This version of the page http://knukim.edu.ua/?p=34501 (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-03. The original page over time could change.
Довгоочікуваний успіх
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

Довгоочікуваний успіх

Дата: 12.05.2015 | Рубрика: Новини

Перша гра сезону Футбольної Асоціації Студентів Києва для КНУКіМівців пройшла успішно.

Нещодавно збірна команди з футболу Київського національного університету культури і мистецтв на футбольному полі Київського національного торгівельно-економічного університету прийняла своїх суперників – команду Державного університету телекомунікацій.

За час міжсезоння команда КНУКіМівців поповнилась новими гравцями та долучилась до регулярних тренувань із досвідченим тренерським штабом, тож на поле наші футболісти вийшли повністю підготовленими і позитивно налаштованими.

Весь перший тайм тривала запекла боротьба за кожен сантиметр газону і м’яч. По-літньому спекотна і сонячна погода не завадила нашій збірній зайняти лідерські позиції у грі з перших секунд. Саме КНУКіМівець Влад Садовий відкрив рахунок і забив гол у ворота супротивника, вчасно відреагувавши на передачу партнера.

У другому таймі обидві команди грали позиційно. Одна з таких атак дозволила нашим гравцям вийти на ворота Державного університету телекомунікацій і забити м’яч з рахунком 0:2. Точним ударом у нижній кут воріт відзначився Макс Ваколюк. Під завісу матчу КНУКіМівці заробили право на штрафний, що став заключним. Подарував перемогу мистецькому вишу Каха Джикіа: 0:3 на нашу користь.

Перша гра сезону Футбольної Асоціації Студентів виявилася, безумовно, вдалою та успішною для збірної Київського національного університету культури і мистецтв! Попереду на гравців чекають вправи на витривалість та інтенсивні тренування, а згодом і участь у футбольних турнірах, які, сподіваємося, подарують КНУКіМівцям нову перемогу!

Контакти