This version of the page http://uaa.org.ua/lbs/ (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-01. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

Оплата Online

зареєструватися

Оплата Online


Вітаємо!

Студія права та бізнесу «Law & Business Studio» (LBS), ділова онлайн платформа, слоган якої "Grow Together" (Зростаємо разом), була створена для подальшого обміну інформацією та досвідом і об'єднання найкращих експертів, провідних адвокатів, фахівців та представників бізнесу для спільного зростання у майбутньому.

Асоціація адвокатів України (ААУ) - інформаційний партнер LBS, співпраця з якою дає можливість запросити  на Online/Offline заходи студії LBS представників Державної податкової служби, Кабінету міністрів України, Верховної Ради України, Національного Банку, Верховного Суду та інших державних та правоохороних установ.

До вашої уваги тематичні рубрики наших заходів: Юридична практика, Бізнес, Агро, Медицина та фарма, Інвестиції, фінанси та банківська справа, Податки, Інтелектуальна власність, IT та технології, Маркетинг та PR, Безпека та захист активів, Екологія, Особистий розвиток та HR, Краса та здоров’я, Культура.

Інформаційні ресурси LBS: розсилка (15 000 передплатників), власні сторінки в соціальних мережах: Facebook, Instagram, Telegram, Youtube).

Для подальшої співпраці або партнерства, будь-ласка,  tel:+38 067 329-04-08, або email: info@lbs.org.ua

Контактна особа: Ірина Аттрайд, керівник проектів Студії права та бізнесу «Law & Business Studio» (LBS).

                                     

Долучайтеся до проектів Law & Business Studio!