This version of the page http://www.mazda.ua/why-mazda/news-and-events/news/ (116.202.218.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-04. The original page over time could change.
Новини | Mazda UA
Новини
  • Новини
Новини

Mazda в Україні

Новорічні знижки по всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda розпочався період новорічних свят, кожен покупець Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda- CX-9, Mazda6 та навіть на новинки 2020 року Mazda CX-30 гарантовано отримає знижку до спеціальної ціни у 21 000 гривень. Новорічна пропозиція діє до 31 грудня 2020 року на всі комплектації.
Докладніше Докладніше
BLACK FRIDAY у всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda* розпочинається сезон грандіозних знижок! Встигніть придбати свою Mazda за спеціальними цінами із додатковою вигодою, адже до знижок, що вже діють, додається унікальна пропозиція Black Friday тільки до 30.11.2020!
Докладніше Докладніше
Перша в Україні колаборація кіберспортивної команди і авто: HellRaisers і Mazda
У рамках проекту передбачається ряд проявів бренду MAZDA в медіа активностях киберспортивної організації – випуск спільних відеороликів, проекти з лідерами думок автомобільної і киберспортивної сфер, інтеграція в турніри.
Докладніше Докладніше
Анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні
01 квітня 2020 року оголошено ціни та розпочато прийом замовлень на новий кросовер у модельному ряду Mazda – ALL–NEW Mazda CX-30.
Докладніше Докладніше
Спеціальні пропозиції на Mazda СХ-3, Mazda СХ-5 та MazdaСХ-9 лише до 4 березня 2020 року!
Лише по 04.03.2020 по всій дилерській мережі Mazda діють спеціальні цінові пропозиції на кросовери Mazda!

Кросовери Mazda створені з переконанням, що драйв має значення, водити – це не просто діставатися з одного місця в інше. Надійні, потужні та яскраві партнери для подорожей не тільки міськими джунглями, а й по трасі.
Докладніше Докладніше
Спеціальні пропозиції на Mazda3 та Mazda6 лише до 4 березня 2020 року!
Седани Mazda – це елегантні, надійні та високотехнологічні партнери для подорожей, які забезпечують комфорт та безпеку не тільки для водія, але й для всіх пасажирів.
Докладніше Докладніше
Розпродаж тестового парку дилерів Mazda
З мінімальним пробігом та максимальною знижкою! Mazda пропонує не пропустити нагоди та встигнути придбати автомобілі з тестових парків офіційної дилерської мережі за унікальними цінами! Кожен автомобіль проходить передпродажну підготовку кваліфікованими спеціалістами та має прозору сервісну історію.
Докладніше Докладніше
Mazda розширює можливості: Apple CarPlay та Android Auto
Mazda пропонує підвищити рівень комфортного спілкування завдяки додаткам(1) Apple CarPlay та Android Auto, які доступні як аксесуар в офіційній дилерській мережі Мazda.
Докладніше Докладніше
Нова Mazda3 отримала нагороду «Red Dot: Best of the best» 2019
Найвища нагорода конкурсу присуджується продуктам, дизайн визнано новаторським та далекоглядним.
Докладніше Докладніше
Українська мова в меню бортової системи MZD-Connect та у картах навігаційної системи автомобілів Mazda
Протягом останніх двох років офіційного Дистриб’ютора автомобілів Mazda в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» та відповідні департаменти Mazda Corporation доклали багато зусиль для вирішення цього питання.
Докладніше Докладніше