This version of the page http://aiesec.ua/join-aiesec (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-03. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Join AIESEC
  • РЕЄСТРАЦІЯ НА СТАЖУВАННЯ
  • РЕЄСТРАЦІЯ НА СТАЖУВАННЯ

JOIN AIESEC

Долучайся до найбільшого у світі молодіжного руху лідерів

Залишити заявку

Найбільша молодіжна організація в світі запрошує долучитися до руху активної молоді в містах України

AIESEC створений молоддю для молоді. Ми завжди шукаємо амбітних талановитих молодих людей з бажанням зробити світ кращим.

Здобувай навички для майбутньої кар'єри

Наш інтенсивний досвід командної роботи забезпечить тобі розвиток особистих та професійних якостей у середовищі, яке надихає тебе розвиватись кожного дня.

Будь частиною мережі молодих амбітних людей

Приєднуючись до AIESEC ти стаєш частиною одного із 70,000+ учасників по всьому світу. Об’єднуйся з активними та амбітними молодими людьми з усього світу і формуй правильно своє оточення.

Впливай на світ

Твої дії мають прямий вплив на людей довкола тебе. Від впливу на колег по команді, до впливу на суспільство довкола тебе, що веде до реальних змін на місцях та безмежних можливостей змін в світі, які повністю залежать від тебе.

Залишити заявку
  • Customer Experience

    Допомагай молоді отримати незабутній досвід від участі у програмах стажувань AIESEC. Ти будеш працювати з іноземними осередками AIESEC та розвивати лідерський потенціал в учасниках стажувань як у своєму місті так і за кордоном.
    Навички, які ти можеш отримати: досвід роботи в Customer Service, досвід проектного менеджменту, вміння вести переговори, англійська мова.

  • Project Management

    Працюючи в команді проекту стажувань ти займатимешся створенням ідеї проекту, його активностей та залученням до нього учасників.
    Навички, які ти можеш отримати: проектний менеджмент, ризик менеджмент, Time Management, організаційні навички.

  • Marketing

    Використовуй свою творчість та аналітичні навички для створення стратегічних кампаній для залучення молоді до наших стажувань. Ти будеш аналізувати ринок конкурентів та винаходити ідеї для залучення більшої кількості молоді країни до розвитку лідерства.

    Навички, які ти можеш отримати: управління брендом, аналіз даних, комунікації, графічний дизайн.

  • Sales

    Працюючи в AIESEC ти будеш домовлятися з різними компаніями та організаціями про партнерство.
    Навички, які ти можеш отримати: ділове листування, ведення переговорів, критичне мислення, Time Management.

Ти розвинеш лідерський потенціал

Ми віримо, що лідерство може бути розвинене у будь-кому. Приєднавшись до нас, ти отримаєш шанс розвинути ці лідерські якості у своєму ж місті.

– В AIESEC перед тобою постане завдання вести команду, надаючи практичний досвід, який навчить тебе надихати і розширювати можливості інших.
– Ти будеш мати проекти та завдання, які вимагатимуть мислити поза межами звичного, ризикувати та, зрештою, орієнтуватися на вирішення викликів.
– Ти станеш громадянином світу та приєднаєшся до спільноти молоді, яка несе відповідальність за покращення світу спільними зусиллями.
– Завдяки досвіду, який ти набуваєш в організації, ти стаєш самосвідомим та починаєш розуміти свої цінності та пристрасті.

Процес вступу в організацію:

AIESEC створений молоддю для молоді. Ми завжди шукаємо амбітних талановитих молодих людей з бажанням зробити світ кращим.

Заповни форму

Після реєстрації ми тебе проконтактуємо та пояснимо твої наступні кроки

Пройди співбесіду в AIESEC

У разі успішного проходження співбесіди тебе запрошують на вступну конференцію

Вступна конференція

Ти дізнаєшся ще більше про нас, свою роль в організації та познайомишся з членами організації

Приєднатись

Наступний набір відкриється в січні 


Залишити заявку