This version of the page http://www.radioroks.ua/help/ (89.184.69.170) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-04. The original page over time could change.
Благодійність — Radio ROKS
-
Поділіться з друзями! 
Зараз в ефірі
до
Океан Ельзи Квiтка
Play
Слухати Radio ROKS
ще 5 радіостанцій
Play
Radio ROKS Український Рок
Play
Radio ROKS Новий Рок
Play
Radio ROKS Hard'n'Heavy
Play
Radio ROKS Рок-Балади
Play
Радіо Інді.UA
Як слухати радіо онлайн
📻
Океан Ельзи — Квiтка

Благодійність

 
Владислав Тихоглаз, 21 рік
м. Кропивницький
Діагноз: остеосаркома 
Мама Валентина 097-268-96-10
 
Влад близько трьох років професійно займався боксом, маючи нагороди та медалі. Під час підготовки до чергового чемпіонату на тренуваннях не зміг присідати, з'явилися болі в нозі, втома. Все це списувалося на щоденні тренування. Перед змаганнями обов'язковим є огляд лікаря. У січні, під час такого огляду, лікар побачив на рентгені кісту в зоні росту і скасував тренування. В цей час друзі родини їхали до Києва в Інститут травматології, а раз на тренування не пускають, то і Влад з мамою вирішили з'їздити на консультацію. Зробили КТ, УЗД і припустили два діагнози — туберкульоз кістки і саркому. Приїхали додому і звернулися до обласного травматолога, який запевнив, що нічого злоякісного немає. Батьки вирішили ще пройти МРТ, після якого дитині виписали направлення до онколога. З лютого по жовтень 2012 року Владислав пройшов чотирнадцять курсів хіміотерапій і ендопротезування. У 2018 році виявили інфекцію і ендопротез замінили спейсером. У жовтні 2019 року ліву ногу ампутували. Зараз Влад вчиться в юридичній академії, займається в тренажерному залі, захоплюється вивченням японської культури. Важко ходить на соціальному протезі й мріє про освоєння покращеної моделі, яка коштує 626 тисяч гривень. Зараз, щоб її придбати, не вистачає 174 тисячі гривень. Допоможіть родині!
 
Приватбанк 5168 7427 2483 1791
Одержувач: Тихоглаз Валентина







Журомський Денис, 2 роки
с. Половинкине Луганської області
Діагноз: нейробластома заочеревинного простору, метастази в кістки черепа
Телефон мами Наталії 099-511-07-19
 
В сім місяців, купаючи дитину, мама виявила ущільнення зліва під ребром. Звернулися до педіатра. Лікар сказала, що все в нормі. Через місяць батьки помітили, що ущільнення збільшилося, і поїхали в обласну лікарню. На УЗД виявили новоутворення й направили хлопчика в Національний інститут раку. На початку червня 2019 року пухлину видалили, гістологія встановила «нейробластому», обстеження показало, що в організмі немає більше вогнищ і метастаз, й дитину відпустили додому з рекомендаціями перевірятися кожні три місяці. В лютому 2020 року на брові з'явилася шишка. Все було схоже на забій, але коли через три тижні "забій" так і не зійшов, звернулися до лікаря. Введений карантин в країні ускладнив ситуацію, довелося шукати можливість зробити КТ. В середині квітня приїхали в НІР — обстеження, біопсія і виявлення метастаз нейробластоми. З квітня 2020 року Денис почав лікування у відділенні дитячої онкології. Пройдено вісім курсів хіміотерапій, аутотрансплантація. Операцію не рекомендують — це призведе до втрати зору, великого косметичного дефекту й серйозної інвалідності дитини. Консиліум лікарів прийняв рішення щодо необхідності протонної терапії та імунотерапії. Ці види лікування в Україні не проводять. Дитину готові прийняти клініки Німеччини. Щоб виїхати, батьки просять допомогти в зборі 650 000 грн. Дайте дитині шанс! Підтримайте сім'ю!
 
ПриватБанк 4149 4993 4585 2170
Одержувач: Журомська Наталія
 




Поліна Ступар, 11 років
Телефон батьків 050-338-63-46
 
Цього літа дівчина була на відпочинку, коли раптово їй стало погано і протягом тижня дитина мала постійний жар, нудоту та рвоту. Батьки привезли її до лікарні, де стався крововилив у мозок і дівчинка впала в кому. Зробили необхідні аналізи та пункцію. Вердикт страшний - рак крові. Родина на початку важкого шляху, який можливо здолати. На даний час Поліна пройшла перший курс хіміотерапії, попереду ще два. А далі операція з пересадки кісткового мозку, яка запланована після нового року. Вартість операції 97 тисяч євро. Поліна хоче і повинна жити. Допоможіть їй та батькам боротись їз хворобою. Здолати її можливо.
 
ПриватБанк 5221 1911 0075 5833




 
Липкань Дар'я, 6 років
Хмельницька обл., смт. Летичів
Діагноз: ембріональна рабдоміосаркома сечового міхура
Мама Тетяна: (066) 709-47-17
 
На початку березня 2016 року у дівчинки з'явилися часті позиви на сечовипускання, що супроводжувалися болем. Дитину госпіталізували в районну лікарню з підозрою на цистит, призначили антибіотики і продовжили обстеження. На УЗД виявили новоутворення і направили в урологічне відділення міської лікарні. Після цітоскопіі лікар направив дівчинку в онкогематологічне відділення обласної лікарні, а звідти в Київ. З березня 2016 по лютий 2017 рік Даша пройшла курс спец лікування у відділенні дитячої онкології. Пройдено дев’ять курсів хіміотерапій та операцію внаслідок якої дитині постійно потрібні пластини для тримання спеціального мішечка та самі мішки. 3 000 грн потрібно родині для придбання таких витратних матеріалів на півтори місяці. Допоможіть родині!
 
Ощадбанк
Поповнення карти 5167 8032 0549 9085
Одержувач: Липкань Тетяна Володимирівна
 

Раніше звучали

ще раніше
13:54
Red Hot Chili Peppers
Scar Tissue
13:49
Scorpions
Rock You Like A Hurricane
13:42
Alice Cooper
Billion Dollar Babies

📱 Слухайте зі смартфона

RadioPlayer

Рок-цитата наступна

Говорити про рок – це все одно, що танцювати про архітектуру. Рок треба слухати! Frank Zappa
Бойовий привіт наступний
Випуск №3

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом