This version of the page http://1991.vc/for-startups/ (77.87.196.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-19. The original page over time could change.
Для стартапів | 1991

Для стартапів

МОЖЛИВОСТІ

Отже, ваш проект пройшов на інкубаційну програму. Або лише планує. Які можливості відкриваються для вас та команди?

НАВЧАННЯ ТА МЕНТОРСТВО

Ментор – це наставник, критик та натхненник, який допоможе вашому проекту не відірватись від реальності та обрати правильний вектор розвитку. В інкубаторі українські та зарубіжні практики діляться знаннями в усіх сферах, необхідних для побудови проекту: від аналізу даних до створення маркетингової стратегії. Ментори працюватимуть з вами не тільки під час командних занять, а й на індивідуальних сесіях.

ДОПОМОГА У ФАНДРЕЙЗИНГУ

Ми допоможемо вашому проекту знайти вдалу модель розвитку: залучення інвестицій, інкорпорацію у держпідприємство, створення громадської організації для співпраці з грантодавцями. Окрім того, можемо посприяти краудфандинговій кампанії.

СИНЕРГІЯ З ДЕРЖСЕКТОРОМ ТА БІЗНЕСОМ

Інкубатор – це місце, де держава, бізнес та стартапи знаходять спільну мову. Ми співпрацюємо з держустановами всіх рівнів: від міністерств до держкомпаній та муніципалітетів. Адвокатуємо інтереси стартапів, сприяємо вашому нетворку та формуванню успішних партнерств. Також працюємо з великим бізнесом та мотивуємо його запускати пілотні проекти зі стартапами.

PR-СУПРОВІД

PR-команда інкубатора потурбується про те, щоб про ваш проект дізналися цільові українські ЗМІ. Деякі історії про випускників інкубатора опиняються також і на сторінках міжнародних видань – Atlantic Council, VOA та інших. Також навчимо вас розповідати про свій проект так, щоб про вас написали великі медіа.

СПІЛЬНОТА

Найбільша цінність інкубатора – люди, які тут розвиваються та зв’язки, які виникають. Як резидент інкубатора, ви станете частиною зростаючої спільноти ентузіастів: стартапів та випускників програм, менторів, партнерів, ІТ-волонтерів, яким цікаво приєднатися до вашого проекту. Можливо, найбільш цінний інсайт для вашого проекту підкине хтось під час кава-брейку.

КОМФОРТНИЙ ОФІС

Останнє за рахунком, та не за значенням 🙂 Ви будете працювати в офісі з усім необхідним. Робочі місця, кімнати для скайп-колів, простір для зустрічей з партнерами, фантастичний вид на Київ. Ви зосередитесь на роботі, а ми подбаємо, щоб кондиціонер не дув і кава не закінчувалась.