This version of the page http://www.kyivstar.ua/uk/charity-ubb (94.153.165.5) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-06. The original page over time could change.
Благодійний проект від Київстар в партнерстві з УББ | Київстар

Разом ми зможемо допомогти дітям подолати хвороби!
«Дитяча надія» – це благодійна ініціатива, мета якої – допомога дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями.

Допомога онкохворим дітям

В Україні, за даними МОЗ, понад 1 млн населення має онкологічні захворювання. Щороку більше у тисячі дітей в Україні діагностують онкологічні захворювання. У світовій практиці понад 70% дітей із таким діагнозом виліковуються, а в Україні, нажаль, цей показник становить 41,4% (згідно зі статистикою ВООЗ).

Допомога дітям з хворобами серця

Через хвороби серця в Україні щодня вмирає троє новонароджених.

Щорічно в Україні народжується близько 5,5 тисяч дітей із вродженими вадами серця, з яких 30-40% мають критичний стан із перших днів життя. Фахівці стверджують, що 90% цих дітей можна врятувати, надавши їм екстрену допомогу кардіохірургів.

Як це працює?
  1. Оберіть напрямокОберіть один з двох напрямків для переказу коштів.
  2. Оберіть регіонОберіть регіон для переказу коштів.
  3. Введіть свій номерТа натисніть продовжити. У відповідь вам надійде SMS.
  4. Відправте у відповідь SMSЗ бажаною сумою переказу.
Зробіть переказ прямо зараз

Для переказу коштів на благодійність заповніть форму нижче

або

Вам надійде SMS з інформацією, у відповідь на яке потрібно вказати суму переказу від 1 до 3000 грн

Послуга доступна лише для абонентів передплачено зв’язку.

Хто пожертвував


Для скасування підписки потрібно відправити слово «СТОП» на короткий номер підписки.

 
Переказ коштів з мобільного доступний лише для абонентів передплаченого зв’язку Київстар. Для здійснення переказу банківською картою перейдіть на сайт партнера
Перевести з картки

Дякуємо!

Щось пішло не так, будь ласка, спробуйте ще раз

Детальніше про проєкт
  • Де я можу слідкувати за сумами збору для проєкту?
    Суми збору вказані в кожному проєкті. Деталі за посиланням.
  • Де можна переглянути звіти витрачених коштів?

    Про всі витрати можна дізнатись у звітах по проектам в розділах «Звіти та документи» та «Новини». Деталі за посиланням.

  • Детально про придбане обладнання

    7 травня 2019 року до відділення променевої діагностики було передано блок безперебійного живлення та лінійний датчик до УЗД-апарату HD11XE, за допомогою якого проводяться доопераційні обстеження м'яких тканин кінцівок дітей, постопераційний контроль встановлених ендопротезів та детекція метастазів в лімфатичні вузли. Обладнання вже працює, аби лікувати маленьких українців. Детальніше за посиланням.

    30 травня 2019 року у клініко-діагностичну лабораторію Одеської обласної дитячої клінічної лікарні було передано напівавтоматичний біохімічний аналізатор Mindray ВА88-А та Термостат СТ100-С, які дозволять більш ефективно проводити біохімічні обстеження у дітей, хворих на онкологію. Обладнання вже працює, аби рятувати маленьких українців. Детальніше за посиланням.

    11 червня 2019 року у Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова було передано механічний стернотом, ультразвукові мийки, а також доукомплектовано існуючі монітори Ютас ЮМ-300 шнурами ЕКГ та шнурами пульсоксиметра. Дане обладнання дозволить безперебійно та більш ефективно проводити операції на серці у дітей, які проходять лікування у відділенні вроджених вад серця.
    Детальніше за посиланням.

    23 липня 2019 року у відділення реконструктивної хірургії з ліжками для онкологічних хворих Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні було передано операційно оглядову лампу Luvis S200 двійну, яка є універсальним джерелом світла при клінічних процедурах та надає можливість виконувати оперативні втручання та різноманітні лікувально-діагностичні процедури онкохворим дітям на більш якісному рівні. Детальніше за посиланням.

    19 серпня 2019 року до відділення гематології та інтенсивної терапії західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру було передано насос волюметричний інфузійний Infusomat fms, що дозволяє безперебійно проводити інфузійну терапію дітям, та 150 голок для проведення пункції кісткового мозку. Дане обладнання дозволить проводити лікування маленьких українців більш якісно та швидко. Детальніше за посиланням. 

    20 серпня 2019 року до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "ОХМАТДИТ" було передано Електрокардіограф МІДАС 6/12 з комплектацією до нього та замінено датчик секторний 3Sc-RS в наявному ультразвуковому апараті. Дане обладнання дозволить діагностувати кардіологічні захворювання у дітей на більш якісному рівні. Детальніше за посиланням.

    25 вересня 2019 року до відділення кардіоревматології Одеської обласної дитячої клінічної лікарні було передано робочу станцію «Холтера ЕКГ» та вимірювач артеріального тиску. Це обладнання вже працює, аби лікувати маленьких українців. Детальніше за посиланням.

    1 жовтня 2019 року до відділення трансплантації кісткового мозку та інтенсивної мегадозової хіміотерапії та імунотерапії НДСЛ «ОХМАТДИТ» було передано два насоси волюметричні інфузійні «Infusomat fmS», що дозволяють безперебійно проводити інфузійну терапію дітям. Це обладнання дає можливість лікувати онкохворих дітей набагато ефективніше. Детальніше за посиланням.

    13 грудня 2019 року до відділення трансфузіології Одеської обласної дитячої клінічної лікарні було передано біомедичний морозильник для плазми крові Haier та холодильник для банку крові EKN 200. Це обладнання вже працює, аби забезпечувати кров'ю та її компонентами онкохворих дітей. Детальніше за посиланням.

    27 грудня 2019 року до відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» було передано 2 інфузійні волюметричні насоси Infusomat® Compact Plus B. Braun і розхідні матеріали до них. Обладнання вже працює та дозволяє проводити інфузійну терапію дітям на більш якісному рівні. Детальніше за посиланням.

    30 січня 2020 року до Відділення дитячої кардіохірургії, анестезіології та інтенсивної терапії КП «Дніпропетровський обласний клінічний центр кардіології і кардіохірургії» було передано Функціональне медичне ліжко Eleganza 2 та тумбу до нього. Детальніше.

    25 лютого 2020 року до Відділення нейрохірургії дитячого віку ДУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова Національної академії медичних наук України» було передано aпарат для електрокоагуляції Bowa ARC 250. Обладнання вже працює та дозволяє на більш якісному рівні проводити хірургічні втручання дітям з онкологічними захворюваннями. Детальніше.

    24 квітня 2020 року до педіатричного відділення КНП «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» було передано 2 монітори пацієнта Heaco G3D та Насос шприцевий інфузійний Perfusor Compuct Plus з розхідними матеріалами. Дане обладнання вже працює та дозволяє лікувати дітей з кардіологічними захворюваннями на більш якісному рівні. Детальніше.

    13 травня 2020 року ми передали робочу станцію Холтер ЕКГ та два вимірювачі артеріального тиску ВАТ 41-2 до педіатричного відділення №2 КНП «Міська дитяча клінічна лікарня №6». Обладнання вже працює для маленьких українців із захворюваннями серця. Більше за посиланням.

    21 травня 2020 року ми передали кардіологічний датчик PST 50BT для УЗД апарату Toshiba Aplio 300 до відділення функціональної діагностики КНП «Дитяча міська клінічна лікарня №3» Одеської міської ради. Обладнання вже працює та дозволяє ефективно діагностувати кардіологічні захворювання у дітей. Детальніше.

    5 червня 2020 року ми передали розхідні матеріали для інфузійних насосів BBraun до відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії КНП «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр». Це дозволить декілька місяців безперебійно проводити інфузійну терапію та хіміотерапію діткам з онкологічними захворюваннями. Детальніше.

    22 червня 2020 року до відділення інтенсивної терапії для новонароджених та недоношених ДУ «Інститут серця МОЗ України» було передано 2 неонатальні пристрої для фототерапії та обігріву НО-АФ-КР 1. Обладнання вже працює та дозволяє проводити реанімаційні заходи новонародженим та недоношеним діткам після проведення хірургічних втручань. Детальніше.

    1 липня 2020 року до хірургічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру було передано шафу біологічної безпеки HR40-II-A2 (ламінарна шафа). Обладнання вже працює та допомагає проводити дослідження у дітей з онкологічними захворюваннями на більш якісному рівні. Детальніше.

    9 липня 2020 року до клініко-діагностичної лабораторії Одеської обласної дитячої клінічної лікарні було передано мікроскоп Primo Star та мікроскоп Primo Star у комплекті з HD-камерою для проведення лабораторних досліджень у дітей з онкологічними захворюваннями. Детальніше.

    10 липня 2020 року у відділенні гематології Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні закінчився ремонт 8 інфузоматів В.Braun, що вийшли із ладу. Обладнання вже працює та допомагає безперебійно отримувати лікування онкохворим діткам. Раніше, 27 грудня 2020 року, у рамках проєкту до відділення було передано новий інфузомат та розхідні матеріали до нього. Детальніше.

    17 липня 2020 року до Онкогематологічного центру Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні було передано ультранизькотемпературний морозильник DW-86L 100J. Це обладнання надає можливість впровадити новітні технології в області аутологічної трансплантації стовбурових клітин та покращити результати лікування злоякісних пухлин у дітей Дніпропетровської області. Детальніше.

    7 серпня 2020 року до Дитячого консультативно-діагностичного центру міста Одеси було передано три комплекси моніторингу електрокардіосигналів та артеріального тиску «Кардіосенс АД», кабель для ЕКГ та кабель для ЕКГ з навантаженням фірми Shiller. Обладнання вже працює. Детальніше за посиланням.

    25 серпня 2020 року до Відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Міської дитячої клінічної лікарні м. Львова було передано Монітор пацієнта SC1200. Обладнання вже працює та допомагає лікувати новонароджених дітей на більш якісному рівні. Детальніше за посиланням.

    15 вересня 2020 Кардіоревматологічне відділення Дніпропетровської ОДКЛ отримало комплекс моніторування ЕКГ та артеріального тиску «РИТМ 200», який дозволяє спостерігати за артеріальним тиском та виявляти порушення серцевого ритму в дітей з хворобами серця. 2 листопада обладнання ввели в експлуатацію. Детальніше за посиланням.

    30 жовтня 2020 Відділення гематології Одеської обласної дитячої клінічної лікарні отримало 6 моніторів пацієнта CMS5100, а 10 листопада — 3 шприцеві інфузійні насоси Perfusor Compact Plus виробництва BBraun. Обладнання вже працює та допомагає лікувати онкохворих дітей. Детальніше за посиланням.

    9 листопада 2020 Відділення рентген-ендоваскулярних методів лікування вроджених та набутих вад серця Інституту Амосова отримало черезстравохідний датчик Philips S8-3t до наявного УЗД апарату. Детальніше за посиланням.

Згорнути
© 1997–2020 ПрАТ «Київстар». Всі права захищено. Використання матеріалів цього сайту можливе тільки за умови попередньої письмової згоди «Київстар». Використання матеріалів з цього сайту дозволено лише з посиланням