This version of the page http://iom.org.ua/ua/tender-UA-2017-477 (193.193.193.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-02-01. The original page over time could change.
УВАГА! ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРЕКВАЛІФІКАЦІЙНИХ ЗАЯВОК ПОДОВЖЕНО! Тендер на проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури у Донецькій та Луганській областях (UA1-2017-477) | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграціїї
Агентство ООН з питань міграції
Міграція для загального блага

Про нас

УВАГА! ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРЕКВАЛІФІКАЦІЙНИХ ЗАЯВОК ПОДОВЖЕНО! Тендер на проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури у Донецькій та Луганській областях (UA1-2017-477)

Тема: УВАГА! ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРЕКВАЛІФІКАЦІЙНИХ ЗАЯВОК ПОДОВЖЕНО! Тендер на проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури у Донецькій та Луганській областях (UA1-2017-477)
Опубліковано: 31.07.2017
Стан: закрите
Дата завершення: 
28.08.2017

В рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі», за підтримки Уряду Японії, Міжнародна організація за Міграції (МОМ), Представництво в Україні, 31 липня 2017 року оголошує тендер на проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури у Донецькій та Луганській областях, а саме:

  1. Гірська міська дитяча бібліотека – філія № 14,

вул. Дружби, 3, м. Гірське, Попаснянський район, Луганська область;

  1. Палац культури ім. Т.Г. Шевченка,

вул. Миру, 34, м. Білицьке, Добропілля, Донецька область;

  1. Будинок культури,

вул. Донецька, 65, м. Гірник, Донецька область;

  1. Центральна міська бібліотека,

вул. Дружби, 34, м. Торецьк, Донецька область.

Просимо зауважити, що процедура тендеру буде відбуватися за правилами Міжнародної організації з міграції.

Оцінювання пропозицій та обрання переможців тендеру будуть виконуватись по лотах запиту.

Усі правила, вимоги щодо тендерної документації, інструкції для учасників тендеру, а також стандартну форму контракту завантажити тут.

Технічне завдання виконання ремонтних робіт завантажити тут.

Інформаційний листок постачальника можна завантажити тут.

Кодекс поведінки постачальника можна завантажити тут.

Шаблон графіку виконання робіт можна завантажити тут.

Загальна вартість комерційної пропозиції має бути вказана в доларах США, без ПДВ. Оплата буде здійснена в валюті рахунку згідно операційного курсу ООН на дату здійснення платежу (поточне значення курсу можна знайти за посиланням:

https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php)

Виконання ремонтних робіт проводитиметься в рамках зареєстрованого проекту міжнародної технічної допомоги, що, відповідно до постанови КМУ від 15.02.2002 №153, є підставою для отримання виконавцем робіт податкових пільг, передбачених законодавством та міжнародними договорами України.

Зауважуємо, що однією з ключових вимог тендеру є готовність переможця повністю прийняти стандартну форму Угоди про виконання будівельних робіт МОМ.

Комерційні пропозиції, які не відповідають цим вимогам, не будуть враховані МОМ. 

Компанії, що висловили бажання взяти участь у тендері, повинні надати свої комерційні пропозиції до 16:00, 28.08.2017 року (дати закриття тендеру) разом з пакетом тендерних документів (відповідно до інструкцій для учасників тендера).

Додатково, електроні версії тендерної пропозиції та тендерних документів (включно із кошторисами на виконання робіт) повинні бути надіслані на електронну адресу  iomkievtenders@iom.int не пізніше вказаного часу.

Просимо прийняти до уваги, що, в разі залучення компанією субпідряду, необхідно надавати повний пакет технічної та фінансової документації компанії субпідряду.

Комерційну пропозицію необхідно подати у закритому конверті за адресою:

Міжнародна Організація з Міграції (МОМ), Представництво в Україні

Комісія з оцінки тендерних пропозицій

вул. Михайлівська, 8.

м. Київ,

01001,

Україна

На конверті необхідно вказати номер тендеру та назву проекту:

Тендер: UA1-2017-477

Назва: Проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури у Донецькій та Луганській областях

Разом із подачею оригіналів тендерних пропозицій, учасники повинні розмістити електронні версії документів, включно із скан-копією тендерної гарантії, на відкритому сервісі файлового обміну (Dropbox, OneDrive тощо) та  надіслати посилання для завантаження папки з файлами на електронну адресу iomkievtenders@iom.int не пізніше 16:00 28.08.2017. В темі письма із посиланням для завантаження електронної версії пропозиції необхідно вказати:

UA1-2017-477 – [найменування учасника (без скобок)] – Електронна пропозиція

Електронна пропозиція має містити наступні документи:

  1. Стандартна форма тендерної пропозицій – скан-копія (із підписом та печаткою);
  2. Кошториси на виконання будівельних робіт (окремо по кожному об’єкту запиту) – електронна версія (формат MS Word або Excel);
  3. Графік виконання робіт – скан-копія (із підписом та печаткою);
  4. Інформаційний листок постачальника - формат MS Excel;
  5. Кодекс поведінки постачальника – скан-копія (із підписом та печаткою);
  6. Свідоцтво про державну реєстрацію – скан-копія;
  7. Ліцензія на виконання будівельних робіт державного зразка (діюча) – скан-копія;
  8. Статут – скан-копія;
  9. Інші документи, які зазначено у тендерній документації.

Довідкову інформацію можна отримати и за е-поштою: iomkievtenders@iom.int

В темі листа необхідно вказати: UA1-2017-477 ­– [найменування учасника (без скобок)] – до уваги Максима Кошеля

МОМ закликає учасників наймати для виконання ремонтних робіт місцевих кваліфікованих робітників, що проживають у місцях розташування об’єктів соціальної інфраструктури. Бажана кількість місцевих робітників дорівнює щонайменше 20% від загальної кількості робітників, залучених до виконання робіт, та вважатиметься додатковою перевагою при оцінці та порівнянні наданих пропозицій.

МОМ закликає учасників відвідати об’єкти виконання робіт перед калькуляцією кошторисів. Відвідання об’єктів учасником вважатиметься додатковою перевагою при оцінці та порівнянні наданих пропозицій.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти партнерські заявки, а також анулювати процес відбору й відхиляти всі партнерські заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками тендеру.

 

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

 

 

Публікації