This version of the page http://foxtrot.com.ua/uk/extraservice.html (107.154.79.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-06. The original page over time could change.
Программа ЕкстраСервис – интернет-магазин Фокстрот

Програма ЕкстраСервіс

МайстерСервіс
Старт-Майстер
Подарункова карта
"FoxMaster"
Профілактика
Он-лайн підтримка
МайстерСервіс

«МайстерСервіс» – це комплекс додаткового сервісного обслуговування (діагностика, профілактичні роботи і ремонт) техніки, придбаної в мережі «Фокстрот», а також якісне страхування від негарантійних випадків її поломки, таких як: падіння з висоти, механічні пошкодження, залиття рідиною, перепад напруги.

Дізнатись більше

МайстерСервіс» – це комплекс додаткового сервісного обслуговування (діагностика, профілактичні роботи і ремонт) техніки, придбаної в мережі «Фокстрот», а також якісне страхування від негарантійних випадків її поламки, таких як: падіння з висоти, механічні пошкодження, залиття рідиною, перепад напруги.


«МАЙСТЕРСЕРВІС» НАВІЩО?

Ви купуєте в магазинах «Фокстрот. Техніка для Дому» якісну побутову техніку з гарантиєю від виробника. Техніка працює, але час спливає, і строк гарантії виробника закінчується. «Фокстрот» пропонує Вам наступний рівень комфорту і впевненості – з нашою програмою Ваша техніка буде служити довше!

ВАШІ БОНУСИ ВІД «МАЙСТЕРСЕРВІС»

  • Продовження строку використання Вашого придбання за допомогою професіонального догляду і, при необхідності, наданні таких услуг як діагностика і чистка.
  • Виїзд майстра на місце дії договору «МайстерСервіс» по місту та до 25 км від межі міста.
  • Ремонт Вашої техніки при поламці в результаті негарантійних випадків, наприклад, від перепаду напруги в електромережі, пошкодженні рідиною, падінні з висоти, механічному впливу сторонніх предметів.
  • Право на отримання грошової компенсації при настанні страхового випадку та неможливості проведення ремонту.
  • Виконная ремонту після закінчення гарантії виробника протягом періоду дії програми «МайстерСервіс».
  • Технічне супроводження Вашої техніки: надання рекомендацій відносно встанолення та експлуатації, використання «гарячої лінії».
  • Можливість отримання знижки на купівлю нової техніки у випадку відсутності використання послуги протягом дії програми «МайстерСервіс», згідно правил участі в акціях "Екстра Сервіс Плюс" та "Майстер Сервіс Плюс", в залежності від дати придбання послуги.

У МЕНЕ Ж Є ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА…

Програма «МайстерСервіс» надає значно більше комфортних та корисних послуг, ніж гарантія виробника, а саме:

  • профілактика, яка попереджує вихід техніки з ладу, а не тільки реагує на доконаний факт;
  • строк дії програми дорівнює чи перевершує строк дії гарантії виробника, в залежності від придбаної техніки;
  • вигідне місцерозташування у Вашому місті, ближче, ніж сервісні центри;
  • ремонт чи страхова компенсація, у випадках поламки техніки, які не покриває гарантія виробника.

ЯКА ТЕХНІКА МОЖЕ ОТРИМАТИ «МАЙСТЕРСЕРВІС»?

Дія програми «МайстерСервіс» розповсюджується на холодильники, пральні машини, плити, мікрохвильові печі, посудомийні машини, водонагрівачі, кондиціонери, телевізори, аудіо- та відеотехніку, LCD- та PDP-телевізори, пилососи, ноутбуки, готові комп'ютери, відеокамери, мобільні телефони та дрібну побутову техніку.

ЯКИЙ СТРОК ДІЇ «МАЙСТЕРСЕРВІС»?

На Ваш вибір, строк дії програми може скласти від двох до п'яти років.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ «МАЙСТЕРСЕРВІС»?

Вартість участі у програмі визначається для кожного виду техніки окремо, виходячи з моделі та вартості придбаної Вами техніки, строку участі в програмі та інших факторів. Повну інформацію можна отримати у продавців-консультантів.

ЯК СКОРИСТАТИСЯ ПЕРЕВАГАМИ ПРОГРАМИ «МАЙСТЕРСЕРВІС»?

Це легко. Купуючи техніку в магазинах «Фокстрот», отримайте картку програми «МайстерСервіс». Дзвоніть за телефоном 0-800-300-353 (всі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні) та замовляйте послуги.

«МАЙСТЕРСЕРВІС» – максимальний захист і комфорт для Вас та Вашої техніки!

Страхує: Приватне акціонерне товариство  "АСКО-МЕДСЕРВІС", ліцензія серії АВ № 528599, видана Національною комісією по регулюванню фінансових послуг України, від 07.04.2010 року. Офіційний сайт: http://ams.com.ua.
Частина 2 Договору добровільного страхування майна («МастерСервіс МП») 6.12.2019.pdf Договір оферти МайстерСервіс (Луганська і Донецька області. Інтернет-канал), а також для укладених до 01.10.2014 р.).pdf Частина 2 Договору МайстерСервіс добровільного страхування майна з 4.02.2018.pdf Частина 2 Комплексного Договору МайстерСервіс добровільного страхування майна та фінансового ризику з 4.08.2016 по 3.02.2018.pdf Частина 2 Комплексного Договору МайстерСервіс добровільного страхування майна та фінансового ризику від 14.07.2015 до 3.08.2016.pdf Частина 2 Комплексного Договору МайстерСервіс добровільного страхування майна та фінансового ризику від 01.09.2014 до 13.07.2015.pdf Правила участі в акції Екстра Сервіс Плюс.pdf Правила участия в акции Мастер Сервис Плюс.pdf
Старт-Майстер

Сервіс «СТАРТ-МАЙСТЕР» допоможе якісно та професійно підготувати місце для встановлення та в найкоротші строки встановити придбану Вами техніку кваліфікованими спеціалістами сервісних центрів.

Дізнатись більше

Сервіс «СТАРТ-МАЙСТЕР» допоможе якісно та професійно підготувати місце для встановлення та в найкоротші строки встановити придбану Вами техніку кваліфікованими спеціалістами сервісних центрів.


СЕРВІС «СТАРТ-МАЙСТЕР» НАВІЩО?

Ви купуєте в «Фокстроті» якісну побутову техніку з гарантією від виробника. Для того щоб гарантія виробника продовжувала свою дію, техніку треба професійно встановити.

ВАШІ БОНУСИ ВІД СЕРВІСУ «СТАРТ-МАЙСТЕР»

  • Якісна підготовка до встановлення техніки, встановлення та налаштування Вашої техніки.
  • Збереження гарантії виробника.
  • Як наслідок – більш тривалий строк використання техніки.

ЧИ Є ГАРАНТІЯ НА ВИКОНАННЯ РОБОТИ?

Строк гарантії на виконання роботи складає 3 місяці, починаючи з дати підписання акту.

НА ЯКУ ТЕХНІКУ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ СЕРВІС «СТАРТ-МАЙСТЕР»?

  • Пральні та посудомийні машини
  • Кондиціонери
  • Плити
  • Вбудована техніка (поверхні, духовки)
  • Холодильники
  • Холодильники Side-by-Side
  • Витяжки
  • Водонагрівачі
  • НВЧ-печі
  • Телевізори
  • Домашні кінотеатри
  • ТВ-тюнери
  • Ігрові приставки

ЯКА ВАРТІСТЬ СЕРВІСУ «СТАРТ-МАЙСТЕР»?

Вартість робіт визначається для кожного виду техніки окремо, в залежності від типу техніки та виду встановлення. Повну інформацію можна отримати у продавців-консультантів.

ЯК СКОРИСТАТИСЯ ПЕРЕВАГАМИ СЕРВІСУ «СТАРТ-МАЙСТЕР»?

Це легко. Купуючи техніку в магазинах «Фокстрот», купуйте сервіс «Старт-Майстер». Дзвоніть за телефоном 0-800-300-353 (всі звінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні) та замовляйте роботи.

СЕРВІС «СТАРТ-МАЙСТЕР» – надійна і тривала експлуатація Вашої техніки!

Діючий договір оферти від 1.06.2019 р.:

Договір оферти Приложение №1 Категории работ, материалов и цена.pdf Приложение №2 Дополнительные виды работ, материалов и их цена.pdf
Подарункова карта

«Подарункові карти» – це сучасні пластикові подарункові карти як фіксованого, так і вільного номіналу, якими легко скористатися для здійснення покупки в будь-якому з супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому» по всій Україні.

Дізнатись більше

«Подарункові карти» – це сучасні пластикові подарункові карти як фіксованого, так і вільного номіналу, якими легко скористатися для здійснення покупки в будь-якому з супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому» по всій Україні.


ЯКИЙ СТРОК ДІЇ КАРТИ?

«Номінальні» – це карти фіксованого номіналу: 100, 200, 500, 1000 грн.

«Безномінальні» – це карти вільного номіналу, при придбанні яких Ви самостійно вибираєте необхідний номінал.

ЯКИЙ СТРОК ДІЇ КАРТИ?

Строк дії «Подарункової Карти» складає 1 рік з моменту купівлі.

ЧИ ДІЮТЬ ЗНИЖКИ ПРИ ОПЛАТІ КАРТОЮ?

На товари, що купуються з використанням подарункової карти, розповсюджуються всі умови продажу, які діють у мережі в даний момент (акційні умови та знижки), а також є можливість скористатися картою учасника Програми Комфорту для зниження вартості покупки.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ «ПОДАРУНКОВА КАРТА»?

Вартість карти залежить від номіналу карти.

ЯК ПЕРЕВІРИТИ НОМІНАЛ ТА СТРОК ДІЇ?

Номінал карти Ви можете дізнатися за телефоном 0-800-300-353 чи в магазині «Фокстрот. Техніка для дому». Для отримання інформації по номіналу карти, необхідно точно вказати її серійний номер.

ДЕ МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЯ З ПРАВИЛАМИ КОРИСТУВАННЯ?

З правилами користування подарункових карт можна ознайомитися на сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/giftcard/newindex.

«Подарункова Карта» – універсальний подарунок, який позбавляє від проблем вибору!

Договір оферти Додаток №1 Зображення карт.pdf Приложение №2 Список магазинов.pdf
"FoxMaster"

«FoxMaster» – сервіс налаштування мобільної та IT-техніки в магазинах "Фокстрот", допоможе Вам повністю розкрити потенціал придбаного приладу в повному об'ємі, враховуючи ваші побажання та цілі використання.

Дізнатись більше

«FoxMaster» – сервіс налаштування мобільної та IT-техніки в магазинах "Фокстрот", допоможе Вам повністю розкрити потенціал придбаного приладу в повному об'ємі, враховуючи ваші побажання та цілі використання.


ЯКА ТЕХНІКА МОЖЕ БУТИ НАЛАШТОВАНА?

  • Персональні комп'ютери
  • Планшетні комп'ютери
  • Ноутбуки
  • Нетбуки
  • Смартфони
  • Фотоапарати
  • Телевізори з функцією Smart TV

ЯКІ ТИПИ НАЛАШТУВАНЬ«FOXMASTER» ІСНУЮТЬ?

«Minimum» – підійде клієнтам, які планують використовувати свій пристрій для роботи і вдома. Основна ціль купівлі – робота з текстовими документами, використання інтернету, перегляд відео.

«Standard» – підійде клієнтам, які планують використовувати пристрій не тільки для роботы з текстовими редакторами, а ще й для творчості, активного користування інтернетом та соціальними мережами, йти в ногу з часом. Налаштування Standard відкриває перед клієнтом можливості використання хмарних сховищ в роботі та житті, зберігання текстових документів, музики, фото з можливістю доступу з інших пристроїв он-лайн.

«Maximum» – підійде клієнтам, які планують використовувати пристрій для багатьох цілей, даний тип налаштувань включає в себе комплекс налаштувань та додатків як для офісної роботи, так і для ігор, роботи з мультимедіа, соціальними мережами,  активним користуванням інтернетом та багото іншого.

«Ultra» – підійде клієнтам, які планують розкрити весь потенціал свого пристрою. Після налаштування клієнт отримує: повний захист своїх особистих даних, оптимізовану операційну систему, велику кількість додатків, а також он-лайн підтримку пристрою протягом року з можливісю виклику майстра додому для вирішення будь-яких програмних проблем з вашим пристроєм!

 

ДЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ НАЛАШТУВАННЯ ТЕХНІКИ?

Налаштування техніки здійснюється прямо на території магазину на спеціалізованій стійці нашим спеціалістом чи у Вас вдома, за Вашим бажанням.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ НАЛАШТУВАННЯ «FOXMASTER»?

Вартість налаштування визначається в залежності від типу налаштування та придбаної техніки. Повну інформацію можна отримати у продавців-консультантів.

ЯКІ ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ НАДАЄ СЕРВІС «FOXMASTER»?

Додатково до налаштування прямо в магазині ми можемо якісно поклеїти захисну плівку на  Ваш пристрій, тим самим захистити екран від подряпин, розводів тощо, а також адаптувати вашу SIM-карту під стандарти MicroSim та NanoSim.

ЯК ОФОРМИТИ НАЛАШТУВАННЯ?

Оформлення та оплата налаштування техніки здійснюється в магазині.

Сервіс «FoxMaster» в мережі магазинів «Фокстрот» – розкриє потенціал Вашого пристрою в повному об'ємі.

Договір оферти з 18.06.2018.pdf Додаток №1 Тарифи та опис пакетів з 18.06.2018.pdf Договір оферти з 14.12.2017 по 17.06.2018.pdf Додаток №1 Тарифи та опис пакетів з 14.12.2017 по 17.06.2018.pdf Договір оферти з 01.06.2017 по 13.12.2017.pdf Додаток №1 Тарифи і опис пакетів з 01.06.2017 по 13.12.2017.pdf Договір оферти з 10.11.2016 по 31.05.2017.pdf Додаток №1 Тарифи і опис пакетів з 10.11.2016 по 31.05.2017.pdf Договір оферти до 10.11.2016.pdf Додаток №1 Тарифи і опис пакетів до 10.11.2016.pdf
Профілактика

Сервіс «Профілактика» надає можливість максимально продовжити строк використання Вашого кондиціонера, пральної чи посудомийної машини за рахунок своєчасного проведення діагностики, чистки, дезінфекції.

Дізнатись більше

Сервіс «Профілактика» надає можливість максимально продовжити строк використання Вашого кондиціонера, пральної чи посудомийної машини за рахунок своєчасного проведення діагностики, чистки, дезінфекції.


"ПРОФІЛАКТИКА" НАВІЩО?

Запорукою підтримки будь-якої техніки в робочому стані протягом тривалого часу є  своєчасна та якісна профілактика.

НА ЯКУ ТЕХНІКУ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ "ПРОФІЛАКТИКА"?

  • кондиціонери
  • пральні машини
  • посудомийні машини

ЯКИЙ ПЕРІОД ДІЇ ПОСЛУГИ?

Договір укладається на строк 12 місяців, але не більше гарантійного строку товару.

ЯКА КІЛЬКІСТЬ ЗВЕРНЕНЬ В ПЕРІОД ДІЇ ПОСЛУГИ?

Один раз в період дії договору.

ЧИ МОЖЛИВА КУПІВЛЯ ПОУСЛУГИ, ЯКЩО ТЕХНІКА БУЛА ПРИДБАНА РАНІШЕ?

Тільки протягом гарантійного строку товару.

ЯК СКОРИСТАТИСЯ ПЕРЕВАГАМИ СЕРВІСУ «ПРОФІЛАКТИКА»?

Це легко. Купуючи техніку в магазинах «Фокстрот», купйте сервіс «Старт-Майстер» з профілактики необхідної Вам техніки. Дзвоніть за телефоном 0-800-300-353 (всі дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні) та замовляйте послуги.

СЕРВІС «ПРОФІЛАКТИКА» – ефективний захист Вашої техніки!

Договір оферти Додаток №1 Тарифи та опис.pdf
Он-лайн підтримка

«Он-лайн підтримка» – це віддалена підтримка комп'ютера, ноутбука, планшета і навіть смартфона! Якщо у Вас виникли проблеми з використанням Вашого пристрою – це те, що Вам необхідно, наші спеціалісти допоможуть вирішити їх дистанційно прямо у Вас вдома, без відвідування сервісного центру чи виклику майстра.

Дізнатись більше

«Он-лайн підтримка» – це віддалена підтримка комп'ютера, ноутбука, планшета і навіть смартфона! Якщо у Вас виникли проблеми з використанням Вашого пристрою – це те, що Вам необхідно, наші спеціалісти допоможуть вирішити їх дистанційно прямо у Вас вдома, без відвідування сервісного центру чи виклику майстра.

«ОН-ЛАЙН ПІДТРИМКА» НАВІЩО?

Он-лайн підтримка – це відмінна можливість зекономити кошти та виправити несправності комп'ютера чи іншого Вашого пристрою у будь-який час доби у Вас вдома! Наш спеціалист допоможе усунути системні помилки, встановити і налаштувати необхідні програми, дати консультацію з використання комп'ютера, навчити чи допомогти розібратися в різних програмах та діях на комп'ютері.

НА ЯКІ ПРИСТРОЇ РОЗПОВСЮДЖУЄСЬСЯ СЕРВІС «ОН-ЛАЙН ПІДТРИМКА»?

  • Персональні комп'ютери
  • Ноутбуки
  • Планшети
  • Смартфони

ЯКИЙ СТРОК ДІЇ СЕРВІСУ «ОН-ЛАЙН ПІДТРИМКА»?

Строк дії "Он-лайн підтримки" складає 12 місяців з моменту придбання.

ЯКИЙ ЧАС РОБОТИ «ОН-ЛАЙН ПІДТРИМКИ»?

Сервіс "Он-лайн підтримка" надається 24 години, 7 днів на тиждень.

Договір оферти Додаток №1 Тарифи та опис пакетів.pdf