Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

Peugeot 308 5-дв. хетчбек

308 5-ДВ. ХЕТЧБЕК

від 600 900 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Відгуків:1

Peugeot 308 5-дв. хетчбек

Дизайнери та інженери-конструктори Peugeot створили яскравий, зручний, сучасний легковий автомобіль зі спортивним зовнішнім виглядом, здатний забезпечити по-справжньому унікальні враження від водіння.

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 308
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ

4 ПРИЧИНИ ОБРАТИ

PEUGEOT i-Cockpit

БЕЗДОГАННИЙ ДИЗАЙН

ВИТРАТА ПАЛИВА ТА УТРИМАННЯ CO2

ЯКІСТЬ ВИКОНАННЯ

PEUGEOT i-Cockpit

На борту нового Peugeot 308 водій знаходиться в серці справжньої кабіни пілота: незвичайно новаторська і надзвичайно зручна організація простору, що отримала назву Peugeot i-Cockpit.

На XXIX Міжнародному автомобільному фестивалі салон Peugeot i-Cockpit був названий «Найкрасивішим оформленням інтер'єру - 2013». Таке поїднання водійського місця та передньої панелі відповідає цілому переліку технічних нормативів, включаючи спортивне кермо, зменшеного діаметру, і комбінацію приладів, розташовану поверх ободу керма на рівні очей водія.

У салоні відразу привертає увагу великий сенсорний екран з діагоналлю 24,6 см (9,7 дюйма), поверхня якого звернена в сторону водія. Він забезпечує йому простий і зручний доступ до управління бортовими системами і додатками.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО PEUGEOT i-COCKPIT
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО СЕНСОРНИЙ ЕКРАН

БЕЗДОГАННИЙ ДИЗАЙН

Новий Peugeot 308 відрізняється надзвичайно мінімалістичним стилем оформлення, який є унікальним для автомобільної промисловості. Завдяки елегантним, плавним, спортивним лініях кузова він відразу справляє враження витонченого і ефектного автомобіля. Така технологічна елегантність проявляється в оформленні салону завдяки концепції Peugeot i-Cockpit, продуманої компонуванні, простору на передніх сидіннях і особливо ретельно підібраним обробних матеріалів.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ЗОВНІШНЄ ОФОРМЛЕННЯ

ВИТРАТА ПАЛИВА ТА УТРИМАННЯ CO2

Новий Peugeot 308, маса якого в новому поколінні була зменшена на 140 кг, комплектується ефективними силовими агрегатами.

У моторній гамі представлено 2 бензинових і 1 дизельний двигун.

1,6-літровий бензиновий двигун (115 л.с.)

Бензиновий двигун потужністю 115 л.с. комплектується п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. З таким двигуном автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 10,9 секунд. Середня витрата палива складає 6,6 л / 100 км.

1,6-літровий бензиновий двигун (150 л.с.)

Турбований бензиновий двигун розвиває максимальну потужність в 150 л.с. і комплектується новітньою шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до 100 км / год займає 8,5 секунди. Середня витрата палива складає 6,5 л / 100 км.

1,6-літровий дизельний двигун (92 л.с.)

Дизельний двигун потужністю 92 л.с. серії HDi демонструє значний крутний момент в 230 Н · м при 1750 об / хв. Комплектується п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Розгін до 100 км / год займає 11,3 секунди, а середня витрата палива складає всього 4,5 л / 100 км.

Технологія HDi поєднана з ефективною системою контролю викидів - фільтром сажі. Як самоочищається система, вона переробляє газ, який утворюється в результаті згоряння дизельного палива в двигуні. Фільтр забезпечує скорочення викидів твердих частинок вихлопу дизельного двигуна, зменшуючи їх до значного рівня (0,004 г / км). Така технологія робить дизельні двигуни екологічно безпечними.

Шестиступінчаста автоматична коробка передач

Шестиступінчаста автоматична коробка передач сконструйована таким чином, щоб мінімізувати кількість CO2 у відпрацьованих газах, одночасно забезпечуючи плавне перемикання передач і відмінну динаміку руху.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ЕКОЛОГІЧНІСТЬ
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ОПТИМІЗУЮЧУ МАСУ

ЯКІСТЬ ВИКОНАННЯ

На кожному етапі проектування нового Peugeot 308 особлива увага приділялася якості виконання кожної деталі. Високотехнологічний характер нового Peugeot 308 є частиною його ДНК: це видно по використаним матеріалам і деталей обробки, досить лише одного погляду!

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ЯКІСТЬ ВИКОНАННЯ КУЗОВА
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ЯКІСТЬ ВИКОНАННЯ САЛОНУ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ
СКОНФІГУРУВАТИ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ІНШІ МОДЕЛІ PEUGEOT

Пройти тест-драйв Завантажити прайси та брошури Отримати комерцiйну пропозицiю Сконфігорувати