This version of the page http://kpi.ua/kp (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-16. The original page over time could change.
Київський політехнік | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту
  • Українська
  • Русский
  • English

Київський політехнік

Щотижнева газета "Київський політехнік"

Газета "Київський політехнік" видається з 21 квітня 1927 р. Редакція:

  • Головний редактор - Д.Л.Стефанович
  • Провідні редактори - В.М.Ігнатович, Н.Є.Ліберт

Адреса: Вул. Політехнічна, 14, корпус №16, кімната №126 (2-й поверх).
Телефон: (044) 204-85-95,

Світлана Нагірняк. КПІ дає крила

Відкритість кордонів, наукова мобільність наших викладачів і студентів підносить імідж Київської політехніки у світі, дозволяє їм провадити найсучасніші, у т.ч.

Програма ЄС "Горизонт Європа" стартувала. Дослідникам приготуватися…

Урочисте відкриття програми "Горизонт Європа" відбулося в онлайн-форматі 2 лютого.

На засіданні Вченої ради: 29.01.2021

Ректор Михайло Згуровський виступив з доповіддю, присвяченою питанням адаптації роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського до умов епідемії COVID-19 у 2020-2021 роках.

Згадуючи видатного авіаконструктора Олега Антонова

Напередодні 115-ої річниці від дня народження видатного авіаконструктора Олега Антонова КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала його дочка Анна Олегівна та співробітники Державного підприємства "Антонов".

Будні кафедри менеджменту: карантин – не завада для студентської активності

Попри складності та обмеження, обумовлені запровадженням дистанційної форми навчання, студенти кафедри менеджменту ФММ прагнуть жити насиченим студентським життям. Вони із завзяттям та задоволенням беруть участь у конкурсах, олімпіадах, дослідницьких проєктах та інших заходах.

Розширено доступ до авторитетних міжнародних інформаційних ресурсів

Важливою складовою освітньої та дослідницької діяльності є пошук, відбір та оцінювання інформації.

[до 26.03.2021] Розпочалася колдоговірна кампанія

В університеті взяла старт щорічна колдоговірна кампанія. Вона  проходить з метою вдосконалення системи управління університетом, врегулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин для розширення прав і можливостей працівників і студентів.

Зої Павлівні Ординській – 80!

25 січня свій 80-річний ювілей відзначила доцент кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей (МА та ТЙ), заступник завідувача кафедри, к.ф.-м.н. Зоя Павлівна Ординська. Більш ніж п'ять десятиліть її життя пов'язано з Київською політехнікою.

Трансляційна медицина та біоінженерія – нові напрями досліджень на ФБМІ

Лауреатами Премії Президента України для молодих вчених 2020 року за цикл робіт "Розробка аналітичних біотехнологій для потреб імунологічної діагностики" стали завідувач кафедри трансляційної медичної біоінженерії д.б.н., проф. Олександр Галкін та старший викладач цієї ж кафедри к.т.н. Тетяна Луценко.

Підписка на Київський політехнік