This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-06. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Mercedes-Benz представляє MBUX Hyperscreen

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, повідомляє про світову прем’єру MBUX Hyperscreen, яка відбудеться 7 січня на онлайн-платформі Mercedes me media.

Класичний Land Rover Defender перетворили в експедиційний позашляховик

Незважаючи на вихід нового покоління Land Rover Defender, класична модель все так же розбурхує уми тюнерів. Але на цей раз з «Дефендер» працювало не одне з іменитих бюро, а звичайний ентузіаст. Але від цього машина виглядає не менш вражаюче.

Серійний кросовер Alfa Romeo Tonale з'явиться восени

Alfa Romeo Tonale у вигляді концепт-кара дебютував ще в 2019 році, але до цих пір ця модель так і не стала серійною, не кажучи вже про початок її виробництва. Але тепер про неї є нова інформація: як стверджує іспанський Motor, Tonale надійде в продаж по всій Європі в листопаді.

У Мережі з'явилися перші фото нового Ford Mondeo в стилі SUV

Новий зовнішній вигляд, збільшений кліренс і високотехнологічний інтер'єр – все це повинно допомогти Ford Mondeo «освоїтися» в новій ері. А зображення, що просочилися в Мережу, повинні показати, що в недалекому майбутньому ця модель радикально зміниться.

Різдвяні знижки від ОККО – машиною краще, ніж пішки

Мережа АЗК ОККО вітає своїх клієнтів з прийдешнім святом Різдва Христового і спільно з партнером – Райффайзен Банк Аваль підготувала спеціальні знижки, з якими заправка стане ще вигіднішою.

Geely анонсує новий кросовер на базі CMA

Компанія Geely опублікувала офіційні «шпигунські фотографії» майбутнього SUV, виробництво якого почнеться в третьому кварталі 2021 року. Новинка базуватиметься на платформі CMA, яка лежить в основі Polestar 2, Volvo XC40 та ряду автомобілів Lynk & Co і Geely.

Prior Design попрацював з Hyundai i30 N

Хоча Hyundai i30 N вже не перший рік на ринку, цей «гарячий» хетчбек не частий гість в тюнінг-ательє. Але фахівців Prior Design цей факт не збентежив, тому відтепер корейський автомобіль буде виглядати ще більш спортивно.

Перший в Україні: зустрічайте новий Mercedes-Maybach GLS

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до структури Корпорації УкрАВТО, повідомляє про появу першого в Україні Mercedes-Maybach GLS.

Новий BMW M5 CS дебютує в січні

Компанія BMW готується представити чергову новинку – M5 CS. Дебют машини відбудеться вже в наступному місяці, але прямо зараз генеральний директор BMW M Маркус Флаш готовий показати її в першому відео.

Zyrus побудував 2 нових версії Lamborghini Huracan

Невелика і поки не дуже відома фірма Zyrus Engineering, яка зовсім нещодавно порадувала нас своїм Porsche Taycan, на цей раз взялася за більш ексклюзивний автомобіль – Lamborghini Huracan. Його в бюро перетворили на справжнього «вбивцю» гіперкарів.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-
-

Додатково:

-
- скинути налаштування
  • всього вживаних авто — 287822
  • додано сьогодні — 144

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Хюндай Мотор Україна»: В Україні розпочато продаж нової моделі Hyundai Palisade

Новітні функції безпеки, ультрасучасні мультимедіа, потужна лінійка двигунів – все це робить новий Palisade бажаним автомобілем для справжніх поціновувачів позашляховиків. Українським споживачам модель представлена у двох комплектаціях за ціною від 1 482 900 грн.

«Пежо Сітроен Україна»: Мінівен Citroen Berlingo Rip Curl вже доступний в Україні
«Віннер Імпортс Україна, Лтд»: Діють спеціальні ціни на запчастини і ТО від Jaguar і Land Rover
«Пежо Сітроен Україна»: Новий Peugeot 3008 вже в Україні

Каталог автосалонів

всі автосалони України