This version of the page http://kpi.ua/distant (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-22. The original page over time could change.
Дистанційне навчання | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту
  • Українська
  • Русский
  • English

Дистанційне навчання

На засіданні профкому: відверто про важливе

Учасники засідання профкому працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського, яке відбулося 8 вересня, розглянули кілька питань. Першим у порядку денному стояло найнагальніше для початку нового навчального року питання: "Особливості організації освітнього процесу в університеті в умовах карантину".

[VPN] Підключення з мережі Інтернет до внутрішніх вузлів корпоративної мережі КПІ ім. Ігоря Сікорського

Шановні колеги!

Початок осіннього семестру в КПІ пройде дистанційно

Для недопущення поширення COVID-19 усі здобувачі освіти до 21 вересня навчатимуться дистанційно. Це затверджено відповідним наказом від 21.08.2020 року.

Нове дорожнє покриття, відремонтовані аудиторії та більше техніки для дистанційного навчання

Рада з питань розвитку КПІ затвердила фінансування необхідних видатків на розвиток університету.

З огляду на теперішні «карантинні» особливості навчання вирішили забезпечити дистанційне навчання на платформі Sikorsky необхідним обладнанням. Очікувана вартість — 1 043,0 тис. грн.

МОН заявляє про готовність до відновлення занять у вишах, але з деякими обмеженнями

З вересня відновлять стаціонарні заняття навчальні заклади у тих регіонах, де ситуація з COVID-19 буде в межах норми. Про це під час візиту до КПІ ім. Ігоря Сікорського повідомив тимчасовий виконувач обов’язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Захист магістерських дисертацій іноземних студентів ІЕЕ у дистанційному режимі

Цього навчального року на кафедрі електропостачання Інституту енергозбереження та енергоменеджменту (ІЕЕ) дев'ять із сімнадцяти магістрантів наукового спрямування – громадяни інших країн, які навчаються на англомовних програмах підготовки за спеціальністю 141 “Електроенергетика, електротехніка

Карантин: час нових можливостей і переходу на ефективні навчальні технології

Екстраординарна ситуація з тотальним переходом на онлайн-навчання розкрила багато проблем. Збільшився розрив між тими, у кого "все пропало і як це пережити", і тими, хто живе в нових реаліях, бачить можливості, працює й інвестує в себе.

Дистанційні курси вимагають ретельного та прискіпливого створення

Про особливості навчання в період карантину розмовляємо з Сергієм Яковлєвим, доцентом кафедри математичних методів захисту інформації ФТІ.

Університет на карантині, робота триває

Із введенням карантину суттєво змінилися умови роботи усіх підрозділів КПІ ім. Ігоря Сікорського. Переважна більшість працівників, зокрема науковці і викладачі, працюють дистанційно.

Вимушено і нагально: як справляється КПІ

Вимушена і нагальна потреба дистанційного навчання, коли особиста присутність здобувачів освіти в навчальних приміщеннях не є обов'язковою, виникла у вітчизняних закладах вищої та шкільної освіти у зв'язку з карантинними заходами

Підписка на Дистанційне навчання