This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-23. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Новини

Уряд ухвалив законопроєкт щодо стимулювання діяльності вчених у ЗВО та наукових установах

Сьогодні він схвалений на засіданні Уряду та відповідно до Регламенту КМУ буде переданий до Верховної Ради України.

Заробітна плата освітян розраховуватиметься з 1 січня на основі збільшених на 20% посадових окладів

Сьогодні, 20 січня, на черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив розроблену Мінекономіки постанову щодо підвищення рівня посадових окладів працівникам бюджетної сфери, зокрема й освітянам.

Виші самостійно визначатимуть як видавати дипломи з відзнакою, - Міносвіти

З метою розширення можливостей академічної мобільності учасників освітнього процесу та самореалізації особистості відповідно до її сфери діяльності система української вищої освіти активно інтегрується в Європейський простір вищої освіти.

Пробне ЗНО-2021: процес реєстрації завершили 13 178 осіб

До 19 січня триватиме реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яке відбудеться 10 квітня 2021 року.

Розпочато реєстрацію для участі у пробному ЗНО-2021

З 5 січня до 19 січня 2021 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих узяти участь у пробному ЗНО.

З 1 січня зарплати освітян збільшилися на 20%

У Державному бюджеті на 2021 рік Міністерству освіти і науки України передбачені видатки обсягом 139,5 млрд грн, що на 26,6 млрд грн більше, ніж у 2020 році.

За 2020 відвідуваність української Вікіпедії зросла на 21%

У 2020 в українській Вікіпедії досягнуто 855,1 млн переглядів сторінок.

86 молодих вчених отримають премії Президента України

Про це йдеться в Указі Президента України № 595/2020 «Про присудження премій Президента України для молодих вчених 2020 року».

Уряд заснував стипендії за видатні заслуги у сфері вищої освіти

Для відзначення науково-педагогічних працівників за успіхи в розбудові вищої освіти Уряд схвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про заснування стипендії Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти».

Уряд схвалив проєкт Указу Президента про запровадження щорічної Премії учасникам ЗНО з найвищим результатом

Необхідно заохочувати та матеріально підтримувати обдарованих учнів, які своїми досягненнями у навчанні сприяють підвищенню авторитету нашої держави на міжнародній арені та засвідчують високий рівень освіти в Україні.

Пробне ЗНО 2021 відбудеться 10 квітня

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно.

Зарплати освітян зростуть на 20%, - Сергій Шкарлет

З 1 січня 2021 року посадові оклади освітян збільшаться на 20%. Порівняно з 1 квітня 2020 року, станом на 1 грудня 2021 року, збільшення становитиме 30%.

Міністерство освіти і науки продовжує активну діяльність над реалізацією завдань для розвитку наукової галузі, - Сергій Шкарлет

Сьогодні, 21 грудня 2020 року, під час засідання колегії МОН, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет повідомив про результати роботи у сфері науки та інновацій, а також озвучив цілі, над якими працює Міністерство.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет прокоментував розвиток фахової передвищої та вищої освіти

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет назвав ключові заходи, реалізовані у сфері фахової передвищої та вищої освіти, а також освіти дорослих протягом 2020 року.

Освіта в Україні потребує якісних трансформацій і чітких векторів стратегічного розвитку, - Сергій Шкарлет

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі підкреслив, що впродовж кількох останніх років освітяни стикалися з безліччю викликів і криз, подолання яких сьогодні є першочерговим завданням команди МОН.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>