This version of the page http://www.nkmz.com/ua/ (195.64.225.67) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-20. The original page over time could change.
NKMZ
  • Менеджмент якості
  • Науково-виробничий
    потенціал
  • Соціальна
    відповідальність
  • Персонал
  • Прес-центр, новини
 
 

   Про компанію


Новокраматорський машинобудівний завод - найбільше в Європі підприємство індивідуального важкого машинобудування. Завод 85 років успішно працює на ринку металургійної, гірничорудної, ковальсько-пресового, шахтно-прохідницького, підйомно-транспортного, спеціалізованого обладнання. У багатій історії підприємства чимало досягнень, відзначених як «створено вперше в світі», в тому числі для космічної галузі. Продукція НКМЗ працює в 79 країнах світу, в тому числі у Франції, Італії, Німеччини, Японії. Система менеджменту якості підприємства відповідає вимогам міжнародного стандарту EN ISO 9001:2015, що підтверджено сертифікатом, виданим міжнародним органом по сертифікації TUV Thuringen (Німеччина). Ми пропонуємо комплексні і найбільш повні рішення з розроблення, постачання, налагодження та сервісному обслуговуванні обладнання на протязі всього терміну його експлуатації. НКМЗ завжди відкритий для співпраці.

25кількість цехів
105км протяжність залізничних колій
328ha площа заводу
8803кількість працівників
Потужності металургійного виробництва:
253тис.т.рік рідка сталь
45тис.т.рік 
сталеве лиття
35тис.т.рік чавунне лиття
105тис.т.рік поковки із злитків
Потужності механообробки:
140тис.т.рік

   Останні новини

Журнал “Підйомні споруди. Спеціальна техніка” про НКМЗ

Одним з найважливіших стратегічних напрямків діяльності НКМЗ є виконання всього комплексу послуг – від проектного опрацювання, інжинірингу, виготовлення, постачання, налагодження і до введення в експлуатацію, гарантійного та післягарантійного обслуговування обладнання. Новокраматорці завжди славилися своїм інтелектом, конструкторсько-технологічним потенціалом і передовими технологіями. Фахівцями нашого підприємства для наших замовників були розроблені, виготовлені і впроваджені в експлуатацію кліщі для […]

Детальніше

На базі відпочинку НКМЗ почалася реконструкція

На базі відпочинку НКМЗ, розташованої на мальовничому березі Сіверського Дінця в п.Щурово Лиманського району, почалася грандіозна реконструкція. Згідно з планом реконструкції протягом наступних 2-3 років буде виконано заміну фізично і морально застарілих будиночків турбази на нові. Будиночки будуть сучасні – з двома кімнатами, кухнею, санвузлом і верандою. Роздільні кімнати з новими меблями, кухня з необхідним […]

Детальніше

НКМЗ відвідала урядова делегація

24 вересня НКМЗ відвідала урядова делегація, в складі якої від українського уряду були – віце-прем’єр міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, його заступник Віталій Немилостивий, радник Олександр Марейченко; від Верховної Ради – народний депутат України, керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, від Донецької обласної держадміністрації – заступник голови Денис Клюшников […]

Детальніше

Зміна керівництва ПрАТ «НКМЗ»

31 серпня 2020 р Наглядова Рада ПрАТ «НКМЗ» припинив повноваження Голови Правління Сукова Геннадія Сергійовича і з 01 вересня 2020 р призначив тимчасово виконуючим повноваження Голови Правління товариства Боярського Юрія Івановича. Відомості про зміну керівника ПрАТ «НКМЗ» внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ».

Детальніше

Президент ПрАТ НКМЗ


Можливості нашого підприємства задовольнять найвибагливішого Замовника, а технічні цінності, закладені в продукції НКМЗ, дозволять значно підвищити ефективність Вашого бізнесу. Основою цієї впевненості слугують 85 років успішної роботи НКМЗ на ринках прокатного, ковальсько-пресового, металургійного, гірничорудного, підйомно-транспортного обладнання та проведена підприємством стратегія безперервних змін та оновлення.

Георгій Скудар

Віце-президент ПрАТ НКМЗ


Шановні партнери!
Ми раді представити вам Новокраматорський машинобудівний завод - рівний серед кращих підприємств машинобудівної галузі! Високий професіоналізм, безперервні поліпшення, бездоганна якість продукції, що випускається дозволяють нам бути серед перших на світовому індустріальному ринку, виробляти краще і краще.

Дмитро Скудар

Голова Наглядової Ради

Турков Максим Вiкторович 

Заступник Голови Наглядової Ради

Скудар Дмитро Сергiйович 

Заступник Голови Наглядової Ради

Савенко Евген Iванович 

Член Наглядової Ради

Шапаренко Андрій Анатолійович 

Член Наглядової Ради

Коробкін Євген Геннадійович

Голова Правління - генеральний директор

Протиняк Iгор Стефанович 

Заступник Голови Правлiння, головний iнженер

Волошин Олексiй Iванович 

Заступник Голови Правління - заступник генерального директора з економіки та фінансів

Боярський Юрiй Iванович 

Заступник генерального директора з виробництва

Сомкiн Артем Євгенович  

Заступник генерального директора з комерцiйних питань

Левченко Сергiй Андрiйович  

Заступник генерального директора з персоналу та режиму

Брижниченко Володимир Євгенович  

Заступник генерального директора з маркетингу

Алдохiн Денис Володимирович  

Реалізовані проекти


2019р Шахтний прохідницький комбайн П200


2018р. Устаткування для печі графітації. ПрАТ «УКРГРАФІТ», Україна


2018 г. Корпус конвертера ємністю 350 т. ПрАТ «МК «Азовсталь», г. Мариуполь, Украина


2018 р. Ножиці гідравлічні сортовий МБЛЗ, Омутнінський М3, РФ


2018 р шаропрокатних стан. Завод «Енергостіл», Україна


2018 р. Дробарка ККД-1500/230. АТ «Михайлівський ГЗК», м.Желєзногорську

   Географія поставок

Машини з маркою НКМЗ успішно працюють в 79 країнах світу