This version of the page http://oblrada.cv.ua/ (77.123.134.200) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-12. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
Прес-центр
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня

  Відео

left
  • 3-тє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення керівника (генерального директора )КНП "Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради"
  • 3-тє засідання конкурсу ОКНП "Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер"
  • 3-тє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника (генерального директора ) ОКНП " Чернівецький обласний ендокринологічний центр"
  • 2-ге засідання конкурсної комісії з питань конкурсного добору на посаду директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею
  • 3-тє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний медичний діагностичний центр»
right

  Фоторепортажі

left
  • Формування керівного складу облради завершилось обранням заступником голови Віталія Мельничука
  • Першим заступником голови облради обрали Інгу Маковецьку
  • На 2-му засіданні першої сесії вібдулось голосування за заступників голови облради
  • Найстарший депутат обласної ради 7-го скликання Василь Телешман
  • 2-ге пленарне засідання 1-ї сесії облради
right
Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

Електронні петиції до Чернівецької обласної ради

  Корисні посилання

інші посилання...

11.01.2021 16:27 Про перспективи розвитку ОКНП Чернівецька обласна психіатрична лікарня      11.01.2021 15:27 Чернівецька обласна рада сприяє розвитку спортивної галузі краю     11.01.2021 13:27 Про вирішеня проблеми підвищення тарифів на споживання та транспортування газу, електроенергії, теплопостачання, тощо     

ГОЛОВНЕ

Проекти рішень

Проекти регуляторних актів

Доступ до публічної інформації

Перелік відкритих наборів даних

Запобігання проявам корупції

Обласний бюджет на 2020 рік

ЗВІТ про виконання обласного бюджету за 2018 рік
 
Програма економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2020 рік

Перелік земельних масивів, які можуть бути придатні для реалізації учасниками АТО своїх прав

Перспективний план формування територій громад Чернівецької області

Новини

11.01.2021 16:27

Про перспективи розвитку ОКНП Чернівецька обласна психіатрична лікарня  |  Діяльність органів місцевого самоврядування

У ході наради було окреслено основні питання, які стосуються життєдіяльності підприємства, зокрема проведення інветаризації майна та отримано доручення з підготовки позову щодо розірвання договору оренди
детальніше...



11.01.2021 15:27

Чернівецька обласна рада сприяє розвитку спортивної галузі краю  |  Здоров'я та спорт

У ході розмови з головою Чернівецького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Іваном Гешко були обговорені перспективи розвитку спортивної галузі краю та майбутні проєкти, до яких активно залучатиметься керівництво та депутати обласної ради.
детальніше...



11.01.2021 13:27

Про вирішеня проблеми підвищення тарифів на споживання та транспортування газу, електроенергії, теплопостачання, тощо  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Олексій Бойко зазначив, що за підсумками зустрічі вже напрацьовуються механізми подолання проблеми та звернення у відповідні державні органи.
детальніше...



06.01.2021 11:40

Привітання від депутатського корпусу та голови Чернівецької обласної ради VIII скликання Олексія Бойка з нагоди світлого Різдва Христового  |  День для святкування

Дорогі буковинці!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди величного свята світлого Різдва Христового!
Різдво Христове – це свято оновлення (у вірі та надії) та великої Радості! Це Свято Любові. Адже сам Христос приніс нам жертовну і віддану Любов. Різдво – це особливе свято, що наповнює серця людей теплом і милосердям.
Нехай у своєму Різдві новонароджений Спаситель наблизиться до усіх нас та завітає зі своїм благословенням до кожної буковинської родини. Нехай ці святкові дні принесуть радість у ваші серця, наповнять душу любов’ю, злагодою і теплом.
Хай життєдайне світло Віфлеємської зірки осяває наш шлях до жаданого миру та добробуту! Нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а кожна буковинська родина відчує мир та гармонію з цим світом та оточуючими.

Зі святом, шановні краяни!
Христос народився! Славімо Його!

Депутатський корпус та голова Чернівецької обласної ради VIII скликання Олексій БОЙКО
детальніше...



05.01.2021 17:08

Анатолій Круглашов - радник голови Чернівецької обласної ради  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 5 січня, відбулась робоча зустріч керівництва Буковинського парламенту із Заслуженим працівником освіти України - Анатолієм Круглашовим. Йому було запропоновано стати радником голови Чернівецької обласної ради. Відповідне розпорядження підписав Олексій Бойко.
детальніше...



05.01.2021 17:08

Олега Охотського призначено радником голови Чернівецької обласної ради  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Відповідне розпорядження підписав сьогодні Олексій Бойко. Олег Охотський відомий у Чернівцях підприємець та меценат. Також активний громадський діяч та волонтер. Був депутатом Чернівецької міської ради V скликання.
детальніше...



05.01.2021 12:45

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив подяку Василю Кучуряну за створення святкової атмосфери та сприянню популяризації Буковинського краю  |  Вітаємо!

Мешканці села Петричанка приголомшили святковою ілюмінацією не тільки буковинців, а й стали героями загальноукраїнських новин. Напередодні новорічних та різдвяних свят казково прикрашені будиночки подарували гарний настрій та неймовірні емоції.
детальніше...



31.12.2020 10:08

Привітання від депутатського корпусу та голови Чернівецької обласної ради VIII скликання Олексія Бойка з нагоди Нового 2021 року  |  День для святкування

Дорогі Буковинці!

Прийміть найщиріші привітання з Новим 2021 роком!

Позаду залишається рік численних випробувань, складних рішень і вимушених змін. Ми кардинально переформатували наш звичний ритм життя та переосмислили багато речей. Ми вкотре переконалися, що немає нічого важливішого за людське життя та справжні християнські цінності.

Зі світлою вірою ми вступаємо у новий рік! Нехай притаманні буковинцям якості та чесноти - зваженість, толерантність, щире прагнення зберегти дорогоцінний мир та спокій - принесуть нам злагоду та процвітання. Нехай у ці святкові дні звучать лише щирі побажання, а новорічне диво стане частиною доброго настрою на увесь рік!

Миру Вашим серцям, Любові й Гармонії, нехай домівки поповняться Добром, Радістю і Божим благословенням!
Нових успіхів, перемог і великих звершень!

Щасливого Вам Нового 2021 року!

З глибокою повагою

Депутатський корпус та голова Чернівецької обласної ради VIІI скликання Олексій Бойко.
детальніше...



30.12.2020 12:03

Голова Чернівецької обласної ради обговорив питання, які стосуються відкриття та вдосконалення пунктів пропуску в Чернівецькій області.  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Голова зазначив, що відкриття нових пунктів пропуску, вдосконалення процедур прикордонного та митного контролю, розробка рішень, що дозволять скоротити затрати часу та ресурсів на відповідні процеси у пунктах пропуску, забезпечуючи швидкий та безпечний перетин кордону для осіб і товарів - серед пріоритетів у роботі Державної митної служби України та Чернівецької обласної ради
детальніше...



29.12.2020 12:22

Микола Гуйтор обговорив низку питань, які стосуються розвитку гірських територій  |  Регіональний розвиток

У ході онлайн - зустрічі обговорювалась низка питань, які стосуються потреб та життєвих запитів горян до гармонійного розвитку гірських територій та комфортного життя мешканців гірських регіонів.
детальніше...



усі новини

Територіальні громади
Чернівецької області

Трибуна депутата

  Привітання

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Олексія БОЙКА з Різдвом Христовим за західним обрядом

Дорогі буковинці!

    Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю усіх, хто святкує світле Різдво Христове за західним обрядом, з цим величним святом! Хай негасиме світло Віфлеємської зорі повсякчас слугує вам життєвим дороговказом, а християнська віра та цілюща Божа благодать нехай додають усім і кожному з вас міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті та щоденній праці на благо ваших родин, на славу рідній Україні! 2020 рік видався дуже непростим – сповненим численних викликів, складних рішень та безповоротних змін. Усі ми були змушені адаптуватися до нової реальності, переглянути наші пріоритети, усвідомити важливість вічних християнських цінностей у відносинах між людьми. Тож нехай у Різдвяну ніч зійде до Вашої оселі Господнє благословення, додасть сил, наповнить Ваші серця благодаттю! Веселих свят!

З повагою

Голова Чернівецької обласної ради     Олексій БОЙКО

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня місцевого самоврядування

Шановні краяни!

    Від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату Чернівецької обласної ради сьомого скликання, від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з нагоди Дня місцевого самоврядування! Щороку цієї грудневої пори сотні тисяч наших співвітчизників – депутати рад усіх рівнів, посадові особи місцевого самоврядування та муніципального управління, активісти самоврядних громадських організацій, ветерани самоврядної ниви на неозорих теренах нашої Вітчизни - від сивочолих Карпатських гір до безкрайніх таврійських степів - відзначають це воістину загальнонародне свято. Переконаний, що докорінне оновлення чинної системи представницької влади відкриє перед українським суспільством загалом та кожною територіальною громадою нові широкі обрії та перспективи на шляху успішного впровадження європейських та світових норм і стандартів народовладдя, суспільного миру та добробуту. Щиросердно бажаю усім, хто присвятив себе самовідданому служінню інтересам громад та українського народу, міцного здоров’я, щастя, тепла та родинного затишку, цілющої Божої ласки, життєвих гараздів, наснаги та успіхів в житті та праці на благо людей, на славу матері - Україні!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Шановні краяни!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради VII скликання щиро вітають представників електронних засобів масової інформації, працівників сфери зв’язку, багатотисячну аудиторію глядачів та слухачів телерадіоефіру, споживачів послуг зв’язку та електронної комунікації з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. У сучасному світі новітніх інформаційних технологій важко переоцінити роль та значущість вашої високопрофесійної роботи для забезпечення стабільної, успішної та безпечної життєдіяльності держави та суспільства загалом. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, нових успіхів та здобутків у житті та щоденній праці на благо українського народу та Буковинської громади.

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня міста Чернівці

Шановні чернівчани! Дорогі земляки!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання щиро вітають жителів столиці Буковинського краю та численних гостей міста над Прутом з нагоди 612-ї річниці від дня першої письмової згадки про місто Чернівці! Щороку цієї жовтневої пори нас об’єднує щемливе відчуття причетності до славної минувшини, сьогодення та майбуття нашого дивовижного міста. Тож нехай сьогодні і завжди цей піднесений настрій храмового святкового дійства супроводжує усіх, кому насправді дорогі та милі серцю наші неповторні Чернівці!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Конституції України

Шановні краяни!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро та сердечно вітають вас з нагоди знаменної дати - Дня Конституції України! Це загальнодержавне свято народовладдя щороку налаштовує громадян України на осмислення пройденого шляху та спонукає до втілення нових, відповідальних задумів та державотворчих рішень, спрямованих на збереження, зміцнення та забезпечення поступального розвитку громадянського суспільства, в ім’я відновлення порозуміння, миру та спокою на благословенній українській землі. День Конституції дає нам привід замислитись над глибинною сутністю громадянських прав та конституційних обов’язків, вшанувати життєвий подвиг сотень тисяч наших співвітчизників, які самовіддано боронять Україну та український народ від ворожої навали на сході нашої держави, рішуче протидіють поширенню суспільно небезпечної епідемії COVID-19, спільними зусиллями ліквідовують руйнівні наслідки катастрофічної повені. Від імені крайової представницької влади щиросердно зичимо усім жителям Чернівецької області міцного здоров’я, життєдайної Божої ласки, щастя, добробуту, миру та процвітання! Зі святом, дорогі земляки! З Днем Конституції України!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -