This version of the page http://www.budget.ua/ (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-06. The original page over time could change.
Budget Україна - оренда автомобілів, прокат авто
  • Прокат авто

Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Потрібно авто на місяць або довше?

Довгострокова оренда авто від Budget

Ваша вигода та комфорт разом із Budget. Довгострокова оренда авто від 14 євро за день!

Далі

Реєструйте Ваші милі за оренду авто онлайн

Якщо Ви є учасником програми часто літаючих пасажирів однієї з авіакомпаній, що є партнером Budget, реєструйте Ваші милі онлайн на нашому сайті.

Далі
  • Оренда авто в Україні та світі

пропозиція
пропозиція

Зарезервуй і оплати авто заздалегідь та отримай знижку.

Budget Україна пропонує найвигідніші умови оренди!

Вперед
попередня
пропозиція
з
наступне
Оренда авто в Україні та світі

5 причин обрати Budget

Prev
Next

Мобільний сайт Budget

Новий мобільний сайт Budget для користувачів IPhone, IPad і Android присторїв + додаток Budget для IPhone. Відтепер замовляйте авто Budget прямо з Вашого мобільного пристрою!

Завантажити IPhone додаток Budget

Miles & More

Budget пишається тим, що є партнером програми Miles & More! Заробляйте милі щоразу коли Ви орендуєте авто Budget, або обміняйте Ваші милі на оренду авто в Україні і світі

Деталі

Budget в Facebook

Приєднуйтесь до кола шанувальників подорожей на авто! Для Вас: рекомендації при оренді авто, цікава інформація, відгуки клієнтів з усього світу, фото, відео і багато іншого

Перейти на сторінку в Facebook

Найбільша мережа локацій в аеропортах

Budget пропонує Вам розпочати подорож прямо з аеропорта. Найбільша мережа локацій в аеропортах України: Бориспіль, Київ, Львів, Одеса. Прокат авто із Budget - це зручно!

Замовити авто

Відгуки наших клієнтів

Budget щоденно працює над покращенням сервісу за для Вашої приємної подорожі в Україні і світі. До Вашої уваги ми наводимо відгуки клієнтів, які можуть стати Вам у нагоді при замовленні оренди авто

Читати відгуки
попередні
наступні
Замовити авто

Популярні локації прокату авто

Прокат авто Київ

Якщо Ви плануєте ділову або туристичну поїздку до Києва, замовте прокат авто від Budget і відчуйте переваги вільного пересування з послугою оренда авто. Оренда автомобілів від компанії Budget – це завжди нові авто, сервіс світового рівня і розумні ціни. Прокат автомобілів Budget дозволить Вам заощадити, адже найкращі інтернет тарифи на прокат авто – це беззаперечна перевага у співпраці з міжнародною компанією Budget. Київ відкриється для Вас по новому, якщо Ви візьмете авто на прокат на вихідні за спеціальними, зниженими тарифами на авто в оренду. Відчуйте всі переваги послуги прокат авто разом із Budget.

 

Оренда авто в туристичних цілях

Візміть машину напрокат на час Вашої поїздки і відвідайте надзвичайно красиві місця України. Budget запропонує Вам найкращі ціни на оренду машин. Бажаєте орендувати машину? Співробітники автопрокату Budget доставлять його до Вашого готелю! Ви відкриєте для себе визначні пам'ятки України. Прокат авто - це доступна послуга, яку Вам пропонує наша фірма.

 

Оренда авто в ділових цілях

Ви збираєтесь у відрядження? Спеціальні корпоративні тарифи на оренду авто від Budget дозволять Вам заощадити, а послуга прокат авто збереже Ваш час. Зверніться до представників Budget автопрокат і отримайте найвигіднішу пропозицію на послуги оренди автомобілів. Спеціальна програма лояльності від Budget стане Вам у нагоді, адже Ви зможете заощаджувати кожного разу коли будете брати авто в прокат. Якщо ж Ви плануєте відрядження за кордом, замовте прокат авто в одній з 128 країн світу, де представлено Budget автопрокат, та встигайте навіть більше ніж очікували, адже оренда авто – це свобода пересування.

 

Прокат автомобілів Budget

Budget пропонує Вам привабливі тарифи на послугу прокат авто в Україні та 128 країнах світу. Оренда авто у Львові – це найкращий шлях дізнатись більше про Золоте кільце Львівщини.. Прокат авто Одеса – це те, що Вам знадобиться, якщо Ви плануєте відвідати столицю гумору. До Ваших послуг 16 груп авто в оренду в Києві, Львові, Одесі. Відчуйте радість вільного пересування та заощаджуйте на послузі оренда авто разом із Budget. Нові авто в оренду приємно здивують Вас.

 
Сторінка
з