This version of the page http://www.alfaic.ua/blog/medicina (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-18. The original page over time could change.
Медицина
  • Головна
  • Блог

Корпоративне страхування ДМС: плюси для роботодавця і співробітників

  • 14-01-2021
  • Медицина
На перший погляд, всім тим, хто не в темі, може здатися, що корпоративне страхування – це якийсь окремий вид страхування. Насправді, це певний комплекс страхових послуг, які страхова компанія надає своїм корпоративним клієнтам. Статус корпоративного клієнта дається тим юридичним особам або підприємствам, які купують у компанії послуги або товар у великих масштабах. Оскільки для більшості компаній саме корпоративні клієнти є головною складовою їхнього бізнесу, пошук і подальше утримання у своїй орбіті таких клієнтів – їх головне завдання.
Детальніше

До уваги грибників: як зробити власний похід до лісу максимально безпечним

  • 25-09-2020
  • Медицина
Хочу до лісу по гриби! Що може бути краще чудовим осіннім днем? Це особливо актуально зараз, коли через пандемію, керуючись безпекою, слід постаратися обмежити своє перебування у громадських місцях. Прогулянка по лісу, свіже повітря, процес пошуку та збирання грибів – все це принесе користь. А щоб враження від подібної прогулянки залишалися тільки позитивними, слід заздалегідь подумати про деякі речі, які на перший погляд здаються дрібницею.
Детальніше

Безпека у школі під час розповсюдження коронавірусу

  • 16-09-2020
  • Медицина

На думку МОЗ, однією із найперших задач є виконання належних заходів щодо припинення поширення захворювання в навчальних закладах. У зв’язку з цим, учбові освітні процеси у школах країни будуть здійснюватися згідно тому, який рівень зони небезпеки присвоєно даному регіону: зелений, жовтий, помаранчевий або червоний.

Детальніше

Телемедицина в Україні та світі: поточні можливості та перспективи розвитку

  • 10-09-2020
  • Медицина
Телемедицина – це не просто онлайн консультації лікарів, але і дистанційний обмін інформацією з метою діагностики захворювань застрахованих, проведення терапії та профілактики. Для отримання консультацій лікарів онлайн використовуються сучасні технології, серед яких мобільна техніка, персональні комп'ютери, відеокамери, а також зручні для клієнта канали комунікації: Skype, Viber, Telegram.
Детальніше

Рекомендації з приводу виходу із карантину

  • 26-05-2020
  • Медицина
У зв’язку з карантином стало ясно, що суспільство не може контролювати все, що відбувається довкола. Тому, необхідно зберігати емоційну рівновагу, щоб новий темп життя не зміг збити вас з панетлику. Коли наступить кінець карантину, кожен повинен з новими силами повернутися до виконання своїх робочих задач.
Детальніше

Що необхідно знати про COVID-19

  • 21-05-2020
  • Медицина

Вже понад три місяці світ переживає пандемію, пов’язану з розповсюдженням нового вірусу COVID-19. Коронавірус, як його назвали, увірвався в життя людей, не шкодуючи абсолютно нічого — ні здоров’я, ні бізнес. З моменту оголошення про вірус багато країн Європи та Азії щоденно діляться невтішними цифрами про кількість заражених та загиблих.

Детальніше

5 причин оформити страховку від критичних захворювань

  • 07-05-2020
  • Медицина

Добровільне медичне страхування в Україні – справжній must have. На сьогоднішній день це єдина реальна можливість отримати гарантовану, кваліфіковану і безкоштовну медичну допомогу в разі настання зазначеного в договорі страхового ризику. Один із затребуваних останнім часом видів медичного страхування – страховка від критичних захворювань. У чому причина зростання популярності таких полісів? Є як мінімум 5 причин застрахувати себе і своїх близьких за цією програмою.

Детальніше

Рекомендації застрахованим особам: як вести себе під час карантину

  • 28-03-2020
  • Медицина

Коронавірус – гостре вірусне захворювання, що характеризується ураженням переважно дихальної системи і шлунково-кишкового тракту. На сьогоднішній день в світі оголошено пандемію, що пов'язано зі стрімким поширенням COVID-19 і високим відсотком смертності від вірусу. Карантин, що охопив практично всі країни світу – один з тих кроків, які спрямовані на недопущення поширення захворювання. «Залишайтеся вдома» – саме цей шлях може допомогти перервати жахливий за своєю величиною і силою ланцюжок заражень, розміри якого, на жаль, з кожним днем ​​збільшується.

Детальніше

Як не помилитися з вибором медичної страховки?

  • 26-02-2020
  • Медицина

Медицина повинна бути безкоштовною. На жаль, це не завжди так. Сьогодні єдиний гарантований спосіб отримати кваліфіковану та своєчасну медичну допомогу без великих витрат – страхова медицина. Так, можливих хвороби не уникнути, але впоратись з нею та отримати лікування в повному обсязі страховка точно допоможе.

Детальніше

Як правильно використовувати медичну страховку?

  • 20-01-2020
  • Медицина
Наявністю медичної страховки вже нікого не здивуєш. Сьогодні це необхідність, а не розкіш. На жаль, отримати якісні медичні послуги вчасно і не за всі гроші світу в Україні без страховки практично неможливо. Сьогодні поліс можна оформити практично для будь-якої людини, включаючи дітей та людей похилого віку. Відрізнятися будуть умови страхування, наповнення страховки, її вартість, розмір страхових виплат. Але, в будь-якому випадку, такий захист може виявитися єдиною можливістю отримати допомогу оперативно і в повному об’ємі.
Детальніше

© 2019 All Rights Reserved Terms of Use and Privacy Policy

Ваше місто Київ? Так Ні