This version of the page http://kredobank.com.ua/private/karantyn (195.78.252.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-20. The original page over time could change.
#ЗалишаюсяВдома | KredoBank
Shape 57 - Medal (Flat) Shape Shape

#ЗалишаюсяВдома

Ми дбаємо про ваше здоров’я та фінанси. Саме тому впровадили деякі зміни в обслуговуванні та нововведення, які будуть корисні вам у період обмежень та карантину.

Будьте онлайн

Які питання можна вирішити не виходячи з дому, як працюють відділення Кредобанку і що нового в роботі вашого банку на період карантину. Дiзнатися бiльше

Пільговий період кредитної картки

Кредобанк тимчасово, до 1 липня 2020 року, видовжив пільговий період за кредитними картками до 92 днів. Тепер борг за кредиткою можна погасити на 30 днів пізніше. Однак не забувайте про мінімальний платіж. Дiзнатися бiльше

Будьте онлайн

Які питання можна вирішити не виходячи з дому, як працюють відділення Кредобанку і що нового в роботі вашого банку на період карантину.

Детальнiше

Пільговий період кредитної картки

Кредобанк тимчасово, до 1 липня 2020 року, видовжив пільговий період за кредитними картками до 92 днів. Тепер борг за кредиткою можна погасити на 30 днів пізніше. Однак не забувайте про мінімальний платіж.

Детальнiше

Реструктуризація кредиту на авто

Скористайтеся можливістю пролонгувати або змінити графік погашення кредитів на авто.

Детальнiше
Цілодобовий контакт-центр (безкоштовно по Україні)
Подзвонити