Щодо закупівлі обладнання в рамках міжнародного проекту

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області має намір здійснити закупівлю обладнання/техніки для потреб реалізації міжнародного проекту

Щодо українсько-турецького співробітництва

У контексті розвитку українсько-турецьких торговельно-економічних відносин Мінекономіки здійснюються заходи з підготовки Дванадцятого засідання Міжурядової українсько-турецької комісії з торговельно-економічного співробітництва.

Щодо спрощеного доступу до біржових торгів в Республіці Білорусь

У рамках діяльності РЕІ повідомляємо, що Посольством України в Республіці Білорусь отримано інформацію від ВАТ «Білоруська універсальна товарна біржа» (БУТБ) щодо запровадження спрощеного доступу до біржових торгів.

Відкрито конкурс на участь у німецькій стипендіальній програмі

Стипендіальна програма пропонує активним і мотивованим студентам старших курсів унікальну можливість - пройти профільне (!) стажування на провідних підприємствах Німеччини.

Геннадія Чижикова переобрано президентом ТПП України

У житті ТПП України – одного з найбільших об'єднань вітчизняного бізнесу – відбулася знакова подія: черговий З'їзд, що збирається один раз на п'ять років.

Щодо пропозицій Міністерства торгівлі Туреччини стосовно карантинних заходів, спрямованих на запобігання припинення міжнародної торгівлі

У контексті обмежень, що запровадив Уряд Туреччини

Функціонування інтернет-сайту під назвою «Український торговельний дім»

Повідомляємо, що в контексті просування експортних можливостей українських виробників на європейському ринку наразі розпочато функціонування інтернет-сайту (українська, англійська та російська мови) під назвою «Український торговельний дім»

Допомога у вирішенні питань доставки та розмитнення засобів необхідних для запобіганню розповсюдження COVID-19 в Україні

Потрібна допомога у вирішенні питань доставки та розмитнення засобів необхідних для запобіганню розповсюдження COVID-19 в Україні?

Щодо імпорту діагностичних тестів з Республіки Корея

У контексті опрацювання питання пошуку засобів протидіі поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 повідомляемо про отримания Міністерством закордонних справ України ноти Посольства Республіки Корея в Україні