власною назвою організації. Члени AIESEC відомі як "айсекери".

  • Корені

    Засновники AIESEC почали побудову організації між 1946-1948, але чітке бачення та місія організації, були сформовані на Стокгольмському Міжнародному конгресі у 1949.

    На конгресі у Стокгольмі в 1949 було офіційно створено фундацію AIESEC, та затверджено основні засади її роботи. Місією організації стало «встановлення дружніх стосунків між країнами і народами» через програму міжнародних обмінів студентів. Був призначений статус міжнародної, недержавної, некомерційної, неполітичної та нерелігійної організації.

    Представники Бельгії, Данії, Фінляндії, Франції, Голландії, Норвегії та Швеції поставили свої підписи на установчих документах. З 1949 року AIESEC розвивається швидкими темпами: членами асоціації стали понад 120 країн.

  • Незалежна та неполітична організація

    AIESEC не має заздалегідь визначеної чи офіційно прийнятої політичної належності.AIESEC не є дочірньою чи залежною організацією будь-яких інших органів у своїй роботі чи рішеннях.Ми перебуваємо в консультаційному статусі з Економічною та соціальною радою ООН (ECOSOC), афілійовані члени UN DPI , членом ICMYO, і визнана ЮНЕСКО.