This version of the page http://iplex.com.ua/index.php?d=45 (62.149.25.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-11. The original page over time could change.
ipLex - законодавство України

Законодавство, судова практика, перевірка контрагентів
Реєстрація  |  Оферта  |  Cпробувати безкоштовно  |  Оплата

В інтернеті є все, а в iplex дещо більше


Замало знати закони, потрібно правильно їх застосовувати

Інтеграція big-data. В iplex Ви отримуєте не тільки законодавчу базу, а ще безліч інструментів для правозастосовної та господарської діяльності: судові рішення, консультації, бази юридичних осіб та ФОП, форми документів, калькулятори та інше. Ми збираємо інформацію з десятків офіційних джерел та формуємо у єдиний комплекс пошуку, аналізу, прийняття рішень.

Зв`язки даних генерують нові знання. Ми уніфікуємо дані та встановлюємо прямі та зворотні зв`язки між ними. Наприклад, Ви можете в один клік знайти судові рішення, які посилаються на конкретну статтю закону. Або простежити зв`язки суб`єктів господарювання. Або подивитися досьє учасника судового процесу.

Моніторинги виконують за Вас нудну роботу. Щоденно ці сервіси перевіряють та сповіщають про редакції важливих документів, стан бізнес-партнерів, хід судової справи, заплановані події... Вам достатньо лише поставити їх на контроль.

Завжди під рукою. Онлайн-версія ipLex є адаптованою для смартфонів, але ми підтримуємо нативні додатки для Android та iPhone. Вони більш ефективно використовують потужності мобільних пристроїв та допомагають вирішувати питання буквально на ходу.

Отримайте безкоштовний тест-драйв
(реєстрація за SMS-кодом)


ВИГРАВАЄМО У СУДАХ ЗА ДОПОМОГОЮ IPLEX


Наша найкраща рекомендація - це реальне життя та реальні справи

ipLex надає безліч інструментів для судової практики: база судових рішень, правові позиції та висновки ВС, повна база ЄСПЛ з перекладами, аналіз застосування норм, калькулятори та інше. Для прикладу наводимо декілька судових справ, у яких згадується застосування iplex:

Справа № 915/347/20 . Калькулятори ipLex використовуються судами для перевірки розрахунків штрафних санкцій. Ми постійно актуалізуємо наші калькулятори, з урахуванням нових індексів, ставок та змін законодавства.

Справа № 903/6/18 . Програму ipLex - визнано професійним інструментом юриста, а витрати на користування системою включаються до складу витрат користувача у межах його професійної діяльності.

Справа № 757/64436/19-к . Сервіс "Конфіденційний моніторинг" дозволяє "спіймати" проблемну фірму серед тисяч контрагентів. Особливість сервісу - можна контролювати десятки тисяч контрагентів одночасно.



КОНФІДЕНЦІЙНИЙ МОНІТОРИНГ КОНТРАГЕНТІВ


Своєчасна інформація про чужі проблеми допомагає уникнути власних

Унікальне ноу-хау ipLex, яке не має аналогів. Дозволяє перевіряти 10 000 та більше бізнес-партнерів одночасно. Сервіс відслідковує банкрутства, зміни власників та керівників, судові справи, податкові борги та іншу інформацію за державними реєстрами.

Цілком таємно! Перелік осіб моніторингу жодним чином не передається третім особам або інтернет-сервісам.

Дізнайтесь більше про сервіс за телефоном: (067) 712-61-62 або E-mail: iplexregion@gmail.com